printlogo


کد خبر: 264958تاریخ: 1402/4/26 00:00
برگزاری آیین معارفه نماینده مجمع «رصتا» در شورای تدوین مقررات ساترا
ساترا به ۵ سکوی صوت ‌و تصویر فراگیر مجوز داد

با صدور مجوز برای ۵ سکوی جدید تعداد سکوهای دارای مجوز از ساترا به ۴۰۵ سکوی صوت ‌و تصویر فراگیر رسید. مراسم اعطای مجوز موقت 5 سکوی صوت ‌و تصویر فراگیر «سریافیلم»، «گیتیکا»، «زودکمک»، «کلاسما»، «کوهی‌نما» و «آواما» در ساترا برگزار شد و تعداد سکوهای دارای مجوز از ساترا به ۴۰۵ مورد رسید. در این مراسم که با حضور حسین زارعی مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌های ساترا، اسماعیل کیایی مدیر صدور مجوز ساترا و نمایندگان 5 سکو برگزار  شد، نمایندگان سکوها ضمن دریافت مجوز موقت، درباره دغدغه‌ها، اهداف راه‌اندازی رسانه و موضوعات پیرامون فعالیت سکوهای صوت ‌و تصویر فراگیر با مدیران ساترا به گفت‌وگو نشستند.
همچنین همزمان با این مراسم، سومین جلسه شورای تدوین مقررات ساترا با معرفی لیلا آمره به ‌عنوان نماینده مجمع «رصتا» برای عضویت در این شورا برگزار شد. در این جلسه حامد معینی معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا، حسین زارعی مدیرکل صدور مجوز ساترا، سالار شفایی مدیرکل تدوین و تنظیم مقررات و مهدی شاملو رئیس مجمع «رصتا»، حضور داشتند.
مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌های ساترا ضمن ابراز خرسندی از مصاحبت با همه حاضران و نمایندگان در جلسه اعطای مجوز گفت: همه ما در دوره جدید ساترا برآنیم تا به ‌طور حتم حمایت از سکوها را درنظر داشته باشیم. هدف از برگزاری این جلسات شناخت از یکدیگر، طی کردن مراحل قانونی دریافت مجوز، تعامل سکوها با ساترا، دیده شدن سکوها و بهره‌مندی از منافع فرهنگی، اقتصادی و... است.
* ارائه دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت ‌و تصویر فراگیر
معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا نیز در سومین جلسه شورای تدوین مقررات ساترا ضمن تبریک انتخاب لیلا آمره به ‌عنوان نماینده مجمع «رصتا»، بر لزوم همکاری بخش خصوصی و نهاد تنظیم‌گر در راستای تنظیم مقررات تاکید کرد و گفت: حضور نماینده مجمع «رصتا» امری موثر در ایجاد تنظیم‌گری تعاملی است و در تنظیم مقررات باید نظرات این مجمع مورد توجه قرار گیرد. در ادامه این جلسه رئیس مجمع «رصتا» بیان کرد: مقررات‌گذاری و اهمیت پیگیری‌های لازم برای ایجاد فضای مناسب و ضمانت‌های اجرایی به‌ منظور پیشبرد و اثرگذاری مقررات نقش مهمی دارد و روش‌مندی و استفاده درست از ابزار، لازمه تنظیم مقررات برای ارتقا و به ثمر نشستن آن است. ارائه دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت ‌و تصویر فراگیر از دیگر بخش‌های این جلسه بود. این دستورالعمل در راستای ساماندهی و نظم‌بخشی به عملکرد رسانه‌های تحت تنظیم‌گری و صیانت و توسعه تولید محتوای ایرانی - اسلامی تدوین شده و راهی است برای تسهیل ضرورت و ضمانت اجرای مقررات و دستورالعمل‌های ابلاغی و هموار کردن بسترهای بروز تخلفات در این حوزه.

Page Generated in 0/0065 sec