کد خبر: 265152تاریخ: 1402/4/31 00:00
نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی در تهران افتتاح شد
توزیع غذای گرم میان نیازمندان
طبخ و توزیع غذای گرم هر سال در ماه محرم در سراسر کشور توسط گروههای مردمنهاد انجام میشود. این اقدام البته از سوی برخی نهادها همچون کمیته امداد نیز همچون هر سال در حال انجام است به طوری که مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفته است: طرح «اطعام و احسان حسینی» در قالب طبخ و توزیع غذای گرم، همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری از اول محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد. پیش از ظهر جمعه ۳۰ تیر، آیین افتتاح نخستین آشپزخانه اطعام مهدوی با حضور سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران، اعضای شورای مدیران، رؤسای ستادی و اجرایی و جمعی از حامیان و خیران در آشپزخانه مرکز نیکوکاری مکتبالرضا (ع) واقع در منطقه ۱۵ تهران برگزار شد. سیدابوالفضل پرپنچی در این آیین اظهار کرد: طرح «اطعام و احسان حسینی» در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری از اول محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد. وی افزود: همزمان با این مراسم، آشپزخانههای طرح اطعام حسینی در استان تهران به صورت همزمان به بهرهبرداری میرسند. پرپنچی بیان کرد: سال گذشته ۱۳۲ آشپزخانه در ماه محرم و صفر اقدام به طبخ غذای گرم برای نیازمندان کردند که تلاش ما این است این رقم در سال جاری با همکاری نیکوکاران افزایش یابد. مدیرکل کمیته امداد استان تهران تصریح کرد: سال گذشته با همکاری خیران و آشپزخانههای اطعام حسینی بالغ بر ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم تهیه و میان نیازمندان توزیع شد. وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم تعداد آشپزخانههای طرح اطعام حسینی در سراسر استان افزایش یابد، خاطرنشان کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مردم نوعدوست و خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد. پرپنچی با اعلام روشهای مشارکتهای مردمی در طرح اطعام حسینی، تاکید کرد: مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۱*۰۲۱*۸۸۷۷*، سامانه تلفن گویا ۷۳۵۵_۰۲۱ و درج عدد ۱۴، همچنین شماره کارت کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.