printlogo


کد خبر: 260895تاریخ: 1401/12/20 00:00
بیمارستان 1000 تختخوابی حضرت مهدی(عج) توسط رئیس‌جمهور افتتاح شد
مدرن‌ترین بیمارستان منطقه

کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه الشریف که بزرگ‌ترین مجموعه درمانی نظام سلامت ساخته شده در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی است، چهارشنبه گذشته همزمان با سالروز میلاد حضرت ولیعصر(عج) با حضور رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت افتتاح شد. این بیمارستان که سرآمد بیمارستان‌های ایران و ابرپروژه‌ای ملی است، با نزدیک به 1000 تخت شامل 522 تخت بستری عادی، 204 تخت بستری ویژه، 110 تخت بستری اورژانس و 42 تخت بستری جراحی سرپایی، پروژه بیمارستانی منحصر‌به‌فرد تاریخ نظام سلامت کشور است. بیمارستان حضرت مهدی 108 هزار مترمربع وسعت دارد و به همین دلیل سرانه فضای فیزیکی هر تخت آن بالاست و بیماران در فضایی باز و‌ مناسب تحت درمان قرار می‌گیرند؛ همچنین برخوردار از پد هلی‌کوپتر، تجهیزات پیشرفته، روزآمد و فوق‌مدرن است. همچنین بیشترین تعداد تخت ICU و CCU را در بین بیمارستان‌های کشور دارد؛ همچنین 110 تخت اورژانس دارد که این تعداد تخت برای احداث یک بیمارستان کافی است. این بیمارستان 380 عضو هیات علمی دارد که تعدد و تنوع رشته‌های آنها در بین بیمارستان‌های کشور و منطقه بی‌نظیر بوده و دشوارترین و‌ مهم‌ترین اعمال جراحی از قبیل پیوند کبد و جراحی قاعده جمجمه در این بیمارستان به‌ واسطه تجهیزات پیشرفته و پزشکان نخبه و دانشمند نیز قابل انجام است. کلان‌بیمارستان حضرت مهدی(عج) از معماری و هتلینگ فوق‌پیشرفته برخوردار است و خدمات‌رسانی در آن فناوری‌پایه و تمام‌هوشمند بوده و 6 ژنراتور دارد که هر یک از این ژنراتورها برای تامین برق یک مجموعه بیمارستانی بزرگ کافی است. 
* شاهد گسترش قطب‌های پزشکی در کشور هستیم
سیدابراهیم رئیسی در مراسم افتتاح رسمی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی‌(عج) با تبریک این مناسبت و نیز تبریک بهره‌برداری رسمی از بزرگ‌ترین پروژه نظام سلامت کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همه دست‌اندرکاران اجرای این طرح در دوره‌ها و دولت‌های گذشته و نیز در دوره دولت مردمی صمیمانه قدردانی کرد. وی با اشاره به عزم دولت مردمی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام گفت: برخی می‌گفتند تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام به نام چه کسی ثبت خواهد شد اما این مساله به هیچ‌وجه برای ما اهمیت نداشت و صرفا به این می‌اندیشیم که خروجی تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خدمت به مردم بوده و به سبد خدمات و افتخارات نظام جمهوری اسلامی اضافه می‌شود. رئیسی از خدمات کادر درمان، پزشکی و پرستاری کشور که در مواجهه با کرونا، با مجاهدت و از خودگذشتگی، از جان مردم و سلامت عمومی صیانت و در این مسیر حرکتی ماندگار ثبت کرده و افتخار آفریدند، قدردانی کرد و در ادامه با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دانش‌بنیان کشور در حوزه تجهیزات پزشکی افزود: دستاوردهای کشور در حوزه تولید تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان افتخارآمیز است و اگر در گذشته مسؤولان کشور هنگام سفرهای خارجی فرش و امثال آن را به عنوان محصولات کشور با خود می‌بردند، امروز بنده با افتخار تجهیزات پزشکی و اتاق عمل تولید شده توسط متخصصان جوان شرکت‌های دانش‌بنیان کشور را با خود به کشورهای خارجی می‌برم. وی همچنین تولید ۹۷ درصد نیازهای دارویی در داخل را از افتخارات کشور توصیف و تصریح کرد: چندی پیش که برای بازدید به یکی از پارک‌های علم و فناوری رفته بودیم، مسؤول یکی از شرکت‌های داروسازی دانش‌بنیان به ما اعلام کرد می‌توانیم با افتخار اعلام کنیم امروز این ظرفیت را داریم که مهاجرت نخبگان این حوزه معکوس شود، چون ظرفیت بسیار خوبی برای تولید دانش‌بنیان در حوزه داروسازی در کشور فراهم شده است. 
* بیمارستان حضرت مهدی(عج) با همه بیمه‌ها قرارداد دارد
وزیر بهداشت نیز در مراسم افتتاح این مرکز درمانی گفت: افتخار داریم یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌ها را نه تنها در کشور، بلکه در منطقه - که نامش را کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی(عج) گذاشته‌ایم - افتتاح کنیم که با حضور رئیس‌جمهوری این کار انجام شد. این بیمارستان یکی از بیمارستان‌های بسیار بزرگ در منطقه و در کشور است. بهرام عین‌الهی افزود: این بیمارستان حدود ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی و ۴۲ تخت اتاق عمل دارد و به اندازه یک بیمارستان ۱۱۰ تخت ‌خوابی، تخت اورژانس دارد و تمام اعمال جراحی پیشرفته؛ اعم از اعمال جراحی مغز، پیوند کبد و کلیه در آن قابل انجام است؛ همچنین ۳۸۰ عضو هیات علمی دارد و یک بیمارستان آموزشی، درمانی و پژوهشی است. عین‌اللهی با بیان اینکه این بیمارستان کاملا دولتی و با همه بیمه‌ها طرف قرارداد است، گفت: در این بیمارستان به مردم خدمت‌رسانی مناسب می‌شود. این بیمارستان کاملا به روز است و چند اتاق عمل هیبرید دارد به طوری که تمام امکانات تشخیصی و آزمایشی در داخل اتاق عمل وجود دارد و اگر در همانجا بیمار لازم داشته باشد، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی و جراحی - در صورت نیاز - انجام می‌شود. وی گفت: از آنجایی که قول داده بودیم هر پروژه‌ای که افتتاح می‌کنیم حتما باید به مرحله ارائه خدمت به مردم و بیماران رسیده باشد، از چند روز قبل از افتتاح بیمارستان حضرت مهدی(عج)، بیماران در این بیمارستان پذیرش شده‌اند و این بیمارستان کاملا آماده پذیرش بیماران است. 
وزیر بهداشت تاکید کرد: این بیمارستان نمادی از قدرت جمهوری اسلامی ایران در حوه سلامت است و به نوعی می‌توان گفت «این بیمارستان برج میلاد حوزه سلامت» است؛ به این معنا که همان‌طور که برج میلاد نمادی برای کشور شد، با این بیمارستان و بیمارستان‌هایی که در آینده افتتاح می‌کنیم، نمادهای ملی در حوزه سلامت را به همه جهان نشان می‌دهیم. بنا به این گزارش، پیام مهم افتتاح کلان‌بیمارستان هوشمند حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌ الشریف به جامعه، تغییر تصویری است که از خدمات دولتی درمان در ذهن دارند. این کلان‌بیمارستان، تصور رسوب‌یافته از دوران قبل از انقلاب و القا شده از نظام سرمایه‌داری غربی را که برای دریافت خدمات باکیفیت باید به بخش خصوصی مراجعه کرد، از اذهان می‌زداید و نشان می‌دهد نه فقط کیفیت درمان، بلکه کرامت، احترام، آسایش، آرامش، رفاه و ارتقای سواد سلامت بیمار برای دولت و در بخش دولتی تا چه حد اهمیت و اولویت دارد.

Page Generated in 0/0134 sec