printlogo


کد خبر: 260330تاریخ: 1401/12/3 00:00
جوزپ بورل و دولت آلمان با بی‌توجهی به سیرک اخیر ضدایرانی در بلژیک اعلام کردند قوانین اروپا درباره سپاه تغییر نمی‌کند
خنده‌بازار بروکسل

گروه سیاسی: در روزهای اخیر شاهد حقارت توأمان رئیس‌جمهور غرب‌گرای اوکراین و جریان ضدایرانی وابسته به غرب بودیم. همزمان با سفر رئیس‌جمهور آمریکا به کی‌یف که روز دوشنبه هفته جاری انجام شد، تصویری حقارت‌آمیز از زلنسکی منتشر شد که او را به صورت ایستاده در مقابل جو بایدن که پشت میز به صندلی تکیه داده، نشان می‌داد. در سوی دیگر، اپوزیسیون به اصطلاح ایرانی نیز با برگزاری یک تجمع ضدایرانی در بروکسل، پایتخت بلژیک عجز و حقارت خود را چندباره به رخ کشید.
به گزارش «وطن امروز»، همزمانی دیدار زلنسکی و بایدن که منجر به تحقیر رئیس‌جمهور اوکراین شد، با سیرک اخیر جریان ضدایرانی در بروکسل، روایتی از حقارت غرب‌گرایان اوکراینی و البته جریان برانداز ضدایرانی بود. زلنسکی و اپوزیسیون به اصطلاح ایرانی یک فصل مشترک دارند و آن، گدایی توجه از غرب است.
همان‌طور که زلنسکی برای جلب حمایت غرب، کشور خود را به ورطه جنگ و نابودی کشاند و غرب‌گرایی‌اش منتج به این شد که رئیس‌جمهور آمریکا با او و اوکراین مثل یک مستعمره برخورد کند، جریان ضدایرانی نیز که چند ماهی می‌شود آویزان دولت‌های غربی شده تا با اعمال تحریم‌های بیشتر از سوی آمریکا و اروپا علیه مردم ایران، باعث براندازی جمهوری اسلامی شود، همچنان مورد بی‌توجهی و بی‌محلی مقامات غربی قرار می‌گیرد. جریان برانداز ضدایرانی به سرکردگی حامد اسماعیلیون که با سوءاستفاده از خون خانواده خود توانسته به اسم و رسمی در میان گروه‌های ضدایرانی برسد و مسیح علینژاد که مدت‌هاست وطن خود را فروخته و به آغوش غربی‌ها غش کرده، با برپایی سیرک براندازی در بروکسل، خواستار قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌ها و سازمان‌های تروریستی شدند. تحریم سپاه پاسداران و قرار دادن نام این نهاد نظامی رسمی کشورمان در فهرست گروه‌های تروریستی اروپا پروژه‌ای است که در چند ماه اخیر از سوی گروه‌های ضدایرانی دنبال می‌شود. واضح است گرو‌ه‌های ضدایرانی، از سلطنت‌طلبان حامی دیکتاتوری پهلوی و منافقین گرفته تا گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب مثل کومله و حزب دموکرات برای نیل به هدف اصلی خود که تصاحب حکومت و قدرت در ایران است، حمله نظامی غربی‌ها به ایران را سریع‌ترین و بهترین‌ راه ممکن برای رسیدن به مقصود خود می‌دانند. 
قرار گرفتن نام یکی از نهادهای رسمی کشورمان در فهرست گروه‌های تروریستی مورد نظر اروپا نیز نخستین گام این پروژه تماما ضدایرانی است. حامد اسماعیلیون در تجمع اخیر جریان ضدایرانی در بروکسل عاجزانه از اروپا درخواست کرد نام سپاه را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد. 
او برای متقاعد کردن غرب برای انجام این اقدام، با سرپوش گذاشتن بر جنایات صدام و رژیم بعث عراق علیه مردم ایران، به صورت تلویحی مدعی شد مقصر 8 سال جنگ تحمیلی، جمهوری اسلامی ایران بوده است(!)
اسماعیلیون در بخش دیگری از سیرک خود، برای پای کار آوردن اروپایی‌ها، سپاه را عامل خطر برای دنیا دانست و ملتمسانه از غربی‌ها خواست نام نهاد نظامی کشورمان را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهند. او از کشورهای اروپایی خواهش کرد در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران تعلل نکنند.
* بورل: قوانین ما درباره سپاه تغییر نمی‌کند
در پی سیرک براندازان در بروکسل و درخواست ضدایرانی آنها از کشورهای اروپایی، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی اعلام کرد برگزاری چنین سیرک‌هایی باعث نمی‌شود اتحادیه اروپایی نام سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد.
جوزپ بورل با اشاره به درخواست‌ جریان ضدایرانی، صراحتا اعلام کرد: این صداها قوانین ما را تغییر نمی‌دهد.
علاوه بر بورل، آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان نیز با دست رد به خواسته‌های ضدایرانی اسماعیلیون و امثال او، گفت برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مبنای قانونی وجود ندارد.
 
* اوکراین امروز؛ آینده ایران مورد نظر علینژاد و اسماعیلیون
وضعیت امروز اوکراین را که با اعتماد به غرب کارش به تقابل و جنگ با روسیه کشیده شده و در این باتلاق غرب‌ساخته دست و پا می‌زند، می‌توان در آینده‌ای جست‌وجو کرد که دلقک‌های بی‌بته‌ای مثل حامد اسماعیلیون، ربع پهلوی، مسیح علینژاد و نازنین بنیادی در پی زمینه‌سازی آن هستند.‌ البته ایرانی که قرار است به دست چنین دلقک‌هایی ساخته شود، نه یک کشور واحد که سرزمینی چندپاره خواهد بود.
جریان اپوزیسیون که حتی نمی‌تواند نظرات متفاوت و مخالف خود را تحمل کند، مردم ایران را به فردای آزاد و بدون جمهوری اسلامی فرامی‌خواند.
به طور مثال در تجمع این گروهک‌ها در بروکسل، تجزیه‌طلبان و سلطنت‌طلبان دوشادوش یکدیگر ایستاده بودند و پرچم‌های تجزیه‌طلبی در کنار پرچم سلطنت‌طلبان دیده می‌شد. حضور تجزیه‌طلبان در این تجمع موضوعی بود که شبکه ضدایرانی اینترنشنال سعی در سانسور آن داشت و خبرنگار این شبکه وابسته به سعودی که برای پوشش رسانه‌ای سیرک بروکسل حاضر شده بود، با جابه‌جایی‌های مکرر در پی آن بود تا از به تصویر کشیده شدن تجزیه‌طلبان جلوگیری کند. اختلافات جریان ضدایرانی به سخنرانی حامد اسماعیلیون نیز کشیده شد و تعدادی از حاضران در حالی که اسماعیلیون در حال بیانیه‌خوانی بود، با سر دادن شعار و هو کشیدن، سعی در مختل کردن بیانیه‌خوانی اسماعیلیون داشتند.
گروه‌های ضدایرانی در حالی فریاد اتحاد برای سرنگونی جمهوری اسلامی را سر می‌دهند که هر کدام به دنبال پیشبرد اهداف خود هستند. در همین رابطه می‌توان به اظهارات اخیر دیکتاتورزاده پهلوی اشاره کرد که گفته بود برای فردای براندازی، به سلطنت انتخابی(!) به جای موروثی فکر می‌کند. مصطفی هجری، رئیس حزب دموکرات کردستان ایران نیز در گفت‌وگویی که در روزهای اخیر با بی‌بی‌سی فارسی داشته، صراحتا اعلام کرده است: «به عنوان حزب دموکرات کردستان ایران و مردم کرد در کردستان ایران، به هیچ ‌وجه آماده نیستند با رضا پهلوی همکاری کنند».

Page Generated in 0/0068 sec