نمایشهای بخش کودک و نوجوان جشنواره عروسکی مبارک مشخص شد
۱۴ نمایش در بخش کودک و نوجوان نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران - مبارک روی صحنه میروند.
نمایشهای حاضر در بخش مخاطب کودک، نوجوان و خانواده نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران - مبارک اعلام شد که به شرح زیر است:
«۱۲ دقیقه» حسین قاسمیهنر از تهران
«پدر چوب» مجید کیمیاییپور از اصفهان
«تاریکی» غزاله عبادی از تهران
«چهچه چهچه چهل گیس» نسیم شیرزادی از شیراز
«دختر کفش عروسکی» امیر افسر شیبانی از تهران
«دختر کوچولو» طیبه انجدانی از تهران
«دنیای صد رنگ» حمیدرضا حسینعلی از تهران
«سگ و گرگ» محمد صمدی از قروه
«شازده کوچولو» مرضیه درخشاننیا از همدان
«شب» فاطمه صمصامی از خوی
«قورباغه و غریبه» زهرا ناظری از تهران
«ماهی سیاه کوچولو» حجت هاشمی از تهران
«سومین روز تابستان» محسن پورقاسمی از همدان
«آی تک» فاطمه برمال از اردبیل
نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران - مبارک، هشتم تا هفدهم تیر به دبیری هادی حجازیفر در تهران برگزار میشود.
***
6847 هیأت در دومین مهرواره هوای نو ثبتنام کردند
مهلت ثبتنام و ارسال آثار به دومین مهرواره هوای نو پایان یافت و تعداد 6847 هیات در این دوره ثبتنام کردند.
در دومین مهرواره هوای نو با شعار «در هوای نو هیات نفسی تازه کنیم»، بناست هیاتهای برگزیده سال ۱۴۰۱ معرفی و تجلیل شوند. هدف از برگزاری این مهرواره کمک به ارتقای سطح نگرش، نگاه و رویکرد هیات و ارکان هیات به عموم مردم به گونهای که همه ایرانیان باید مخاطب هیات باشند؛ یعنی هیاتها باید برای عموم مردم آغوش باز کنند. همچنین تلاش برای تغییر نگرش مردم به هیات به واسطه تغییر تصویر ارائهشده رسانهها از هیات است، به گونهای که هیات محصور در یک زمان مناسبتی یا سبک سینهزنی نباشد.
* ثبت ۱۵ هزار و ۵۶۷ رشته هیات در دبیرخانه مهرواره هوای نو
مهرواره دوم در چهار بخش شامل نهاد هیات، ارکان هیات، تولیدات هیات و فراهیات و در قالب ۴۱ رشته تدارک دیده شده بود که در نهایت ۶ هزار و ۸۴۷ هیات ثبتنام کردند که نسبت به ثبتنام حدود ۵ هزار هیات در سال گذشته، افزایش مشارکت را نشان میدهد. از ۱۵ هزار و ۵۶۷ رشته هیات، ۸ هزار و ۸ اثر در نهاد هیات، ۳ هزار و ۵۴۶ اثر در بخش ارکان هیات، ۲ هزار و ۴۷۳ اثر در بخش تولیدات هیات و هزار و ۵۴۰ اثر در بخش فراهیات شرکت کردند. برخی هیاتها در چند رشته ثبتنام و فعالیتهای خود را ارسال کردند که در این باره محدودیتی وجود نداشت.
***
پوستر «از دل ظلمت برآوردی علوم» منتشر شد
پوستر «از دل ظلمت برآوردی علوم» به مناسبت شهادت امام محمدباقر علیهالسلام منتشر شد.
علت شهرت امام به باقرالعلوم چه بود؟ مگر بقیه ائمه دانش را نمیشکافتند؟ گمان و تصور بنده این است: امام باقر، باقرالعلم است زیرا حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود میشکافد و آن لُب و مغز را در کام مشتاقان حقیقت میاندازد.
(برداشتی از کتاب «همرزمان حسین» - حضرتآیتاللهخامنهای - بهمن ۱۳۵۱)
طراح گرافیک این پوستر محمد تقیپور، نگارش شعار از پویا سرابی و نوشتار آن اثر مجتبی حسنزاده است. این پوستر از تولیدات خانه طراحان انقلاب اسلامی است.
***
«غبار جنگ» روایتگر مقاومت مدافعان خرمشهر
مستند «غبار جنگ» روایت ۳۴ روز از مقاومت مدافعان خرمشهر با حضور ناخدا هوشنگ صمدی است. به گزارش ایکنا، محمود عبدیزاده، مستندساز درباره کار جدید خود گفت: «غبار جنگ» عنوان جدیدترین فیلمم است که اخیراً آماده نمایش شده است. این فیلم درباره ناخدا هوشنگ صمدی، یکی از افتخارسازان این سرزمین است. روند ساخت این مستند از ۵ سال پیش و بعد از تایید طرح این کار از سوی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و همچنین موافقت ارتش جمهوری اسلامی تحقیقات میدانی و کتابخانهای آغاز شد. وی افزود: خوشبختانه ما توانستیم در این مجموعه با سرهنگ علی قمری که در دفاع از خرمشهر رشادتهای فراوان نشان داد ۲ جلسه مصاحبه انجام دهیم اما متأسفانه با شیوع بیماری کرونا این امیر باافتخار، از دنیا رفت. شیوع این بیماری کمی کارمان را با مشکل مواجه کرد اما در همان ایام نیز ما مصاحبه و تحقیقاتمان را انجام میدادیم. گفتوگو با ناخدا صمدی در لوکیشنهای مختلف از جمله کارهایی بود که در ایام شیوع کرونایی انجام شد. وی با تأکید بر اینکه ارتش اولویت وی در مستندسازی است، گفت: به دلیل رابطه کاری مطلوب دوست دارم برای ارتش کار کنم. «غبار جنگ» تلاش دارد گوشهای از رشادت مدافعان خرمشهر را در ۳۴ روز روایت کند. این مستند در ۷۳ دقیقه تولید شده است. امیدوارم بتوانیم برای نخستینبار در جشنواره سینماحقیقت شاهد نمایش این کار باشیم.