printlogo


کد خبر: 260416تاریخ: 1401/12/6 00:00
بحران هویتی صهیونیست‌ها و نحسی ۸۰

مهدی گرگانی: ترس صهیونیست‌ها از فروپاشی و زوال این رژیم جعلی مربوط به امروز و دیروز نیست و صهیونیست‌ها از همان آغاز تاسیس تا امروز همواره در ترس و وحشت زندگی کرده‌اند. آنچه مسلم است این است که اساسا زوال و فروپاشی در ذات این رژیم نهفته است، چرا که این رژیم با تهدیدات وجودی سیاسی -اجتماعی در داخل، نگرانی‌های امنیتی در محیط پیرامونی در غرب آسیا و همچنین نگرانی وجود یک دشمن ائتلافی واقعا قوی یعنی «جمهوری اسلامی ایران/ مقاومت اسلامی» مواجه است؛ از این رو سردمداران این رژیم شمشیر فروپاشی را همواره روی سر خود احساس کرده‌اند.  اما در کنار این مسائل، یک ترس تاریخی دیگر نیز طی سال‌های اخیر مثل خوره به جان صهیونیست‌ها افتاده است که فروپاشی را بیش از هر زمان دیگری برای خود نزدیک می‌بینند و این ترس چیزی نیست جز نحسی ۸۰.
نحسی دهه هشتم یا نحسی 80 سالگی ریشه تاریخی دارد و بر این امر دلالت دارد که حکومت‌های یهودی هیچ‌گاه در طول تاریخ دهه نهم عمر خود را آغاز نکرده‌اند. این مساله آنقدر برای صهیونیست‌ها مهم است که «یهودا باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در بخشی از یک مقاله خود در سال گذشته میلادی به آن اشاره کرد و نوشت: «در طول تاریخ یهود، یهودیان هیچگاه حاکمیت نداشتند، مگر در ۲ دوره داوود و حشمونیان که آن هم در هر ۲ دوره، آغاز فروپاشی  دهه هشتم بوده است». باراک همچنین تاکید کرد: «تجربه کابینه کنونی اسرائیل سومین تجربه است و اکنون در دهه هشتم عمر خود قرار دارد و بیم آن می‌رود که نفرین دهه هشتم مانند قبل بر سر آن نازل شود». اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم موقت صهیونیستی نیز درباره نحسی ۸۰ گفته است: «واقعیت این است که یک دولت یهودی ۲ بار در تاریخ در اسرائیل تشکیل شد و قبل از اینکه به هشتادمین سال خود برسد ۲ بار فرو پاشید».
* جنگ داخلی و قریب‌الوقوع بودن فروپاشی
به موازات ورود رژیم اشغالگر صهیونیستی به دهه 80 عمر نامشروع خود، این رژیم هر روز بیشتر از قبل درگیر بحران‌های داخلی و شکاف داخلی شده است. اسرائیل طی ۴ سال گذشته حتی یک دولت باثبات نداشته است و ۵ انتخابات برگزار کرده است که عمر هیچ‌کدام از دولت‌ها از یک سال فراتر نرفته است اما در درازمدت هم وضعیت کابینه‌های تل‌آویو چندان مناسب نیست. طبق گزارش رسانه‌های اسرائیلی، از سال ۱۹۹۶ تا امروز عمر هیچ‌یک از کابینه‌های اسرائیل از 3.27 سال فراتر نرفته است که این نشان‌دهنده بی‌اعتمادی ساکنان اراضی اشغالی به دولتمردان و شکاف داخلی گسترده میان احزاب سیاسی صهیونیست‌هاست. 
 
اکنون با بازگشت «بنیامین نتانیاهو» به قدرت و تشکیل کابینه توسط وی که با ائتلاف با چند حزب بشدت افراطی میسر شده است، بحران سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به صورت فزاینده تشدید شده است تا جایی که بسیاری درباره احتمال وقوع یک جنگ تمام‌عیار داخلی هشدار داده‌اند. سیاست‌های عجیب و غریب کابینه نتانیاهو بویژه طرح اصلاح سیستم قضایی صدها هزار نفر از شهرک‌نشینان را طی هفته‌های گذشته به خیابان‌های سرزمین‌های اشغالی کشانده است. اپوزیسیون دولت تل‌آویو نیز عزم خود را جزم کرده تا از تمام امکانات و ابزارهای خود برای مقابله با طرح‌های جنجالی نتانیاهو استفاده کند. این تقابل و رویارویی زمینه تنش‌های سیاسی گسترده و احتمال وقوع جنگ داخلی بین صهیونیست‌ها را بشدت افزایش داده است. «آویگدور کهلانی» وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی گفته است: «با وجود اینکه هنوز تیری شلیک نشده اما ما در یک جنگ داخلی و عملا در میانه یک جنگ هستیم و استفاده از نمادهای جنگ موجب تشدید درگیری بین ما خواهد شد». طبق نظرسنجی «مرکز دموکراسی اسرائیل»، بیش از ۳۶ درصد صهیونیست‌ها مشکل اول این رژیم را جنگ داخلی می‌دانند، این در حالی است که سال ۲۰۱۲ میلادی ۹ درصد اسرائیلی‌ها «کشمکش قوم یهود» را مشکل بزرگ اسرائیل می‌دانستند. همچنین نتایج یک نظرسنجی قبل از برگزاری آخرین انتخابات در این رژیم نشان داد حداقل ۵۷ درصد صهیونیست‌ها معتقد بودند هر کابینه‌ای در اسرائیل تشکیل شود، سرنوشتی بهتر از کابینه‌های قبلی این رژیم طی ۴ سال گذشته پیدا نخواهد کرد. 
«دنیل بلاتمن» مورخ یهودی ساکن آمریکا نیز با اشاره به بحران اخیر در این رژیم می‌گوید: اسرائیل امروز دقیقا در نقطه فروپاشی ایستاده است، چون سیاسیون فاسد و جنایتکاران محکوم‌شده، دریافته‌اند اگر استقلال قضایی را نابود نکنند، دیگر نمی‌توانند در مناصب‌شان بمانند و دادگاه آنان را طرد می‌کند.
* مقاومت؛ پاشنه آشیل رژیم موقت
رژیم صهیونیستی برای فرار از مشکلات ذاتی و هویتی خود فشارها و عملیات‌های خود علیه مقاومت فلسطین را افزایش  داده است. صهیونیست‌ها با این تصور که‌ بگیر و ببند و سرکوب فلسطینی‌ها راه نجات تل‌آویو از بحران‌های خودساخته است، حملات خود علیه فلسطینی‌ها بویژه در کرانه باختری را طی سال‌های گذشته به حد اعلا رسانده‌اند. با این حال اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مقاومت نه تنها نتیجه‌ای در پی نداشته است، بلکه در همین مدت، مقاومت اقدامات ضدصهیونیستی خود را در جای جای سرزمین‌های اشغالی افزایش داده  و قدرتمندتر از هر زمان دیگری است. مثال آن افزایش عملیات‌های شهادت‌طلبانه بویژه در کرانه باختری طی ماه‌های گذشته است. ناظران معتقدند هرگاه تنش‌ها و بحران‌های داخلی در رژیم صهیونیستی تشدید می‌شود، دولت اسرائیل برای معطوف کردن توجه افکار عمومی، حملات علیه فلسطینی‌ها را افزایش می‌دهد که نمونه آن جنایت وحشیانه هفته گذشته در نابلس و شهادت ۱۰ جوان فلسطینی در هجوم اشغالگران صهیونیست بود. اما این بار گویا حربه صهیونیست‌ها نتیجه نداده و نه تنها از بحران داخلی کاسته نشده، بلکه مقاومت نیز برای انتقام سریع، بلای جان آنها شده است. 
شواهد و مدارک موجود نشان می‌دهد صهیونیست‌ها خودشان نیز به این نتیجه رسیده‌اند که فروپاشی آنها اجتناب‌ناپذیر است و مساله، تنها زمان است که آن هم به لطف نحسی ۸۰ ممکن است هر آن، دامن این رژیم منحوس را بگیرد.

 


Page Generated in 0/0076 sec