printlogo


کد خبر: 261731تاریخ: 1402/1/28 00:00
اخبار

اخذ مجوز استخدام ۲۵۰۰ نفر در وزارت بهداشت
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، اخذ مجوز استخدامی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای سال ۱۴۰۲ و تحویل بیش از ۲ طرح عمرانی را از اقداماتی عنوان کرد که تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام شده است. بهروز رحیمی در نشست با رئیس و کارکنان مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری، بر ضرورت توجه به نقاط قابل بهبود و اصلاح فرآیندهای طولانی و نیازمند بهبود در این سازمان تاکید و عنوان کرد: مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری باید سیاستگذاری و ریل‌گذاری مسیر رشد و ارتقای کارکنان نظام سلامت را فراهم کند. وی همچنین بهبود رفتارهای سازمانی و تعالی پرسنلی را زمینه‌ساز تحول سازمانی و اداری عنوان کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که تا حد امکان از قوانین و مقررات به نفع کارکنان بهره ببریم. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ارزش تصمیم‌گیری در اتخاذ به‌موقع آن تصمیم است و اگر زمان طلایی آن بگذرد و درگیر مسائل جزیی شویم، نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود. رحیمی ضمن اشاره به ضرورت جانشین‌پروری در نظام سلامت، بهره‌گیری از جوانان در امور اجرایی و موقعیت‌های مدیریتی را امری ضروری دانست و گفت: مدیریت اخلاق‌مدارانه در کنار کار تیمی از مولفه‌های اصلی مدیریت نوین است. معاون وزیر بهداشت در پایان، تبدیل وضعیت ۷۰ هزار نفر از مشمولان قانون تبدیل وضعیت ایثارگران، اخذ مجوز استخدامی ۲۵۱۰۰ نفر برای سال ۱۴۰۲ و تحویل بیش از ۲۰۰۰ پروژه عمرانی را از اقدامات مهمی عنوان کرد که تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام شده است.
***
ارزیابی مثبت اعضای شورای‌شهر تهران از عملکرد سازمان زیباسازی
رئیس، نایب‌رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران عملکرد سازمان زیباسازی بویژه اقدامات انجام‌شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را مثبت ارزیابی کردند و خواستار توسعه، تقویت و تداوم آنها شدند. همزمان با اجرای برنامه‌های متنوع ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در فضای شهر پایتخت، مهدی چمران رئیس و پرویز سروری نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران به همراه 4 عضو دیگر شورا طی سخنانی اقدامات سازمان زیباسازی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را مثبت ارزیابی کرده و خواستار توسعه، تقویت و تداوم آنها شدند. مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چهره پایتخت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان  متحول شده است، اظهار داشت: در واقع سازمان زیباسازی با کارهایی که در این ایام انجام داد، تحولی در چهره شهر ایجاد کرد که مورد رضایت شهروندان بوده و امیدواریم این اقدامات رضایت الهی را هم در پی داشته باشد. وی ادامه داد: امسال علاوه بر اینکه چند نقطه به‌عنوان محورهای اصلی برای اجرای برنامه‌های شاخص تعیین شدند، اقداماتی هم در مناطق صورت گرفت و همین امر سبب شد تا شهروندان در کلانشهر تهران شاهد چهره متفاوت و نشاط اجتماعی باشند. وی افزود: به ‌هر حال باید پذیرفت تغییروتحول چهره شهری چون تهران با این وسعت کار سختی است اما سازمان زیباسازی تا حدودی زیادی در این امر موفق بود و نمره قبولی می‌گیرد.
***
ابلاغ بیمه رایگان ناباروری به مراکز درمانی
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به جرم‌انگاری سقط جنین در کشور، از ابلاغ پوشش بیمه رایگان درمان ناباروری به همه مراکز درمانی خبر داد. پدرام پاک‌آیین با اشاره به اینکه سقط جنین جرم‌انگاری شده است، اظهار کرد: اقدامات مختلفی در زمینه کاهش سقط جنین انجام شده از جمله اینکه سامانه ملی باروری سالم در جهت صیانت از جنین سالم راه‌اندازی شده است؛ غربالگری جنین نیز که قبلاً اجباری بوده، اختیاری شده و زیر نظر پزشک متخصص قرار گرفته است. وی افزود: دستورالعمل‌های خاصی درباره توزیع داروی مربوط به سقط جنین نیز ابلاغ شده و این داروها از دسترس خارج شده است، همچنین تبیین عوارض خطرناک پزشکی و روانی سقط عمدی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است. سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: راهنمای حفظ و مراقبت از سلامت مادران باردار و راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری در دانشگاه‌های علوم پزشکی و پوشش بیمه رایگان ناباروری نیز به همه مراکز درمانی ابلاغ شده است.
***
صدور قرار جلب برای ۵ مسؤول به دلیل اجرا نکردن قانون هوای پاک
دادستانی تهران در پی گزارش مجلس و تحقیقات سازمان بازرسی، برای 5 مقام مسؤول به دلیل انجام ندادن تکالیف قانون هوای پاک قرار جلب به دادرسی صادر کرد. در پی گزارش کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی و تحقیقات سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی تهران کیفرخواست پرونده مسؤولانی را که در رابطه با اجرای قانون هوای پاک نسبت به تکالیف قانونی خود عمل نکرده‌اند صادر کرد. در پرونده حاضر با تحقیقات و بررسی‌های کارشناسی مراجع نظارتی، مسؤولان مربوطه نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اهتمام لازم را نداشته و از وظایف محوله خودداری کرده‌اند. «عدم تدوین و ابلاغ استاندارد کیفی تجهیزات کاهش‌دهنده آلایندگی وسایل نقلیه»، «عدم اجرای ماده 23 آیین‌نامه فنی در زمینه کنترل و کاهش آلودگی هوا پیرامون کنترل آلودگی گازهای خروجی نیروگاه‌های مازوت‌سوز از طریق ‌نصب تجهیزات دی‌اکسیدگوگرد»، «عدم تدوین و تصویب استاندارد اجباری سوخت و تولید و عرضه سوخت با استاندارد مصوب» و «عدم ابلاغ شیوه‌نامه تشخیص و شناسایی واحدهای صنعتی مشمول انتقال موضوع ماده 2 آیین‌نامه اجرایی ماده 14 قانون هوای پاک» از جمله مواردی است که در رابطه با متهمان این پرونده در کیفرخواست مطرح شده است. با توجه به اسناد و محتویات پرونده و گزارش‌های مجلس شورای اسلامی، گزارش و تحقیقات سازمان بازرسی کل کشور، لوایح ارسالی از سوی دستگاه‌های مکلف در قانون هوای پاک و همچنین دفاعیات متهمان، قرار جلب به دادرسی برای ۵ مقام مسؤول در این پرونده صادر شده است. 

Page Generated in 0/0160 sec