printlogo


کد خبر: 263716تاریخ: 1402/3/23 00:00
اخبار

برپایی نمایشگاه عکس «صداستانگاه سینمای جنگ» در موزه سینمای ایران
صداستانگاه، ترکیبی از واژه‌های صدا، داستان و نگاه است که ایده‌ای جدید و متفاوت در برگزاری نمایشگاه‌های عکس محسوب می‌شود.
در این نمایشگاه مقابل هر یک از تابلوهای عکس، یک دستگاه پخش‌کننده صوتی وجود دارد که بیننده می‌تواند به ‌واسطه هدفون، داستانی را از زبان سوژه عکس به مدت یک دقیقه گوش کند. همچنین اثری متفاوت از عکس و گفتار شهید سیدمرتضی آوینی در این نمایشگاه به نمایش در آمده است.
علی نصیریان، رضا کیانیان، مهتاب نصیرپور، مهدی فقیه، آزیتا حاجیان و مجید مظفری از جمله هنرمندانی هستند که در برپایی نمایشگاه همکاری داشته‌اند.
نمایشگاه عکس «صداستانگاه سینمای جنگ» به مناسبت هفته دفاع ‌مقدس در اتاق دفاع ‌مقدس ساختمان موزه سینما افتتاح شده و هم‌اکنون به صورت دائمی در بخش سینمای جنگ موزه در معرض دید مخاطبان قرار گرفته که با توجه به اهمیت سینمای دفاع‌ مقدس، همچنین ایده جدید و متفاوت آن، با استقبال گسترده‌ای هم مواجه شده است.
یوسف سلیمی‌نمین عکاس و مجری طرح، محمدصادق دهقانی نویسنده و ایده‌پرداز و مهدی حسینی گرافیست  به عنوان هماهنگ‌‌کننده و مشاور در این نمایشگاه همکاری دارند.
***
شعار جشنواره مطبوعات ۱۴۰۲ اعلام شد
دبیر بیست و یکمین جشنواره ملی رسانه‌های ایران، شعار امسال این جشنواره را اعلام کرد. مهدی عرفاتی از انتخاب شعار «نجستم همیشه جز از راستی» که برگرفته از ابیات شاعر بزرگ پارسی، حکیم فردوسی در شاهنامه است، برای جشنواره امسال خبر داد.
وی شعار جشنواره امسال را متفاوت از جشنواره‌های قبلی دانست و با اشاره به اهمیت پاسداشت زبان فارسی گفت: «زبان فارسی نماد هویت ملی ایرانیان و زنجیر پیونددهنده ما به تاریخ است. اکثر ملت‌های جهان سروده‌ای که براساس حماسه باشد ندارند اما شاهنامه فردوسی مخصوص ایرانیان بوده و در جهان نیز شناخته شده است.
روایت ظریف و داستان‌گوی فردوسی که امروز نیاز خبرنگاری مدرن است و تلاش برای رسیدن به واقعیت که در قالب حق‌طلبی و راستی‌طلبی در این شعار آمده، از دیگر دغدغه‌هایی است که دبیر جشنواره ملی رسانه‌های ایران در انتخاب این شعار به آن اشاره کرد.
این جشنواره در بخش‌های متنوعی از جمله تیتر، عکس، مصاحبه، گزارش، طنز، گرافیک و آثار منتشرشده در بستر فضای مجازی و ..‌. تا هفتم تیر ۱۴۰۲ آماده دریافت آثار اهالی رسانه است.
***
کنسرت مشترک سهراب پورناظری و علی قمصری برگزار می‌شود
سهراب پورناظری و علی قمصری قصد دارند کنسرت مشترکی را با عنوان «در هوای بی‌چگونگی» در کاخ سعدآباد به صحنه ببرند.
نخستین شب کنسرت مشترک پورناظری و قمصری، روز سه‌شنبه 30 خرداد 1402 در محوطه باز کاخ سعدآباد با حمایت داریا همراه روی صحنه می‌رود.
کنسرت مشترک این 2 هنرمند بر دونوازی متمرکز است و در طول اجرا و در بخش‌های مختلف نوازندگان دیگری به اجرا اضافه می‌شوند.
قطعات این اجرا در دستگاه شور، مقام‌های کردی و آواز بیات اصفهان نواخته می‌شود که برخی قطعات آهنگسازی شده و برخی دیگر در فضایی کاملا بداهه پیش می‌روند. دونوازی سه‌تار، دونوازی دیوان و تنبور و دونوازی تار و کمانچه بخش‌های مختلف این کنسرت را تشکیل می‌دهند.
برخی قطعات کنسرت «در هوای بی‌چگونگی» با آواز همراه هستند که آواز این قطعات را پورناظری و قمصری می‌خوانند. کارگردان هنری این کنسرت رضا موسوی است.
سهراب پورناظری و علی قمصری سال‌ها پیش در گروه «همنوازان حصار» سابقه همکاری داشتند. این دو اکنون و پس از چند سال، بار دیگر قرار است در کنار همدیگر، اجرایی را به صحنه ببرند.
کنسرت «در هوای بی‌چگونگی» با حمایت داریا همراه روی صحنه می‌رود. پیش از این نیز کنسرت نمایش سیصد، از جمله رویدادهای هنری بود که با حمایت این شرکت روی صحنه رفت. این بار هم مجموعه داریا همراه، با حمایت از کنسرت «در هوای بی‌چگونگی» گامی دیگر در حمایت از فرهنگ و هنر ایران برداشته است.
بلیت‌فروشی کنسرت «در هوای بی‌چگونگی» دیروز دوشنبه 22 خرداد، از ساعت 13 در سایت ایران کنسرت iranconcert.com آغاز شد.

Page Generated in 0/0037 sec