printlogo


کد خبر: 263947تاریخ: 1402/3/30 00:00
با حضور رئیس رسانه ملی و هنرمندان انجام شد
تجلیل از عوامل سریال «آتش و باد»

رئیس صداوسیما در مراسمی از عوامل سریال «آتش و باد» تجلیل کرد. پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در آیین تجلیل از هنرمندان مجموعه نمایشی «آتش و باد»، به دست‌اندرکاران و عوامل خلق این اثر دست‌مریزاد گفت.
وی با بیان اینکه ما نقش خود را در این دوره از مدیریت رسانه ملی جدی می‌بینیم و عزم‌مان در این دوره جزم است که پای عهدمان در توجه به ۲ موضوع بنیادی «هویت‌محوری» و «عدالت‌گستری» بایستیم، بیان کرد: امیدواریم همکاران و هنرمندان که پیام‌آفرینان اصلی آثار فاخر رسانه‌ای‌ هستند نیز برای آفرینش آثاری همانند «آتش و باد» با ما عهد و پیمان ببندند و به ‌کمک آنان سراغ آثاری برویم که هویت ارزشمند، فرهنگ فاخر ایرانی و ارزش‌های ایران بزرگ را ترسیم کنند.
رئیس رسانه ملی با اشاره به اهداف برگزاری این آیین تجلیل و با بیان اینکه سریال آتش و باد جزو نخستین کارهایی بوده که او از پشت صحنه‌شان بازدید کرده است، اظهار کرد: وظیفه اخلاقی بنده و همکارانم، خداقوت‌ گفتن به شما بود.
وی با اشاره به اینکه با همه ارزش هنری و زیبایی‌شناختی که این اثر داشت و سختی‌هایی که این تیم متحمل شدند، چند برداشت از این کار داشتیم، عنوان کرد: نخست اینکه آتش و باد به هویت‌های فراموش‌شده در ایران، آداب و سنن و عادات زیبای عشایر و ایلات ایرانی و یادآوری ارزش‌های بلند خرده‌فرهنگ‌ها توجه داشت.
رئیس سازمان صداوسیما همچنین به ارزش والایی که مفهوم وطن برای اقوام و ایلات همواره پاسدار مرزهای ایران عزیز دارد، پرداخت و به تلاش دشمنان برای تجزیه، تفرقه‌افکنی، ایجاد اختلاف و در نهایت چپاول ثروت مردم در سال‌های دور اشاره و تأکید کرد: این مجموعه نمایشی نشان‌دهنده این واقعیت تاریخی بود. تبدیل تاریخ به یک درام جذاب باعث شد نسل جدید دریابد وارث چه میراث تمدنی عظیمی است و بداند که این دشمنی‌ها پایان نیافته‌ است. این مجموعه توانست این سیر تاریخی را برای نسل امروز به روشنی به نمایش بگذارد.
در ادامه این مراسم محسن برمهانی، معاون سیمای رسانه ملی ضمن بیان اینکه درامی‌ که با یک حماسه شکل می‌گیرد، درام جذابی است و مخاطب آن را دوست دارد، ادامه داد: بویژه اگر قهرمان این درام مظلوم باشد، دیگر از یادها نمی‌رود. در فرهنگ ما نیز در متعالی‌ترین سطح متصور، واقعه عاشورا همواره زنده است. اینکه این سریال بویژه قسمت‌های پایانی‌اش یادآور و تصویر یک قهرمان مظلوم بود، به دیده ‌شدن و به‌ یاد ماندنش کمک می‌کند.
مجتبی راعی، کارگردان مجموعه نمایشی «آتش و باد» نیز در این مراسم با اشاره به سختی‌های تولید اثری با این وسعت و گستردگی گفت: گروه تولید آتش و باد با پایمردی، از جان‌شان مایه گذاشتند و این اثر را به ثمر رساندند و به همین مناسبت، از تک‌تک همکارانم قدردانی می‌کنم.
حسن نجاریان، تهیه‌کننده مجموعه نمایشی «آتش و باد» هم با بیان اینکه من همانند کارمند بدون بازنشستگی صداوسیما هستم، چراکه کارهای بسیاری در تلویزیون ساخته‌ام، گفت: تلویزیون را دوست دارم و مایلم اتفاقات خوبی برایش بیفتد.
منصور براهیمی، نویسنده مجموعه آتش و باد نیز با اشاره به شرایط نویسندگی برای این مجموعه و اینکه برخی نقش‌ها در حین کار کامل یا اصلاح شده و یا برخی صحنه‌های جنگی بازنویسی شده‌اند، یادآور شد: ما باید علاوه بر روند تولید به روند پخش نیز بیندیشیم.
وی افزود: پخش هم ادامه کار است. علاوه بر کمیت تماشاگر، اینکه کار چگونه دیده شده و چه تأثیری بر  تماشاگر گذاشته نیز بسیار مهم است و باید بررسی شود.
براهیمی در پایان از همه عوامل این سریال که نگاشته‌های وی را به نتیجه رسانده‌اند، قدردانی کرد.

Page Generated in 0/0046 sec