printlogo


کد خبر: 260694تاریخ: 1401/12/13 00:00
افتتاح دو هزارمین مدرسه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)؛ مدرسه‌ای دخترانه که در ایران نمونه ندارد
برای دختران‌مان
مجتمع آموزشی ساری به وسعت 10 هزار متر دارای 24 کلاس درس در پایه‌های تحصیلی ابتدایی تا دبیرستان است

با افتتاح بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی کشور در ساری و ۴۹ مدرسه دیگر در کشور، تعداد مدارس برکت احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به ۴۰۰۰ رسید. 
خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محرم و دورافتاده بر کسی پوشیده نیست؛ از ساخت مسکن، مسجد، مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی گرفته تا ایجاد اشتغال فراوان، توسعه زیرساختی و... اکنون نیز با افتتاح دو هزارمین مدرسه، شمار مدارس ساخته‌شده توسط زیرمجموعه‌های این ستاد به بیش از 4 هزار مدرسه رسیده است؛ مدارسی که اغلب در مناطق روستایی و کم‌برخوردار ساخته شده‌اند تا به برکت انقلاب، مسیر محرومیت‌زدایی در کشور همچنان طی شود. به طوری که صبح پنجشنبه ۱۱ اسفند در مراسمی با حضور سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام، استاندار مازندران، معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش، نمایندگان مجلس و فرماندار ساری، مدرسه «حیات طیبه برکت شهید سلیمانی» با زیربنای ۱۰ هزار متر به بهره‌برداری رسید. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم گفت: امروز دعوتیم به جشن تحقق یک آرزوی بزرگ و شکرانه به ثمر نشستن یک نهضت ملی؛ یعنی افتتاح دو هزارمین مدرسه‌ برکت در کشور.
عارف نوروزی با اشاره به سابقه ورود بنیاد برکت به نهضت مدرسه‌سازی گفت: در سال‌های اخیر با دستور رهبرمعظم انقلاب، نهضت ساخت مدرسه توسط ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و روستایی کشور کلید خورد.  
وی افزود: در سال اول ۲۳ مدرسه احداث شد، امروز  دو هزارمین‌ مدرسه برکت با نام قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد و این یعنی به طور میانگین ۱۵۰ مدرسه در سال توسط بنیاد برکت احداث شده که این رقم در سال‌های اخیر به ۲۲۰ مدرسه در سال رسیده است. سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: با ساخت این ۲ هزار مدرسه، 10 هزار و ۲۵۰ کلاس درس در کشور ایجاد شد که برای ساخت این مدارس ۴ هزار و ۳۴۷ میلیارد تومان  توسط ستاد و شرکا هزینه شده است. نوروزی خاطرنشان کرد: در مجموعه بنیاد ۱۵ خرداد هم از ابتدای فعالیت تاکنون ۲ هزار و ۲۸ مدرسه احداث شده که با لحاظ کردن این آمار، مدارس ساخته‌شده توسط زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان امام به ۴ هزار و ۲۸ مدرسه رسیده است. وی تاکید کرد: اغلب مدارس ساخته‌شده توسط ستاد اجرایی در مناطق محروم و روستایی بوده است اما دلیل ورود بنیاد برکت به این پروژه که در شهر ساری احداث شده، نیمه‌کاره ماندن چند‌ساله ساخت این مدرسه و درخواست کمک برای تکمیل آن بود.
نوروزی افزود: این مدرسه 24 کلاسه در زمینی به وسعت 10 هزار متر بنا شده و نمونه یک مدرسه سبز و الگویی برای «مدارس آینده» و مطابق اصول محیط ‌زیست است و با سرمایه‌گذاری 120 میلیارد تومانی احداث شده است. 
وی ادامه داد: امروز همزمان با این مدرسه، 50 باب مدرسه با 251 کلاس درس هم در 9 استان (مازندران، خوزستان، سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، اردبیل، گیلان، قزوین، لرستان و فارس) با مشارکت 32 میلیارد تومانی بنیاد برکت افتتاح می‌شود. 
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در خاتمه افزود: ساخت 700 مدرسه دیگر نیز در دستور کار بنیاد برکت قرار دارد، همچنین علاوه بر موارد فوق، مشارکت با آموزش‌و‌پرورش برای جایگزینی ۱۰۰۰ باب مدرسه کانکسی با مدارس استاندارد در حال انجام است. استاندار مازندران نیز در این آیین گفت: مدرسه حیات طیبه برکت سردار سلیمانی در کشور نمونه ندارد. خرسندیم که امروز پس از چند سال وقفه، با کمک بنیاد برکت شاهد افتتاح این مدرسه هستیم. سیدمحمود حسینی‌پور افزود: این مجموعه آموزشی دولتی، پایه تحصیلی ابتدایی تا دبیرستان را تحت پوشش قرار می‌دهد و ۲۴ کلاس درس و تمام امکانات لازم استاندارد را دارد. وی همچنین خاطرنشان کرد: افتتاح این مجتمع آموزشی در یک منطقه محروم با این امکانات، کار باعظمت، بابرکت و ماندگاری است و از این بابت از زحمات شبانه‌روزی دکتر نوروزی و همکاران‌شان در ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت سپاسگزاریم. 
مدیرعامل بنیاد برکت نیز در این مراسم گفت: مدرسه حیات طیبه برکت سردار سلیمانی در ساری بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی و پروژه نمونه و فاخری است که در آن تمام امکانات در تمام مقطع تحصیلی در نظر گرفته شده است. 
محمد ترکمانه با اشاره به تاریخچه‌ای از فعالیت ۱۵ساله این بنیاد اظهار کرد: نخستین تفاهمنامه بنیاد برکت با اداره تجهیزات و نوسازی مدارس در سال ۱۳۸۷ منعقد و یک سال بعد نخستین مدرسه در استان البرز افتتاح شد و تاکنون نیز ادامه دارد.  وی افزود: امروز شاهد افتتاح دو هزارمین مدرسه از ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه طبق تفاهمنامه هستیم که در این مدارس ۲۵۰ هزار دانش‌آموز تحصیل می‌کنند و به نوعی از عدالت آموزشی برخوردار شدند.
وی همچنین اذعان داشت: بنیاد برکت در بحث ساخت مراکز بهداشتی درمانی، ساخت پل، آبرسانی، ساخت مساجد و حسینیه، ساخت مسکن محرومان و ... مشارکت دارد و تا امروز ۵۳ هزار پروژه عمرانی را به سرانجام رسانده است. 
معاون وزیر آموزش‌و‌پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس نیز در این مراسم گفت: در سند تحول به مدارس چندساحتی یا حیات طیبه اشاره شده که ما امروز شاهد افتتاح یکی از بزرگ‌ترین و مجهزترین آنها هستیم که با کمک ستاد اجرایی فرمان امام تکمیل شد و در خدمت مردم قرار گرفت.   
حمیدرضا خان‌محمدی با بیان اینکه تقدیم ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۵ هزار شهید معلم نشان از تاثیر تربیت آموزشی دارد، اظهار کرد: امروز به برکت پشتکار و ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام و مدیریت جهادی دکتر نوروزی شاهد افتتاح دو هزارمین مدرسه برکت در کشور هستیم که اغلب این مدارس در مناطق روستایی و کم‌برخوردار احداث شده است. وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بحث سند تحول است، افزود: در سند تحول به مدارس چندساحتی یا حیات‌طیبه اشاره شده که ما امروز شاهد افتتاح یک مورد از آن هستیم و اعتقاد داریم مدرسه کانون تربیت و پیشرفت محله است. گفتنی است سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در جریان سفر یک روزه خود به استان مازندران ابتدا در جلسه شورای اداری استانداری مازندران شرکت کرد. 
دیدار با آیت‌الله محمدی‌لایینی، نماینده ولی‌فقیه در استان، بازدید از چند پروژه و همچنین اهدای بسته‌های لبخند مادری به چندخانواده‌ دارای ۳ فرزند به بالا و اهدای جوایزی به گروه‌های جهادی فعال در مناطق محروم استان و همکار بنیاد احسان، از دیگر بخش‌های این سفر یک روزه بود.

Page Generated in 0/0077 sec