توافق برای احداث ۷۰۰۰ واحد مسکونی در اراضی دانشگاه تهران
تفاهمنامه همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایهگذاری واحد مسکونی در اراضی متعلق به دانشگاه تهران برای تامین مسکن اساتید جوان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و کارمندان دانشگاه تهران بین دانشگاه تهران و شهرداری تهران منعقد شد. تفاهمنامه همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایهگذاری برای احداث ۷۰۰۰ واحد مسکونی در اراضی متعلق به دانشگاه تهران برای تأمین مسکن اساتید جوان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و کارمندان دانشگاه تهران بین دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران منعقد شد. بر اساس این تفاهمنامه، شناسایی و معرفی اراضی دارای سند قطعی مالکیت با قابلیت تخصیص به موضوع تفاهمنامه از سوی دانشگاه تهران صورت میگیرد و برای ساخت و سرمایهگذاری زمین معرفیشده توسط طرفین تفاهمنامه اقدام میشود. مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به نمایندگی از شهرداری تهران و رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران به نمایندگی از دانشگاه تهران، مسؤولیت پیشبرد موضوع تفاهمنامه و پیگیری تحقق آن را برعهده دارند. مدت زمان تفاهمنامه از زمان امضا ۵ سال تعیین شده است و در صورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.
***
نشست اعضای گروههای جهادی با شهردار تهران
نشست اعضای گروههای جهادی با شهردار تهران برگزار شد. در این نشست جمعی از فعالان گروههای جهادی از مناطق مختلف پایتخت به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند، همچنین موضوعات فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پزشکی مطرح شد و ظرفیتهای مختلفی که گروههای جهادی در جهت خدمترسانی میتوانند در اختیار شهروندان تهرانی قرار دهند، مورد بررسی قرار گرفت.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران در سخنان کوتاهی در جمع فعالان جهادی با بیان اینکه کار متعلق به ما نیست، متعلق به انقلاب است، اظهار کرد: هر که بیشتر تلاش کند، به نفع او و آخرتش است. «تحول درونزا» رویکرد اساسی ما در شهرداری تهران است. وی تأکید کرد: تهران باید تبدیل به الگوی کسانی شود که میخواهند نماد «کارآمدی» را درک کنند. همه ما اهل کار جهادی هستیم. مسیری را باید با همدیگر طی کنیم که مورد همافزایی شهرداری و گروههای جهادی شود. زاکانی با بیان اینکه قابلیتهای گروههای جهادی باید احصا شود، افزود: امیدواریم توانمندی شما عزیزان جهادی بتواند برای رفع مشکلات شهر بیشتر مورد استفاده واقع شود. شهردار تهران در ادامه بیان داشت: قدرالسهم شهرداری تهران هم باید مورد بررسی قرار گیرد؛ اینکه شهرداری تهران چه کمکی میتواند برای ارتقای فعالیتهای جهادی انجام دهد. زاکانی اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد با یک مدل مناسب، گروههای جهادی را در محلات مختلف تهران دارای «امکان» مناسب کنیم، البته که این الگو در تعامل با دوستان باید مورد جمعبندی قرار گیرد.
***
اسیدپاشی در خیابان دامپزشکی تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از یک فقره اسیدپاشی در خیابان دامپزشکی خبر داد و اعلام کرد عامل و متهم دستگیر شده است. سردار عباسعلی محمدیان گفت: ساعت ۱۰:۳۰ دوشنبه 28 فروردین، وقوع یک فقره اسیدپاشی در محدوده خیابان دامپزشکی به کلانتری ۱۱۹ مهرآبادجنوبی اعلام شد.
وی ادامه داد: با حضور ماموران و تایید خبر اولیه، موضوع در دستور کار عملیاتی تیم مشترک کلانتری ۱۱۹ مهرآباد جنوبی و کارآگاهان اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. رئیس پلیس تهران بزرگ اضافه کرد: در همان تحقیقات اولیه مشخص شد خانمی حدودا ۳۰ ساله، توسط یکی از بستگان نزدیک همسر خود مورد اسیدپاشی قرار گرفته است.
به گفته سردار محمدیان، با توجه به حساسیت موضوع، تحقیقات و اقدامات پلیسی در دستور کار ماموران پلیس تهران بزرگ قرار گرفته؛ با وجود متواری شدن متهم (۲۲ ساله) از محل ارتکاب جرم، مخفیگاه وی در منطقه جنتآباد تهران شناسایی و تنها با گذشت چند ساعت از اقدام به اسیدپاشی، ساعت ۱۳ دستگیر شد. وی افزود: متهم در همان تحقیقات اولیه به اسیدپاشی با انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
***
تولید بیش از ۵۴ هزار چادر امدادی از سوی هلالاحمر در سال ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت نساجی هلالاحمر از تولید بیش از ۵۴ هزار چادر امدادی در سال گذشته خبر داد.
محمدرضا امیریان درباره حجم تولیدات سال گذشته مجموعه نساجی هلال گفت: این شرکت سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۴ هزار دستگاه انواع چادر امدادی و ۸۳۰ تن لوله مبلی تولید کرده است. همچنین سال گذشته ۱۴۵ هزار تخته پتوی نمدی، ۴۲ هزار ثوب انواع پوشاک و ۸۳ هزار عدد انواع ساک امدادی و نظامی در این مجموعه تولید شده است.
امیریان ادامه داد: ۲۵ هزار عدد محصولات سراجی و ۳ هزار ست پزشکی و کیف کمکهای اولیه نیز در این بازه زمانی تولید شده است.
مدیرعامل شرکت نساجی هلال با اشاره به اینکه ۲۳ تن قیطانبافی در واحد نساجی هلال در تهران انجام شده است، گفت: علاوه بر تولیدات واحد تهران، در واحد خوانسار نیز تولیدات خوبی انجام شده که از جمله آنها میتوان به ریسندگی ۲۷۳ تن نخ و تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر پارچه اشاره کرد.
امیریان تاکید کرد: با توجه به شعار سال، اولویت ما افزایش حجم تولید محصول باکیفیت در سال ۱۴۰۲ است و در این مسیر از تمام ظرفیتها بهره خواهیم گرفت تا کشور در تولید اقلام امدادی و زیستی به خودکفایی کامل برسد.