printlogo


کد خبر: 263342تاریخ: 1402/3/10 00:00
اخبار

جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعلام شد
ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) با صدور اطلاعیه‌ای ضمن اعلام آمادگی برای خدمتگزاری به زائران، برنامه‌های مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی را به اطلاع عموم رساند.
بر اساس این گزارش، در بخش‌هایی از این اطلاعیه آمده است: مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) روز ۱۴ خرداد در حرم مطهر آن امام راحل، میعادگاه همه کسانی است که بیعت‌نامه سالانه خویش را با شرکت در این مراسم عظیم و معنوی در محضر روح خدا و در جوار آرامگاه شهیدان و در محضر رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی تجدید امضا می‌کنند. طبعا و به رسم همه ساله صدها هزار نفر از پیروان امام عظیم‌الشأن در اقصی نقاط ایران و بسیاری از کشورهای دیگر که امکان حضور در مراسم حرم مطهر را ندارند، با شرکت گسترده خویش در برنامه‌هایی که از سوی ستادهای استانی یا از سوی علاقه‌مندان به حضرت امام در خارج کشور اعلام می‌شود، بر شکوه این مراسم ملی و بلکه جهانی می‌افزایند. 13 خرداد ۱۴۰۲ مقارن با شب ارتحال امام عظیم‌الشأن، ساعت ۲۰:۳۰ در حرم مطهر امام خمینی، رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی سخنرانی خواهد کرد. 
روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، شروع مراسم ساعت ۸ صبح در حرم مطهر امام خمینی(ره) خواهد بود و پس از تلاوت قرآن مجید، مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت(ع)، خیر مقدم و سخنان حجت‌الاسلام سید‌حسن خمینی یادگار حضرت امام، همه شیفتگان و زائران حرم مطهر حضرت امام خمینی به بیانات مهم رهبر فرزانه انقلاب گوش جان می‌سپارند. گفتنی است حضرت امام خمینی(ره) الگوی عالم عامل، وقت‌شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش‌رفتاری، مردم‌داری، پارسایی و ساده‌زیستی ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه شامگاه سیزدهم خرداد ۱۳۶۸ به علت عارضه قلبی در ۸۷ سالگی چشم از جهان فروبست. آیین تشییع پیکر امام راحل با حضور بیش از 11 میلیون نفر که‌ یک‌پنجم جمعیت آن زمان کشور بود، به عنوان بزرگ‌ترین تشییع تاریخ، به ثبت رسید.
***
محورهای سفر سلطان هیثم به تهران از زبان تحلیلگر عمانی
تحلیلگر سیاسی عمانی به محورهای سفر 2 روزه سلطان این کشور به تهران پرداخت.
به گزارش ایسنا، عوض بن عمر باقویر، کارشناس سیاسی عمانی در گفت‌وگو با رادیو «الشبیبه» درباره ابعاد سفر سلطان هیثم بن طارق، پادشاه عمان به تهران گفت: سفر سلطان عمان به ایران یکی از سفرهای بسیار مهم و استراتژیک به‌شمار می‌رود، زیرا ایران همسایه عمان بوده و این ۲ کشور تاریخ مشترک طولانی دارند.
وی گفت: پرونده‌های این سفر متعدد و مهم هستند و شامل روابط دیپلماتیک ۲ کشور، حل و فصل اختلافات و آرام کردن بحران‌های منطقه بویژه روابط مهم مصر و ایران و نزدیک کردن 2 کشور برادر به منظور ارتقای امنیت و ثبات در منطقه است. 
این تحلیلگر همچنین خاطرنشان کرد: پرونده یمن و بحران آن و جنگی که ۸ سال پیش آغاز شد نیز در چارچوب اقدام ملی عمان قرار دارد زیرا یمن همسایه عمان است و باید آرامش و ثبات در مناطق مرزی این کشور برقرار شود و بازگشت روابط عربستان و ایران به روال عادی، یمن را وارد مسیر صلح کرد. 
وی در ادامه گفت: موضوعات راهبردی زیادی میان عمان و ایران از جمله قاچاق، تروریسم و راهزنی در منطقه تنگه هرمز که یکی از مناطق حساس جهان است، وجود دارد، بنابراین باید هماهنگی مشترکی میان ایران و عمان وجود داشته باشد. تحلیلگر عمانی تاکید کرد: پرونده هسته‌ای ایران نیز سهمی از این سفر دارد تا راه‌حلی برای آن توسط یک طرف معتبر که عمان است پیدا شود؛ طرفی که آمریکا به آن اعتماد دارد. پادشاه عمان روز یکشنبه در سفری رسمی به تهران آمد و با مقامات ارشد کشورمان دیدار و رایزنی کرد. 
وی روز دوشنبه تهران را به مقصد مسقط ترک کرد. سران ایران و عمان برای تنظیم سند همکاری‌های راهبردی در زمینه‌های مختلف در بیانیه پایانی سفر سلطان عمان به ایران توافق کردند.
***
قالیباف و رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان در دیدار با یکدیگر تأکید کردند
لزوم عمق‌بخشی به روابط  دوجانبه
«قربانقلی بردی محمداف» رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان که روز گذشته با استقبال مهرداد بذرپاش وارد تهران شد، با حضور در مجلس شورای اسلامی با محمدباقر قالیباف دیدار و گفت‌و‌گو کرد. قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن خوشامدگویی به رئیس مجلس خلق مصلحتی ترکمنستان برای حضور در ایران گفت: سابقه فرهنگی و دینی میان 2 کشور، نقاط مشترک و مرزهای طولانی و مطمئن از جمله دلایلی است که باعث تأکید ما بر تحکیم و تقویت روابط میان 2 کشور می‌شود که در این بین، این سفرها می‌تواند مسیر را برای توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هموار کند. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی‌شک باید این باور در هر دو کشور برای عمق‌بخشی به روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در شرایط کنونی جهان وجود داشته باشد، گفت: برای تحقق باورهای خود نباید زمان را از دست بدهیم. قالیباف در ادامه با بیان اینکه موضوع ترانزیت کالا و انرژی میان 2 کشور و کل کشورهای منطقه با توجه به شرایطی که در منطقه و جهان حاکم شده، بسیار حائز اهمیت بوده و یک فرصت محسوب می‌شود، اظهار کرد: بی‌شک برای توسعه روابط نیازمند تقویت روابط میان پارلمان‌ها، دولت‌ها و ملت 2 کشور هستیم. 
«قربانقلی بردی محمداف» نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران گفت: حسن همجواری باعث می‌شود 2 کشور برای تقویت روابط خود انگیزه داشته باشند که سفر امروز نیز حاکی از اراده ترکمنستان برای توسعه و تقویت همکاری‌ها است. 

Page Generated in 0/0053 sec