افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی خودرو در تهران
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: همه مراکز معاینه فنی خودروی شهر تهران از ساعت ۷ صبح تا ۱۸ فعال هستند. شادی مالکی از افزایش ۲ ساعت کاری در کلیه مراکز معاینه فنی خودروهای سبک در شهر تهران خبر داد.
وی در توضیح این خبر و میزان مراجعات روزانه به مراکز افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۶۵۰۰ دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه میکنند که میزان مراجعات در مقایسه با ماه گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است، از این رو به دلیل افزایش تقاضا به منظور ارائه خدمات شایسته به شهروندان ساعت کاری کلیه مراکز از روز یکشنبه -۹ بهمنماه- افزایش یافته و همه مراکز معاینه فنی از ساعت ۷ صبح الی ۱۸ فعال هستند. مالکی اظهار کرد: ضمنا از شهروندان درخواست میشود با توجه به اینکه تعدادی از مراکز در روزهای تعطیل فعال هستند حتما جهت اطمینان از آخرین وضعیت کاری مراکز به سایت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران به آدرس inspection.tehran.ir مراجعه کنند. افزون بر این میتوانند جهت مدیریت زمان و به حداقل رساندن معطلی با استفاده از سیستم نوبتدهی اینترنتی که از طریق سامانه «تهران من» در دسترس است و همچنین نوبت تلفنی (۹۶۰۰۶۰۰۰) با تعیین وقت قبلی به مرکز مورد نظر مراجعه کنند.
***
جمعآوری بزرگترین پاتوق معتادان متجاهر در شوش
شهردار منطقه ۱۵ از تخریب ملک سهطبقه رها شده ناایمن در شوش که تبدیل به بزرگترین پاتوق معتادان متجاهر شده بود، خبر داد. محمد شیری با اشاره به اهمیت و موقعیت این ملک در محله شوش گفت: بنایی رها شده در خیابان شهید شاهتیموری، بنبست گلستان در محله شوش تبدیل به تشکیل پاتوق معتادان متجاهر در محل شده بود و آسیبهای اجتماعی و نارضایتیهای فراوانی را برای اهالی ایجاد میکرد که با همکاری دستگاههای قضایی و حضور نماینده انتظامی و دادستانی تخریب شد.
وی اضافه کرد: این ملک به عنوان دغدغه مردم مطرح میشد، چراکه علاوه بر نداشتن ایمنی و امکان حادثه و بحران، موجب بروز آسیبهای اجتماعی محله شده بود. شیری در ادامه به تشکیل منظم کمیته ایمنی منطقه اشاره کرد و افزود: این کمیته با حضور نماینده دادستان، مدیر آتش نشانیمنطقه و نمایندگان دستگاههای مرتبط برگزار میشود و با توجه به مصوبات آن، تاکنون ۲۸ ملک ناایمن در سطح ناحیه یک شناسایی و دستورات قضایی لازم اخذ شده است.
شهردار منطقه 15 گفت: در ماههای گذشته اخطارهای مکرری به مالکان داده شد تا تعیین تکلیف ملک انجام شود. در مرحله نخست نیز دستور تخریب ۸ ملک صادر شده و روند اجرای ۱۰ پرونده در حال انجام و نیز پرونده ۹ ملک دیگر در حال رسیدگی است.
***
خالی کردن حساب در پوشش فروش اقساطی طلا و جواهر
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت فردی که با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت اقدام به کلاهبرداری از شهروندان با ترفند فروش اقساطی طلا و جواهر میکرد خبر داد. سرهنگ داوود معظمیگودرزی دراینباره گفت: مدتی قبل تعدادی از شهروندان به پلیس فتای پایتخت مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کردند مبالغ زیادی به صورت غیرمجاز از حساب بانکی آنها برداشت شده است.
وی ادامه داد: یکی از مالباختگان پرونده در اظهارات خود گفت قصد خرید یک پلاک و زنجیر طلا را داشته و در فضای مجازی مشغول جستوجو بوده که یک سایت فروش طلا و جواهرات به صورت اقساط بدون چک و ضامن را مشاهده کرده و وارد آن شده است. او بدون بررسی و اطمینان از هویت گردانندگان سایت مذکور یک پلاک و زنجیر خریداری و برای واریز پیشپرداخت آن به مبلغ پنجاه میلیون ریال از طریق درگاه موجود در همان سایت اقدام میکند که با تراکنش ناموفق مواجه شده و پس از دقایقی متوجه میشود مبلغ 500 میلیون ریال از حسابش کسر شده است.
معظمی گودرزی خاطرنشان کرد: با به دست آمدن اطلاعات هویتی و مشخص شدن محل اختفای مجرم، ماموران پس از تشریفات قضایی، متهم را در یک اقدام پلیسی در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل کردند.
***
کاهش گودهای رهاشده پایتخت
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از کاهش تعداد گودهای رهاشده در شهر تهران در ۱۵ ماه گذشته خبر داد و گفت: ۵۸ گود رهاشده از شهریور سال گذشته تا دی امسال ایمنسازی یا برای ادامه فعالیت تعیین تکلیف شد. حمیدرضا صارمی درباره عوامل به وجود آمدن معضل گودهای رها شده در شهر تهران، افزود: افزایش تقاضای احداث زیرزمین برای ساختمانها به منظور تامین کاربریهای مورد نیاز در سالهای گذشته، موجب شد عملیات گودبرداری برای ساختوساز، فراتر از پیکنی معمول، انجام شود یا در برخی طرحها، مالکان و کارفرمایان به دلیل مواجهه با مشکلات مالی یا حقوقی، طرح را در مرحله گودبرداری متوقف کردهاند و این موضوع، از سالها پیش، معضلی به نام گودهای رها شده در شهر ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: پس از شناسایی گودها و پیگیریهای لازم توسط معاونت شهرسازی و شهرداریهای مناطق بیستودوگانه، تعدادی از گودها رفع خطر و برخی طرحهایی که به دلایل قابل حل و فصل، متوقف شده بودند، مجدد فعال شدند، بنابراین در مراحل بعدی تعداد این گودها تا دی ۱۴۰۰ به ۲۰۴ و تا دی امسال به۱۹۳ گود کاهش یافت.
صارمی افزود: منطقه ۲۲ با ۲۹ و منطقه یک با ۲۷ گود دارای بیشترین و مناطق ۹ و ۱۰ با یک طرح دارای کمترین گود رهاشده در سطح شهر تهران هستند.