printlogo


کد خبر: 264143تاریخ: 1402/4/4 00:00
اخبار

پرداخت وام نوسازی مسکن در بافت‌های تاریخی تا سقف ۳۶۰ میلیون تومان
آنطور که معاون وزیر راه‌وشهرسازی خبر داده تسهیلات مرمت و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در بافت‌های تاریخی تا سقف ۳۶۰ میلیون تومان در تهران و برای سایر شهرها با رقم‌های دیگر به تصویب رسیده و ابلاغ شده است. به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری اظهار کرد: با پیشنهاد مشترک وزارت راه‌وشهرسازی و وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای تعریف تسهیلات خاص مرمت و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی و ابنیه واقع در بافت‌های تاریخی در جلسه ۱۶ خرداد سال جاری این موضوع در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید. محمد آئینی افزود: برای نخستین‌بار سرفصل جدیدی در سیستم بانکی کشور برای پرداخت تسهیلات در بافت تاریخی ایجاد شد. معاون وزیر راه‌وشهرسازی توضیح داد: بر اساس این مصوبه که ۲۴ خرداد سال جاری به تمام بانک‌های کشور ابلاغ شد تسهیلات مرمت و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی و ابنیه در بافت‌های تاریخی در سقف‌های ۳۶۰، ۳۲۰، ۲۸۰، ۲۴۰ و ۲۰۰ میلیون تومان به ترتیب در شهرهای تهران، شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت، مراکز استان‌ها، سایر شهرها و روستاها با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار و دوره بازپرداخت حداکثر ۵ ساله تعیین شده است. وی ادامه داد: متقاضیان مرمت و مقاوم‌سازی بافت‌های تاریخی در طول دوره مرمت می‌توانند از تسهیلات ودیعه مسکن برای اسکان موقت با سقف‌های ۱۰۰، ۷۰ و ۴۰ میلیون تومان به ترتیب در شهرهای تهران، سایر کلانشهرها و سایر شهرها به شکل قرض‌الحسنه و بازپرداخت ۵ ساله استفاده کنند.
***
خط بی‌آر‌تی «آزادی - لشکری» راه‌اندازی می‌شود
شهردار منطقه ۲۱ تهران گفت: پیشنهاد ما این است که طرح اولیه در خط ۱۱ متروی تهران تغییر کند و به تهرانسر و ایستگاه دیگری که به مجموعه ۱۵ هزار واحدی که در قالب مسکن ملی قرار است ساخته شود، برسد. محمدرضا پوریافر با بیان اینکه یکی از مشکلات جدی منطقه ۲۱ بحث حمل‌و‌نقل عمومی است، عنوان کرد: پراکندگی شهرک‌های منطقه و بافت جمعیتی این شهرک‌ها که عمده ساکنان آنها از افراد بازنشسته و قشر متوسط جامعه هستند، نیاز به بحث اتوبوس و حمل‌و‌نقل عمومی را ضروری‌تر می‌کند. مشکل اصلی ما کمبود اتوبوس است و به جد برای حل این مشکل پیگیر هستیم. در این زمینه موافقت اولیه را هم از معاونت حمل‌و‌نقل و ترافیک گرفته‌ایم تا از اتوبوس‌هایی که خریداری می‌شود، سهم مناسبی را به منطقه ۲۱ اختصاص دهند، همچنین برای کوتاه‌مدت توزیع ون را در شهرک‌ها انجام داده‌ایم تا زمانی که نیاز اتوبوس در منطقه را رفع کنیم. به گفته وی، قبلا طرح بی‌آر‌تی مسیر آزادی به لشکری مطرح بوده اما در کمیته تخصصی مربوط، رد شده بود اما در این دوره پیگیر شدیم و این طرح را احیا کردیم تا این خط بی‌آرتی را با کمک معاونت حمل‌و‌نقل و ترافیک راه‌اندازی کنیم.
***
ارائه بیش از ۲۳۰ هزار خدمت پزشکی به حجاج ایرانی
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر ضمن اعلام ارائه ۲۳۰ هزار و ۳۸۵ خدمت بهداشتی - درمانی امدادی به زائران ایرانی در مکه و مدینه، به زائران توصیه کرد به نکات بهداشتی ارائه شده توجه جدی‌تری داشته باشند تا از گرمازدگی و سایر بیماری‌ها در امان بمانند. سیدعلی مرعشی گفت: از سوم خرداد تا ۲ تیرماه در مجموع ۲۳۰ هزار و ۳۸۵ خدمت بهداشتی - درمانی امدادی به زائران ایرانی در مکه و مدینه ارائه شده است. وی ادامه داد: همچنین ۱۷۲ هزار و ۹۸۸ مورد ویزیت عمومی و تخصصی در مجموعه هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های این جمعیت در مکه و مدینه به حجاج ایرانی ارائه شده است. مرعشی افزود: در این مدت ۱۲ هزار و ۷۱۶ مورد خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و... ، ۳۶ هزار و ۸۱۵ مورد خدمات پرستاری شامل نوار قلب، فشار خون و قند خون، تزریقات، پانسمان و سرم‌تراپی در مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه به حجاج کشورمان ارائه شده است. وی اظهار کرد: در حال حاضر ۳۵ زائر ایرانی در بیمارستان هلال‌احمر ایران و ۱۸ زائر در بیمارستان سعودی بستری هستند. 
***
تقویت شبکه تسهیل‌گران عرصه جمعیت
مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد بر تقویت و هم‌افزایی در شبکه تسهیل‌گران عرصه جمعیت تاکید کرد. حمیدرضا علیان‌زادگان، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان این مطلب افزود: به دنبال تقویت و هم‌افزایی در شبکه تسهیل‌گران و مبلغان عرصه جمعیت با هدف سرعت دادن به روند رو به رشد جریان فرهنگ‌ساز این حوزه هستیم. علیان‌زادگان که از فرآیند اجرایی کارگاه طراحی و رویداد ملی طراحی پوستر «فرداساز» بازدید می‌کرد، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اهداف بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از حضور در فرآیند اجرایی چنین جشنواره‌هایی، هم‌افزایی با بدنه طراحان و فعالان تاثیرگذار در حوزه جمعیت و خانواده است. مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد افزود: ما به عنوان عضو محوری دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت ناظر به ماده ۱۹ سند بالادستی قانون جوانی جمعیت، به دنبال تقویت و هم‌افزایی در شبکه تسهیل‌گران و مبلغان عرصه جمعیت با هدف سرعت دادن به روند رو به رشد جریان فرهنگ‌ساز این حوزه هستیم. سیدمحمدرضا تجلی، قائم‌‌مقام موسسه فرهنگی - هنری «آهنگ آتیه» نیز در جریان بازدید مدیرعامل و معاونان بنیاد ۱۵ خرداد از رویداد «فرداساز»، با تقدیر از اقدامات این بنیاد در حوزه جمعیت و خانواده و با اشاره به عوامل متعدد اثرگذار بر جوانی و افزایش جمعیت گفت: هدف از برگزاری رویداد فرداساز، ترویج حمایت‌های همسران از همدیگر، ضرورت تعدد فرزندان و نعمت پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها و حمایت آنها از فرزندان و همسران با استفاده از ابزار هنر است و امیدواریم آثار خوبی خلق شود و ضمن برگزاری نمایشگاه‌هایی درخور از آثار، زمینه تولید و انتشار محصولات فرهنگی - ترویجی دیگری از این آثار فراهم شود.

Page Generated in 0/0148 sec