آیتالله کاظم صدیقی، دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر در نشست خبری بنیاد بینالمللی غدیر گفت: همه ظرفیتهای موجود در داخل و خارج از کشور را برای گرامیداشت و مناسکسازی غدیر بسیج کرده و با دعوت از مردم شریف خواستار مشارکت در جشنهای غدیر هستیم. حماسه انقلاب ما، حماسه خون شهیدان و حماسه بلوغ مردم در قبول حکمرانی علوی بر مبنای مدل حاکمیت ولایت فقیه است، لذا یک پیروزی بیبدیل است که ملت ایران به قدرتی بزرگ در دنیا تبدیل شده است و همه ما در قبال غدیر مسؤولیم و باید همانند روز عاشورا، روز قدس، روز22 بهمن و... برای پاسداشت روز غدیر تلاش کنیم.
در ادامه، حسین ظریفمنش، مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر درباره جزئیات برنامه گفت: برنامههای متنوع و متعددی برای گرامیداشت ماه ذیالحجه و دهه امامت و ولایت در داخل و خارج از کشور پیشبینی شده است و هدف بنیاد بینالمللی غدیر گسترش فرهنگ غنی غدیر و توجه به آموزههای علوی در جامعه است و تلاش میکنیم نشاط وسیعی را تدارک ببینیم که همراه با معرفتافزایی نسبت به فلسفه و پیامهای آموزنده غدیر باشد.
وی با بیان اینکه شعار برنامههای امسال «امیرالمومنین علیهالسلام معیار زندگی، الگوی حکمرانی» است ادامه داد: امیرالمومنین علیهالسلام میتواند معیار زندگی برای مردم و برای مدیران و حکمرانان الگوی حکمرانی باشد. شعار محوری در این ایام «هر خانه یک جشن، یک پرچم، یک اطعام و هر محله یک موکب غدیر» است.
مدیر عامل بنیاد بینالمللی غدیر افزود: تلاش شده در برنامهریزی و اجرای برنامههای گرامیداشت غدیر به ابعاد فردی، اجتماعی، ملی و بینالمللی توجه شود و ما غدیر را مرتبط با مهدویت، انتظار و زمینهساز ظهور میدانیم. بر این اساس برای مناسکسازی غدیر از جمله اجرای طرح اطعام غدیر 40 میلیون غذای تبرکی تدارک دیده شده است که در روز عید غدیر در میادین و معابر اصلی شهرهای کشور طبخ و توزیع میشود.
وی افزود: همچنین رونمایی از بزرگترین پرچم امیرالمومنین(ع) در میدان غدیر کرمانشاه به مساحت 400 متر مربع، برگزاری دهها جشنواره فرهنگی - هنری شعر، خوشنویسی و هنرهای تجسمی غدیر، برگزاری 38 همایش ملی، منطقهای و بینالمللی مباهله، برگزاری همایش منطقهای ولایتمحور اتحاد امت اسلامی با حضور اندیشمندان اهل سنت و شیعه داخلی و کشورهای حاشیه خلیجفارس به میزبانی استان هرمزگان، مراسم تجلیل از 4000 نفر از سادات اهل سنت، برگزاری 110 کارگاه آموزشی جهاد تبیین غدیر، برگزاری راهپیمایی عظیم غدیر و راهاندازی کاروانهای شادی غدیر در 200 نقطه از کشور، برگزاری 40 جشن ازدواج آسان به مناسبت روز پیوند آسمانی امیرالمومنین علیهالسلام و حضرت فاطمه(س)، برگزاری سیزدهمین همایش ملی سیره علوی به میزبانی استان لرستان، برگزاری دهمین همایش ملی غدیر پژوهی به میزبانی استان کرمانشاه، برگزاری 4 جشنواره فرهنگی - هنری غدیری و علوی در خارج از کشور نظیر: نخستین جشنواره فرهنگی - هنری ویژه دانشآموزان و دانشجویان ایرانی خارج از کشور با اهتمام وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، برگزاری همایشهای تبیینی ترویجی، مراسمهای گرامیداشت غدیر و مسابقات فرهنگی غدیر در 80 کشور دنیا از طریق وزارتخانههای امور خارجه، آموزشوپرورش و علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع جهانی اهلبیت(ع)، جامعهالمصطفی العالمیه و مجمع تقریب مذاهب اسلامی نظیر برگزاری همایش تبیینی -ترویجی امامت در کشور هلند، گردهمایی مبلغان غدیر در کشور هند، برگزاری مسابقه حفظ 40 حدیث غدیر، همایش غدیر در کشور ترکیه، همایش ملی غدیر در کشور عراق و... را نمونههایی از برنامههای ایامالله دهه امامت و ولایت عنوان کرد.