جهاد مدرسهسازی در کشور همچنان ادامه دارد و شاهد این مدعا افتتاح بیش از 1000 مدرسه در سراسر کشور در سال جاری است. رئیسجمهور در 13 بهمن امسال از طریق ارتباط تصویری، به طور همزمان ۱۱۰۰ مدرسه با بیش از ۵ هزار کلاس درس را ۳۱ استان کشور افتتاح کرد.
سیدابراهیم رئیسی حضور یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، به صورت همزمان ۱۱۰۰ مدرسه و پروژه آموزشی و پرورشی با ۵ هزار و ۱۶۴ کلاس درس را در ۳۱ استان کشور افتتاح کرد. از این هزار و ۱۰۰ طرح آموزشی، ۵۸۲ پروژه از محل منابع دولتی و ۵۱۸ پروژه هم از محل منابع مشارکتی ساخته شد. علاوه بر این افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی کشور در ساری در اوایل ماه جاری، تعداد مدارس برکت احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام را به ۴۰۰۰ مدرسه رساند.
خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محرم و دورافتاده بر کسی پوشیده نیست؛ از ساخت مسکن، مسجد، مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی گرفته تا ایجاد اشتغال، توسعه زیرساختی و... اکنون نیز با افتتاح ۲ هزارمین مدرسه، شمار مدارس ساختهشده توسط زیرمجموعههای این ستاد به بیش از 4 هزار مدرسه رسیده است؛ مدارسی که اغلب در مناطق روستایی و کمبرخوردار ساخته شدهاند تا به برکت انقلاب، مسیر محرومیتزدایی در کشور همچنان طی شود. علاوه بر این سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز چندی پیش گفت: در تابستان سال آینده، جهاد مدرسهسازی را به راه خواهیم انداخت و از تمام ظرفیتهای مردمی برای نیل به این مقصود استفاده میکنیم.
حمیدرضا خانمحمدی با اشاره به ضرورت توجه به انجام مسؤولیتها و وظایف در سازمان نوسازی مدارس افزود: همه ما باید تلاش کنیم با وجود مشکلات، تکالیف خود را بدرستی انجام دهیم و در ایفای نقش و انجام مسؤولیتهایمان موفق باشیم.
***
15 هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت نظام درمانی کشور اضافه شد
برای تأمین سلامت مردم
اعتقاد به خودباوری با تولید 6 خط تولید واکسن کرونا توسط دانشمندان ایرانی آن هم در شرایط سخت تحریم و اقدام به صادرات آن، دانش پزشکی کشور را در دنیا شاخص کرد، آن طور که نماینده سازمان جهانی بهداشت از ایران برای مهار کرونا تقدیر و اعلام کرد سیستم سلامت ایران میتواند برای سایر کشورهای منطقه الگو باشد. حالا ایران نه تنها در مهار کرونا در منطقه و حتی جهان سرآمد است، بلکه صادرکننده واکسن کرونا نیز شده است. شروع کار دولت سیزدهم با آمار بالای مبتلایان کرونا و مرگ و میر ناشی از آن همراه بود اما با اقدامات جهادی دولت، نه تنها این بیماری مهار شد، بلکه ایران صادرکننده واکسن کرونا به دنیا شد.
* 15 هزار تخت به نظام درمانی اضافه شد
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا امروز بیش از 15 هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت نظام درمانی کشور اضافه شده است. این تعداد تخت معادل ظرفیت 10 درصد از تختهای بیمارستانی کشور است. این در حالی است که از سال 98 تا 1400 یعنی قبل از تشکیل دولت سیزدهم فقط 7200 تخت به مجموع تختهای بیمارستانی کشور اضافه شده بود. پدرام پاکآیین در گفتوگو با «وطن امروز»، با بیان اینکه توجه دولت به سلامت طوری است که این مقوله در اولویت قرار گرفته، افزود: 2 برابر شدن راهاندازی تختهای بیمارستانی از ابتدای دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه آن در دولت گذشته نشان از تمرکز دولت بر رفع دغدغههای درمانی بویژه در مناطق کمبرخوردار و محروم دارد. وی به راهاندازی مدرنترین بیمارستانهای کشور در ماه جاری اشاره کرد و افزود: بیمارستان حضرت مهدی(عج) با 1000 تخت، منحصربهفردترین بیمارستانی است که هفدهم ماه جاری افتتاح و پس از آن مجهزترین مرکز جامع سرطان نیز بیستوپنجم همین ماه توسط رئیسجمهور راهاندازی شده، همچنین قرار است اوایل سال آینده بیمارستان شهدای تجریش نیز با 1000 تخت راهاندازی شود.