نمایندگان حزب وطن ترکیه با حضور در دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، خواستار همکاری و مشارکت در برگزاری این جشنواره بینالمللی شدند. به گزارش «وطن امروز»، نمایندگان حزب ضدامپریالیستی ترکیه، ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اعلام آمادگی خود برای نشر و تبلیغ این جشنواره در سراسر استانهای ترکیه را اعلام کردند.
در این دیدار صمیمی، جلال غفاری به ضرورت برگزاری جشنواره با شعار آزادی قدس شریف و برنامههای این جشنواره در حوزه بینالملل اشاره کرد و گفت: آرمان غائی مستضعفین، آزادی قدس شریف است و جهان بدون اسرائیل با اقدامات فرهنگی-هنری و مجاهدت اهالی فکر و اندیشه و اصحاب هنر، دستیافتنیتر از همیشه به نظر میرسد.
غفاری افزود: جشنواره فیلم مقاومت ظرفیت گستردهای در حوزه بینالملل دارد و ما میتوانیم دستاوردهای مشترک خوبی از لحاظ دیپلماسی فرهنگی با دوستان و همسایگان منطقهای خود داشته باشیم. در ادامه این دیدار سیدمحمد حسینی، مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ضمن ابراز خوشوقتی از حضور این گروه فیلمساز دانشجویی در ایران گفت: اشتراکات فرهنگی بسیاری بین ۲ ملت ایران و ترکیه وجود دارد و این اشتراکات فرهنگی میتواند دستمایه ساخت و تولید آثار مشترک سینمایی و برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور اساتید برجسته و انتقال تجارب ۲ کشور باشد. در ادامه این جلسه مؤمنیها، مسؤول کمیته بینالملل جشنواره با بیان اینکه حضور این جمع از نخبگان فرهنگی ترکیه با رویکردی ضدامپریالیستی میتواند ظرفیت مناسبی برای جشنواره باشد، افزود: رویکرد و جهتگیری جشنواره ضدامپریالیستی است و هر هنرمند فیلمساز از هر جای دنیا با هر تفکر و گرایش مذهبی میتواند اثر خود را به جشنواره ارسال کند. مقاومت ما، مقاومت جهانی در برابر ظلم و استبداد است و از هر گونه اثر سینمایی که دربرگیرنده این مضامین باشد استقبال میکنیم. معرفی فیلمسازان کشور ترکیه به جشنواره، برگزاری هفتههای فیلم در ترکیه و تقویت ارتباطات ۲ کشور در زمینه سینما از جمله مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. در بخشی از این جلسه محسن رفیعی، دبیر اجرایی این جشنواره با بیان اینکه ایران و ترکیه ۲ کشور برادر و دوست هستند و قرابت فرهنگی ۲ کشور قدمتی دیرین دارد، گفت: بسیاری از آداب و رسوم فرهنگی مشترک بین ایران و آناتولی هنوز هم پابرجاست. فرهنگ جاری در آناتولی، رنگ و بوی فرهنگ ایرانی دارد. قرابت فرهنگی همیشه در بین ملتهای ایران و ترکیه وجود داشته است. این قرابت از انقلاب مشروطه نقش کارکردی پیدا کرد و در انقلاب اسلامی ایران به همیاری و همراهی تبدیل شد. وی افزود: برنامههای فرهنگی مدونشده در ایران کاملا با اهداف ضد استعماری و ضد سلطه جریان امپریالیسم و صهیونیسم جهانی طراحی میشود و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت هم کاملاً منطبق بر این سیاست است. بیتردید با حضور شرکتکنندگان فرهیخته این حزب مردمی و اصیل، شاهد استقبال خوب و مناسبی از جشنواره فیلم مقاومت در کشور ترکیه خواهیم بود. ارتباطات فرهنگی ایران و ترکیه ناگسستنی است.