ارسال پیامک پلیس به همراه عکس به ناقضان قانون حجاب
مرکز اطلاعرسانی پلیس اعلام کرد پلیس در برخورد با قانونگریزان و مجرمان، از سیستمهای هوشمند استفاده خواهد کرد. در اقدامی ابتکاری، پلیس به جهت جلوگیری از بروز هرگونه تنش و تزاحم با هموطنان در برقراری قانون حجاب، با استفاده از ابزار و دوربینهای هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضان قانون حجاب و عفت عمومی، در زمان و مکان مورد نظر، آنها را نسبت به عواقب قانونی تکرار این جرم مطلع میکند.
مرکز اطلاعرسانی پلیس طی اطلاعیهای اعلام کرد: «پلیس در چارچوب حفظ ارزشها، صیانت از حریم خانواده و تقویت سلامت روانی جامعه و تأمین آرامش شهروندان عزیز هیچ نوع رفتار و کنش فردی و جمعی مغایر با قانون را بر نمیتابد و لاجرم با هر فعل و اقدامی که امنیت روانی و آرامش عمومی را دستخوش چالش کند، بر اساس «مُر قانون» برخورد میکند. به همین سبب، از معدود کسانی که با بیتوجهی، سیمای اخلاقی جامعه را مخدوش میسازند، انتظار میرود ضمن رعایت دقیق قانون و هنجارهای جامعه، از هر نوع کنشی که چهره معنوی کشور را لکهدار و موجب اشاعه ناامنی و اضطراب میشود، به جد بپرهیزند. مدیران محترم اماکن و صنوف مختلف نیز با تعامل پویا و خردمندانه، نظارت بر رعایت هنجارهای جامعه توسط متصدیان صنوف را با جدیت اعمال نمایند. از شهروندان عزیزمان خواستاریم همکاری و همیاری با خادمان خود در پلیس را تداوم بخشند».
* سردار رادان: از شنبه آینده، کشف حجابکنندگان به محاکم قضایی معرفی میشوند
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یکی از مولفههای سلامت جامعه حفظ حجاب درخور جامعه اسلامی است. وی افزود: بر این باور هستیم که بانوان ایران اسلامی بانوان عفیفی هستند و به سلامت جامعه توجه دارند و مساله حجاب یک موضوع اجتماعی است و همه سرریزهای اجتماعی به نوعی پیوند انتطامی پیدا میکند و همکاران بنده از شنبه آینده ۲۶ فروردین در 3 حوزه معابر عمومی و خودرو و اماکن با اعلام خبر قبلی در این ۳ حوزه ورود خواهند کرد. بنابراین از شنبه هفته آینده افرادی که در معابر عمومی، خودرو یا در اماکن تجاری اقدام به کشف حجاب کنند با اسناد و مدارک به محاکم قضایی معرفی میشوند.
***
توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان برخی استانها
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد از توزیع ۱۰ میلیون وعده غذای گرم و افطاری میان نیازمندان از ابتدای ماه رمضان خبر داد. حبیبالله آسوده با اشاره به برگزاری پویش اطعام مهدوی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: کمیته امداد به دنبال مردمی شدن این پویش است تا نیکوکاران وارد عرصه شوند.
وی با بیان اینکه در این طرح نیازمندان از طریق مراکز نیکوکاری کمیته امداد، موسسات خیریه، مساجد و پایگاههای بسیج شناسایی میشوند، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۱۰ میلیون غذای گرم و افطاری ساده بین نیازمندان توزیع شده است. به گفته آسوده، در راستای اجرای این طرح تاکنون بیش از 5 هزار آشپزخانه فعالیت خود را آغاز کردهاند. آسوده درباره نحوه فعالیت آشپزخانهها اظهار کرد: کمیته امداد با رعایت پروتکلهای بهداشتی همچون سنوات گذشته و با هماهنگی مراکز بهداشتی در استانها پویش اطعام مهدوی را برگزار میکند. وی با اشاره به دیگر برنامههای این نهاد همزمان با ماه رمضان از توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان در برخی استانها خبر داد و افزود: در برخی استانها بنا به شرایط و با همکاری مراکز نیکوکاری بسته غذایی میان نیازمندان توزیع شده است.
***
جمعآوری ۳۸ هزار نفر در طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از جمعآوری ۳۸ هزار نفر در قالب طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر طی سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۴ هزار نفر مشمول نگهداری در مراکز ماده ۱۶ شدند و ۱۳ هزار و ۵۸۵ نفر نیز امکان ورود به مراکز ماده ۱۶ را نداشتند. مصطفی هادیزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بالغ بر ۱۸ هزار و ۱۵۰ ظرفیت در مراکز ماده ۱۶ تهران بزرگ حضور دارند اما ظرفیت قابل بهرهبرداری برای نگهداری معتادان متجاهر در این مراکز حدود ۱۷ هزار نفر است که از این تعداد حدود ۱۵ هزار نفر (۸۷ درصد ظرفیت) در مراکز مستقر هستند.
***
راهاندازی درگاه کمک به آسیبدیدگان اجتماعی در تهران
رئیس سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران از راهاندازی درگاه کمک به آسیبدیدگان اجتماعی خبر داد. احمد احمدیصدر درباره لزوم توجه به وضعیت افراد آسیب دیده اجتماعی گفت: بارها به این نکته اشاره شده که این عزیزان همچون عضوی از خانواده ما هستند و ارزشمندترین دیدگاه و گفتمان این است که تصور کنیم از اعضای خانواده یا نزدیکان ما دچار آسیب شدهاند یا دچار یک گرفتاری و بیماری هستند. آنها از هویت اصلی خودشان فاصله گرفتهاند و لازم است به کمک همه مسؤولان، ارگانها، نهادها و صد البته مردم بتوانیم این عزیزان را به زندگی عادی بازگردانیم. وی افزود: سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران نیز در همین راستا در کنار مردم به وضعیت آسیبدیدگان اجتماعی توجه ویژهای دارد و با این نگاه که آنها خانواده ما هستند و اگر دستگیری و کمک کنیم باعث رشد اجتماعی خودمان هم میشود، مراکزی را ویژه آسیبدیدگان اجتماعی راهاندازی کردهایم و همچنین برنامه ۹ گام تربیتی، آموزشی و درمانی برای این عزیزان تدوین شده، از جمله هویتبخشی، کارآفرینی و اشتغالآفرینی و توجه به خانواده و صیانت پس از خروج از مراکز یاور شهرها که این عزیزان بتوانند مجدداً هویت گذشته خود را پیدا کرده و به آغوش خانواده بازگردند.