printlogo


کد خبر: 259722تاریخ: 1401/11/16 00:00
اخبار

دیدار با خانواده‌های معظم شهدا مردمی و ملی می‌شود
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت باسعادت مولای متقیان، حضرت علی(ع) با پدر شهیدان «قربانی‌دستجردی» و شهیدان «حسینجانی» دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش «وطن امروز»، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در دیدار با پدر شهیدان «محمد، قاسم و احمد قربانی‌دستجردی» و پدر شهیدان «محمدرضا، عباس و مجتبی حسینجانی» ضمن تجلیل از مقام والای پدران و مادران شهدا گفت: طبق ابلاغ رئیس‌‌جمهور محترم مبنی بر حضور وزرا و معاونان دولت سیزدهم در منزل پدران ۳ شهید خدمت شما رسیدیم تا ضمن تبریک میلاد امیرالمومنین حضرت علی(ع) و روز پدر از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات شما قرار بگیریم.
معاون رئیس‌‌جمهور با بیان اینکه در استان‌ها نیز استانداران به دیدار خانواده‌های معظم شهدا خواهند رفت، تاکید کرد: طی این ۳ روز ۷۰ دیدار انجام می‌شود و مسؤولان ضمن ابلاغ پیام و سلام رئیس‌جمهور، به خانواده‌های معظم شهدا اعلام خواهند کرد ما اگر چه نمی‌توانیم جای فرزندان شما را بگیریم و آنها جایگاه رفیعی دارند اما شما لطف کرده و ما را به فرزندی خود قبول کنید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: این دیدارها با هدف تکریم این خانواده‌ها و سپس ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامه‌ریزی شده و باید به صورت مردمی و ملی درآید.
وی افزود: در گام بعدی درصددیم با گروه‌های مردمی برنامه‌ریزی داشته باشیم تا به مناسبت اعیاد و تولد ائمه اطهار(ع)، در رأس هیات وزیران و در هر محله‌ای مردم به دیدار والدین شهدا بروند، زیرا شهدا به گردن همه ما حق دارند. بر اساس وصیت حاج‌قاسم سلیمانی عزیز، باید والدین شهدا را مانند پدر و مادر خودمان ببینیم. ما هم امیدواریم با همت و ابتکاری که دولت محترم انجام داده، این دیدارها مستمر باشد.
شهید احمد قربانی‌دستجردی سال ۱۳۵۹ در منطقه جوانرود کردستان، شهید محمد قربانی‌دستجردی ۱۹ اردیبهشت‌ ۱۳۶۱ در خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس و شهید قاسم قربانی‌دستجردی ۲۱ دی‌ ۱۳۶۵ به شهادت رسیدند. پیکر این شهدای والامقام در بهشت زهرای تهران آرام گرفته است. شهید محمدرضا حسینجانی سال ۶۲ در منطقه پنجوین عراق، شهید مجتبی حسینجانی سال ۶۳ در منطقه فاو و شهید عباس حسینجانی سال ۶۵ در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
***
پاسخ رئیس سازمان سینمایی به انصرافی‌های جشنواره فیلم فجر
رئیس سازمان سینمایی با حضور در سینمای اهالی رسانه جشنواره فجر به برخی حاشیه‌های این روزها پاسخ داد. به گزارش «وطن امروز»، عصر دیروز محمد خزاعی همزمان با نمایش فیلم انیمیشن «بچه‌زرنگ» به پردیس سینمایی ملت آمد و پس از تماشای دقایقی از این انیمیشن در جمع خبرنگاران حاضر و پاسخگوی سوالات آنها شد.
خزاعی درباره انصرافی‌های بخش بین‌الملل گفت: وقتی حق رایت فیلم پرداخت می‌شود، حق انصرافی وجود ندارد. در حوزه سینمای داخلی هم همین‌طور است، بنابراین نمی‌توانند انصراف  بدهند. حالا اینکه پس از ثبت‌نام تحت فضایی قرار می‌گیرند و بیانیه‌ای صادر می‌کنند، موضوع دیگری است ولی قبل از حضور در این جشنواره تا الان اتفاق مهمی نیفتاده است. آنها در همان زمان ثبت‌نام باید این تصمیم را می‌گرفتند.
رئیس سازمان سینمایی یادآور شد: این ۴ فیلم خارجی که درباره انصراف آنها بحث شده، اصلا در بخش رقابتی نیستند و بیشتر یک فضای نمایشی برای آنها وجود دارد. واقعیت جشنواره فجر هم از قبل مشخص بوده و سیاست‌های آن معلوم است و دوستان زمانی که فرم پر می‌کردند و گفتند حاضرند فیلم‌های خود را در اختیار جشنواره فجر قرار دهند، می‌دانستند همه چیز شفاف است. این را هم بگویم که آنقدر به جشنواره امسال فیلم ارسال شده که اگر دوستان زودتر اعلام می‌کردند، سریع جایگزین می‌کردیم و هیچ مشکلی در جایگزینی فیلم‌ها به خاطر تنوع و سطح کیفی آثار نداشتیم.
***
وزیر ارشاد: امام خمینی‌(ره) یک شاعر توانمند بودند
وزیر ارشاد در اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر گفت: امام در کنار همه خصلت‌های بزرگ خود یک شاعر توانمند بودند. رهبر انقلاب نیز همین‌‌طور؛ در کنار همه خصلت‌های برتری که دارند، یک شاعر برجسته هستند. به گزارش «وطن امروز»، اختتامیه هفدهمین دوره از جشنواره بین‌المللی شعر فجر با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات و جمعی از شعرای داخلی و بین‌المللی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.
در این مراسم اسماعیلی درباره انقلاب اسلامی که بافت فرهنگی دارد، گفت: انقلاب اسلامی یک نهضت بزرگ و در عین حال کاملا یک بافت فرهنگی است. اندیشمندان بزرگ انقلاب رهبران انقلاب هستند، در حالی که در خیلی از تحولات سیاسی یک‌ گروه نظریه‌پرداز و گروهی اجرا‌کننده هستند. 
وی ادامه داد: بزرگ‌ترین امتیاز انقلاب اسلامی این است که رهبرش در این حرکت بزرگ نفر اول بود. امام شخصیت بزرگی بودند. عالم و مرجع تقلید مومنان و مومنات بودند و به همین دلیل می‌گوییم بافت انقلاب اسلامی، فرهنگی است که در تمام فعالیت‌های فرهنگی نقش‌آفرینی کرده است.
وزیر ارشاد گفت: امام در کنار همه خصلت‌های بزرگ‌شان، یک شاعر توانمند بودند. رهبر انقلاب نیز همین‌طور؛ در کنار همه خصلت‌های برتری که دارند یک شاعر برجسته هستند. ایشان هر سال در ماه مبارک رمضان در شب کریم اهل بیت به دیدار با شاعران می‌پرداختند.

Page Generated in 0/0150 sec