printlogo


کد خبر: 261344تاریخ: 1402/1/16 00:00
جریان رسانه‌ای ضد‌ایرانی که در ماه‌های گذشته هر گونه شادی مردم ایران را تقبیح می‌کردند، حالا به انتشار تصاویر رقص و هنجارشکنی جماعت موسوم به برانداز می‌پردازند
غم‌زده‌هایی که رقاص شدند

گروه سیاسی: سرنگونی جمهوری اسلامی تا پایان سال 1401 از جمله شعارهای جریان ضدایرانی در جریان اغتشاشات چند ماه گذشته بود؛ اغتشاشاتی که به بهانه فوت مهسا امینی به راه افتاد و هدفی جز سرنگونی نظام و البته از بین بردن سرزمین واحدی به نام ایران نداشت. ائتلاف‌ گروه‌های ضدایرانی، از سلطنت‌طلبان و منافقین گرفته تا انواع گروه‌های تجزیه‌طلب، شاهد مثال خوبی بر این مدعاست. شهادت ده‌ها نفر از نیروهای مدافع امنیت از جمله آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان به دست اوباش اغتشاشگر نیز بخوبی نشان‌دهنده ماهیت وحشیانه جریان زن، زندگی، آزادی است. با همه این جنایت‌ها و آشوب‌ها اما وجه درماندگی براندازان در مقابل مردم ایران و نظام اسلامی بیش از هر چیز دیگری محسوس است. جریانی که از شهریور سال گذشته به مدت چند ماه با آشوب، ترور و اقدامات وحشیانه به دنبال براندازی جمهوری اسلامی بود، امروز فعالیت‌های براندازانه خود را به رقص و روزه‌خواری و انتشار تصاویر آن در فضای مجازی تقلیل داده است. جماعتی که سال گذشته با خط و نشان کشیدن برای جمهوری اسلامی، هشدار می‌دادند نظام اسلامی سال 1402 را نخواهد دید، در آغاز سال جدید، تمام اقدامات براندازانه خود را در فعالیت‌های ضدارزشی و تولید ناهنجاری اجتماعی خلاصه کرده‌اند.
اوباشی که تا چند وقت قبل ژست غم به خود گرفته بودند و نسخه زندگی بدون شادی برای مردم ایران می‌پیچیدند و بدون توقف در حال پمپاژ غم به جامعه ایرانی بودند، حالا تغییر مشی داده و مردم ایران را به رقص و اباحه‌گری فرامی‌خوانند. به طور مشخص شبکه‌های ضدایرانی از جمله بی‌بی‌سی فارسی، اینترنشنال و منوتو که تا چند وقت قبل با ایجاد هجمه رسانه‌ای هر نوع شادی مردم ایران را تقبیح می‌کردند، امروز فیلم و تصاویر رقص جماعت برانداز را منتشر می‌کنند. 
البته این اوباش برانداز که سال گذشته به جنگ عقیده و تفکر مردم رفته بودند و هر صدای مخالف و منتقد خود را به طرز وحشیانه‌ای زیر تیغ تخریب و توهین می‌بردند، کماکان روحیه وحشی و خشونت‌طلب خود را حفظ کرده‌اند تا همچنان ضدیت و تضادشان با شعارهای به ظاهر انسان‌دوستانه‌ و آزادی‌خواهانه‌ای مثل زن، زندگی، آزادی را فریاد بزنند. این را می‌توان در حملات و اهانت‌های‌شان به قشر متدین و مذهبی مردم ایران مشاهده کرد که در این رابطه می‌توان به ضرب و شتم بانوان چادری توسط این افراد اشاره کرد.
* بی‌بی‌سی؛ تریبون جدید تجزیه‌طلبان ضدایرانی
رسانه بی‌بی‌سی فارسی در ادامه گفت‌وگوهایی که با سران احزاب کرد تجزیه‌طلب دارد، دیروز ویدئوهایی از گفت‌وگو با «سیامند معینی» سرکرده گروهک پژاک که با عنوان حزب «حیات آزاد کردستان» فعالیت دارد، منتشر کرد. پژاک شاخه‌ای از گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» است که هر دو گروه از سوی ایران و ترکیه به عنوان تروریست شناخته می‌شوند و در سال‌ها و دهه‌های گذشته نیز با پشتیبانی رژیم صهیونیستی و آمریکا، عملیات‌های مسلحانه علیه 2 کشور انجام دادند و تعداد زیادی از مرزبانان را به شهادت رساندند. بی‌بی‌سی فارسی در روزهای گذشته نیز با «مصطفی هجری» سرکرده گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان گفت‌وگو کرد که او بر مبارزه مسلحانه با مردم ایران تاکید کرد. 
بنا بر گزارش تسنیم، هجری در دهه 60 نقش مهمی در ربایش و به شهادت رساندن نیروهای جهاد سازندگی، رزمندگان و پیشمرگان کرد مسلمان داشت. جنایت زندان دوله‌تو و شهادت تعداد زیادی از نیروهای سپاه، ارتش و پیشمرگان که در اسارت حزب دموکرات بودند از جمله اقدامات هجری و همفکرانش است. گفت‌وگو با تجزیه‌طلبان و انعکاس دیدگاه‌های آنها توسط بی‌بی‌سی فارسی در ماه‌های گذشته شدت یافته و این رسانه انگلیسی پا جای پای سعودی اینترنشنال می‌گذارد که اکنون در حال کوچ از لندن به واشنگتن است. سعودی اینترنشنال در ماه‌های گذشته و در ایام اغتشاشات به طور ویژه به گفت‌وگو با تجزیه‌طلب‌ها و تروریست‌ها پرداخت. طبق پیمایشی که خبرگزاری تسنیم انجام داد، آن شبکه تلویزیونی در 50 روز نخست اغتشاشات با 25 چهره تجزیه‌طلب بیش از 120 بار مصاحبه کرد. این موضوع موجب شد صدای «رعنا رحیم‌پور» خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی نیز درآید و دعواهایی بین 2 رسانه به وجود آید. رحیم‌پور در روزهای گذشته از بی‌بی‌سی اخراج شد و این نیز نشانه‌ای از میل کردن بی‌بی‌سی فارسی به اینترنشنال و حمایت از تجزیه‌طلبان است.

Page Generated in 0/0079 sec