printlogo


کد خبر: 260374تاریخ: 1401/12/4 00:00
پس از صدور حکم اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر، دولت آلمان در حمایت از وی کاردار سفارت ایران را احضار کرد
خشم پدر تروریست

گروه سیاسی: اروپایی‌های به ظاهر حامی حقوق بشر و انسانیت، یک بار دیگر پای کار تروریست‌ها آمدند. این بار دولت آلمان نگران جان تبعه تروریست این کشور شد.
به گزارش «وطن امروز»، سه‌شنبه هفته جاری رسانه رسمی قوه‌قضائیه خبر داد جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر پس از اتمام رسیدگی به پرونده و انجام تحقیقات، در دادگاه انقلاب تهران، به اتهام افسادفی‌الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی به اعدام محکوم شد. جمشید شارمهد متولد ۱۳۳۴ تبعه ایران و دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت آمریکاست. گروهک تروریست تندر اواسط سال ۱۳۸۲ توسط تعدادی از عناصر سلطنت‌طلب به سرکردگی فتح‌الله منوچهری و فرود فولادوند با رویکرد تئوریزه کردن تروریسم ضددینی در انگلستان تاسیس شد. این گروهک تروریست با بهره‌گیری از رسانه‌های دیداری، شنیداری و مجازی مطالب توهین‌آمیزی علیه دین مبین اسلام منتشر کرده است. پس از انتخاب شارمهد در سال ۸۵ به عنوان سرکرده، گروهک از رویکرد نرم به رویکرد سخت و تروریستی تغییر مسیر می‌دهد و به اقدامات تروریستی در اماکن مذهبی، اقتصادی و حساس می‌پردازد، به طوری که اقدامات جنایتکارانه این گروهک، موجب ناامنی جامعه و به خاک و خون کشیده شدن مردم شد. بر اساس مستندات پرونده، جمشید شارمهد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام ۵ مورد آن شد. هدایت و رهبری گروهک تروریست تندر، ارتباط با مقامات و افسران اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، بمب‌گذاری در میان عزاداران حسینیه شهدای شیراز در ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که منجر به‌ شهادت‌ ۱۴ نفر و مجروحیت ۳۰۰ نفر شد، انفجار در کفشداری حرم مطهر امام خمینی(ره)، آتش‌سوزی در هتل جهان تهران هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار در حوزه علمیه آیت‌الله العظمی گلپایگانی(ره)، معاونت در تخریب عمدی از طریق آمریت در ایجاد انفجار دکل صدا و سیمای فارس، معاونت در اخلال در نظم عمومی از طریق ایجاد انفجار یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان استان ایلام، معاونت در تحریق عمدی از طریق آمریت در تحریق عمدی پالایشگاه نفت شهرستان شاهرود و مباشرت در افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌شده مختصات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از طریق رادیو ماهواره‌ای تندر در ۱۴ آبان سال ۹۶ و انتشار آن در برنامه تلویزیونی گروهک تندر از جمله اقدامات و جرائم جمشید شارمهد است. جمشید شارمهد مردادماه سال 1399 در پی یک عملیات بی‌نقص از سوی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، بازداشت و به ایران منتقل شد.
* حامیان تروریست‌ها نگران شدند
در پی محکومیت جمشید شارمهد تروریست تبعه آلمان به اعدام، دولت آلمان با ابراز نگرانی درباره وضعیت شارمهد، به حمایت از این تروریست ضدایرانی پرداخت.
اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در واکنش به حکم اعدام جمشید شارمهد، در توئیتی نوشت: «حکم اعدام جمشید شارمهد غیرقابل قبول است. ما آن را بشدت محکوم می‌کنیم و از رژیم ایران می‌خواهیم این حکم را لغو کند».
وزارت خارجه آلمان نیز در بیانیه‌ای از احضار کاردار ایران در برلین در ارتباط با حکم اعدام برای شهروند تروریست این کشور خبر داد. آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان ضمن اعلام احضار کاردار جمهوری اسلامی ایران، در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه اعلام کرد: «به او (کاردار ایران) اطلاع داده شد ما نقض گسترده حقوق یک شهروند آلمانی را نمی‌پذیریم. از ایران می‌خواهیم حکم اعدام جمشید شارمهد را لغو کند و روند تجدیدنظر عادلانه را بر اساس حاکمیت قانون برای او فراهم کند». برلین همچنین در اعتراض به حکم اعدام شارمهد، ۲ کارمند سفارت ایران را عنصر نامطلوب خواند و به آنها دستور داد آلمان را ترک کنند. حمایت‌های آلمان از جمشید شارمهد در حالی است که این تروریست اقدامات تروریستی متعددی را علیه مردم ایران سازماندهی و اجرا کرده است.
* ابراز نگرانی اتریش برای جاسوس این کشور
روز گذشته مقام‌های اتریشی از احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین به وزارت خارجه این کشور خبر دادند. وزارت خارجه اتریش سفیر ایران در اتریش را در اعتراض به صدور مجازات زندان برای «یکی از شهروندان» اتریشی در تهران که در حال جاسوسی بود، احضار کرده است. بنا بر اعلام رسانه‌های خارجی، یک «مرد اتریشی» در ایران در رابطه با جاسوسی به 7 سال‌ونیم زندان محکوم شده است. طبق اعلام وزارت خارجه اتریش، این فرد اکتبر ۲۰۲۲ بازداشت شده بود. وزارت خارجه اتریش اعلام کرد حکم صادره برای این فرد روز دوشنبه هفته جاری صادر شد و وزارت خارجه اتریش روز سه‌شنبه برای ابراز «اعتراض صریح» به این حکم، سفیر تهران در وین را احضار کرد. این وزارتخانه با بیان اینکه سفیر اتریش در ایران تاکنون در بازداشتگاه 3 بار با این فرد دیدار کرده است، افزود: «ما به استفاده از تمام امکانات برای ارائه بهترین حمایت کنسولی به او و سایر شهروندان اتریشی زندانی در سراسر جهان ادامه خواهیم داد».
***
تروریست‌های الاحوازیه هم ژست دموکراسی گرفتند   
طنزهای سیرک اخیر جریان ضدایرانی در بروکسل پایتخت بلژیک تمام‌شدنی نیست. در تصاویری که از تجمع گروه‌های ضدایرانی در بروکسل منتشر شده، عکس‌هایی از حضور گروهک جدایی‌طلب و تروریستی الاحوازیه خودنمایی می‌کند. طنز ماجرا این است که تجزیه‌طلبان الاحوازیه با در دست داشتن پرچم و نماد این گروهک تروریستی، با شعار دموکراسی برای ایران، خواستار قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی اروپا شدند! نکته جالب توجه ماجرا این است که اعضا و طرفداران این گروه به دعوت علیرضا آخوندی از اعضای پارلمان سوئد و البته از برگزار‌کنندگان اصلی سیرک بروکسل به پایتخت بلژیک رفته بودند. گروهک تروریستی الاحوازیه (حرکت النضال) نیز به سرکردگی حبیب فرج‌الله چعب مثل گروه تندر در سال‌های گذشته عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه مردم ایران طرح‌ریزی کرده که حمله به مردم غیرنظامی اهواز در مراسم رژه نیروهای نظامی در سال 97، از جمله آنها بود.

 


Page Generated in 0/0081 sec