مهدی گرگانی: اتحادیه اروپایی در ادامه فرافکنیهای خود در حوزه سیاست خارجی و در ادامه سیاستهای خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، طی هفتههای گذشته پروپاگاندای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی را به راه انداخته است.
این کارزار که تحت فشار لابیهای آمریکایی و صهیونیستی ضدایرانی در اروپا کلید خورده است، در وهله اول ناشی از شکست دشمن در جریان اغتشاشات اخیر و در وهله دوم یک کار تبلیغاتی و نمادین به نشانه یأس و استیصال دشمنان از تحولات داخل ایران است.
اگر چه سپاه پاسداران بیدی نیست که با باد اتحادیه اروپایی بلرزد اما آیا بروکسل در جایگاهی هست که بتواند درباره تروریستی اعلام کردن یک نیروی نظامی رسمی به بزرگی سپاه پاسداران قضاوت کند؟
کشورهای اروپایی طی چند دهه گذشته کارنامه کثیفی در حمایت از گروههای تروریستی مختلف داشتهاند و ابایی هم در پنهان کردن آن ندارند. حمایت یکپارچه اتحادیه اروپایی از گروهک تروریستی منافقین یک لکه ننگ در کارنامه حقوق بشری این اتحادیه است که هرگونه ادعای اروپاییها در زمینه مقابله با تروریسم را یکجا بر باد میدهد.
در همین قطعنامه تروریستی خواندن سپاه در پارلمان اروپا که هفته گذشته به تصویب رسید، ردپای منافقین به وضوح دیده میشود. حضور عناصر گروهک تروریستی نفاق در مقابل پارلمان اروپا در استراسبورگ یکی، دو روز قبل از این نشست و انتشار تصویری از شبنم مددزاده، عضو این سازمان در پارلمان اروپا در روز 28 دی از نشانههای این پروژه است. به احتمال فراوان مددزاده عکس خود در پارلمان اروپا را به همین دلیل منتشر کرده تا ثابت کند قطعنامه پارلمان اروپا با لابیگری تروریستهای منافق به تصویب رسیده است.
تروریستی بودن گروهک منافقین به واسطه فهرست بلندبالای جنایات ارتکابی آنها در ایران اظهرمنالشمس است، با این حال اتحادیه اروپایی نه تنها چشمان خود را روی این جنایات بسته است بلکه کلکسیونی از حمایتهای همهجانبه را از منافقین داشته است. پارلمان اروپا و دیگر نهادهای تصمیمساز این اتحادیه در یکی، دو دهه گذشته بارها میزبان سران سازمان منفور منافقین بوده و با دادن تریبون و حمایتهای مالی از این گروهک تروریست حمایت کردهاند.
بعد از جنگ عراق در سال 2003، آوارگان کمپ اشرف که باید از سوی آمریکا و ناتو برای محاکمه به ایران تحویل میشدند با حمایتهای اتحادیه اروپایی از عراق گریختند و اروپاییها با دادن زمین و امکانات زیستی در آلبانی به زنده نگاه داشتن زندگی انگلوار این گروهک کمک کردند تا از این طریق بتوانند ابزار فشار خود علیه جمهوری اسلامی ایران را حفظ کنند. اتحادیه اروپایی برای کمک به منافقین در عراق حتی یک نماینده ویژه نیز از طرف کمیسر عالی سیاست خارجی خود در پادگان اشرف تعیین کرد تا پروسه انتقال آنها از عراق به اروپا تسهیل شود. طی سالهای گذشته منافقین نه تنها در زمینه عملیاتی همچنان فعال هستند بلکه با امکانات اتحادیه اروپایی یک جبهه سایبری نیز در فضای مجازی و رسانهای تشکیل داده و به نفرتپراکنی و جنایات خود ادامه دادهاند.
علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، کشورهای دیگری مانند ترکیه، عراق و سوریه نیز از شر حمایتهای اتحادیه اروپایی از عناصر تروریست و تجزیهطلب آسوده نبودهاند. آنکارا بارها در زمینه جا دادن به تروریستهای ضدترکیه در کشورهای اروپایی هشدار داده است و همین الان تایید درخواست سوئد و فنلاند برای عضویت در ناتو را منوط به تحویل صدها تروریست و تجزیهطلب کرده است.
روزنامه «استار» ترکیه چند سال پیش در گزارشی نوشت: برخی عناصر تروریست عضو «پکک» در اتحادیه اروپایی آموزش نظامی میبینند. به نوشته استار، بسیاری از ستیزهجویان «پکک» برای کسب مهارتهای چریکی و نظامی به اروپا میروند و بنا بر اطلاعات دریافتی از اعترافات عناصر تسلیمشده، نحوه آموزش تغییر چهره، نفوذ به داخل نیروهای مسلح ترکیه برای فراهم کردن زمینه اقدامات تروریستی و ساخت بمبهای انفجاری کنترل از راه دور از جمله دورههای ویژه آموزشی آنها در کشورهای اروپایی مثل آلمان، هلند، سوئد و فرانسه است.
آموزش نیروهای افراطی اوکراینی با تفکرات فاشیستی و نازیستی نیز پروژه جدید کشورهای اروپایی برای کمک به اقدامات تروریستی علیه روسیه است. انفجار پل کریمه در اکتبر 2022 یکی از عملیاتهای آنها بود که ولادیمیر پوتین و دستگاه اطلاعاتی روسیه آن را تروریستی و کار نیروهای فاشیستی اوکراینی خواندند.
وقتی صحبت از مقابله با تروریسم میشود، اتحادیه اروپایی آخرین کسی است که باید درباره آن صحبت کند.
اگر بروکسل مدعی حمایت از مردم ایران در مقابل تروریستهاست، اول از همه باید تروریستهای منافق را از خاک خود اخراج کند و آنها را برای محاکمه به جمهوری اسلامی تحویل دهد.