برای اعطای سهام عدالت به جاماندگان منتظر تشکیل شورای عالی سیاستهای اصل 44 هستیم
رئیس سازمان خصوصیسازی با اعلام زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت گفت: مطابق تفاهمنامه با وزارت صنعت، سهام تودلی ایرانخودرو و سایپا باید به صورت بلوکی از طریق بورس تا پایان سال واگذار شود. حسین قربانزاده در پاسخ به این پرسش که سود سهام عدالت مرحله دوم چه زمانی پرداخت میشود؟ اظهار داشت: سود مرحله دوم سهام عدالت تا پایان امسال واریز میشود، مجموع سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 1400 به مبلغ حدود 60 هزار میلیارد تومان بود که در مرحله اول حدود 30 هزار میلیارد تومان سود به سهامداران عدالت در اوایل پاییز پرداخت شد و در مرحله دوم هم به همین میزان تا پایان سال جاری به حساب سهامداران عدالت واریز خواهد شد. وی اضافه کرد: مسؤولیت اصلی جمعآوری و توزیع سود، با شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه است.
* شورای عالی سیاستهای اصل 44 مسؤول اختصاص سهام عدالت به بازماندگان ۲ دهک پایین درآمدی
رئیس سازمان خصوصیسازی در پاسخ به این پرسش که سهام عدالت برای بازماندگان از ۲ دهک پایین درآمدی به چه مرحلهای رسید؟ گفت: بر اساس بند الف تبصره قانون بودجه سال جاری قرار بر این است سهام عدالت به جاماندگان مشمول تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی اختصاص یابد که در فاز اول 3.5 میلیون نفر شناسایی شده و طی نامهای در 22 خرداد امسال به دولت اعلام کردیم. قربانزاده گفت: دولت هم پیشنویسی تهیه کرده و در هیأت وزیران تصویب شد و این مصوبه رفت و برگشتی با معاونت حقوقی دولت داشت و در ماههای اخیر به تصویب رسید اما هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس، ۲ ایراد به این مصوبه گرفت که یکی قابل رفع بود. وی اظهار کرد: ایراد دوم هیأت تطبیق مقررات مهم بود، هیأت اعلام کرده بود مصوبه دولت برای اختصاص سهام به ۲ دهک کم درآمد باید در شورای عالی سیاستهای کلی اصل 44 مصوب شود که این شورا هم باید به ریاست رئیسجمهور تشکیل شود و ما تا آخر سال منتظر ماندهایم تا جلسه شورای عالی سیاستهای اصل 44 برگزار شود و بعید است تا آخر سال جلسات این شورا تشکیل شود. رئیس سازمان خصوصیسازی افزود: رئیس شورای اصل 44 رئیسجمهور است و اعضای ۳ قوه در این شورا حضور دارند و باید درباره اختصاص سهام عدالت به افراد کم درآمد تصمیمگیری شود.
* در مولدسازی سراغ داراییهای راکد میرویم
قربانزاده در پاسخ به سوال فارس درباره مولدسازی داراییهای دولت گفت: اینها داراییهایی است که از آنها استفاده نمیشود و کسی سراغ آن نمیرود. مطابق آییننامه اجرایی ما سراغ مواردی میرویم که دارایی راکد و بلااستفاده مانده است، یا در راستای وظایف سازمان از آن استفاده نمیشود. مثلا مواردی از املاک و داراییهای آموزشوپرورش که تعطیل شدهاند، مدارسی در حاشیه میادین بزرگ شهرها بودهاند که مالکیت آن بر عهده آموزشوپرورش است، اما در راستای عدم ایجاد ترافیک، پلیس راهنمایی و رانندگی تأکید کرده است که باید این مدرسه به جایی دیگر منتقل شود، بنابراین این زمین بلااستفاده مانده است و نیاز به مولدسازی دارد یا در استانها برخی املاک در اختیار وزارتخانهها قرار دارد که در راستای وظایف آنها نیست و اگر این زمینها نباشد، هیچ اتفاقی در خدمات و وظایف آنها رخ نمیدهد.