printlogo


کد خبر: 265570تاریخ: 1402/5/15 00:00
کتاب «ابوالفضلِ مرگ بر شاه» روانه بازار نشر شد
روایت خاطرات یکی از مبارزان انقلاب اسلامی

اگر قم قلب تپنده انقلاب اسلامی باشد، خیابان «چهارمردان» را می‌توان قلب تپنده قم دانست؛ جایی که کوچه‌هایش مانند مویرگ‌هایی است که هر چه در آن خون انقلابی‌ها ریخته شد، این قلب بیشتر تپیدن ‌گرفت. کوچه‌ کوچه این خیابان پر است از اتفاقات و خاطراتی که در شکل‌گیری انقلاب نقش مهمی داشتند؛ از همین رو می‌توان این خیابان را حقیقتا خیابان انقلاب دانست؛ همان طور که بعد از انقلاب به این نام خوانده می‌شود.
در قلب تپنده قم، جوان‌های زیادی بودند که روز و شب خود را وقف مبارزه با رژیم طاغوت کردند و هر یک نقش مهمی در رسیدن قطار انقلاب اسلامی به سرمنزل خود ایفا کردند. یکی از این جوانان «ابوالفضل الماسی» است که با راه‌ انداختن دسته‌های تظاهرات و هدایت و رهبری مردم در این راهپیمایی‌ها، به یکی از چهره‌های مهم و اثرگذار تاریخ انقلاب قم تبدیل شد. او که در سردادن شعار «مرگ‌ بر شاه» روش نو و تازه‌ای خلق کرده بود، به «ابوالفضلِ مرگ بر شاه» شهرت یافت و این لقب تا هنوز او را متمایز می‌کند. ابوالفضل بعد از انقلاب هم از پا ننشست و در امور پشتیبانی جنگ، به انقلاب خدمت کرد. این کتاب برهه‌های مهمی از خاطرات زندگی او را شامل می‌شود که پیوند تنگاتنگی با تاریخ شفاهی انقلاب و دفاع ‌مقدس قم دارد.
در بخشی از این کتاب تازه منتشرشده اینطور می‎خوانیم: «جمعیت در بیرون مزرعه منتظر آقا بودند. یکی از همراهان آقا رو به جمعیت کرد و گفت: «برید حسینیه! آقا می‌رن اونجا».
من هم مانند جمعیت خواستم به‌ سمت حسینیه بروم ولی دیدم آن شخص به ‌سمت محل حضور آقا حرکت می‌کند. رو به او کردم و گفتم: «تو به ما می‌گی برید حسینیه، بعد خودت می‌ری پیش رئیس‌جمهور. می‌خوای حاج‌آقا رو بیارم اینجا؟»
هاج‌ و واج به من نگاه می‌کرد. فکر کرد دارم شوخی می‌کنم. در میان آن جمعیت، شروع کردم به شعار دادن. همین‌طور که داشتم شعار می‌دادم، ناگهان آقا به‌ سمت جمعیت آمدند. دورتادور آقای خامنه‌ای جمعیت ایستاده بود. یک‌ دفعه ایشان رو به من کردند و با لحنی خاص گفتند: «مرگ بر شاه! تو هنوز زنده‌ای؟»
بنا بر این گزارش، کتاب «ابوالفضلِ مرگ بر شاه» که تحقیق و تدوین آن بر عهده رضا یزدانی بوده است، در ۱۴۴ صفحه، شمارگان یکهزار نسخه و قیمت ۵۰ هزار تومان منتشر شده و علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را علاوه بر کتابفروشی‌ها، از سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir تهیه کنند.

Page Generated in 0/0060 sec