printlogo


کد خبر: 265594تاریخ: 1402/5/15 00:00
اخبار

رئیس‌جمهور:
هدف دشمن القای روحیه یأس و ناامیدی در مردم است
حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی در یازدهمین جلسه مشترک هیات‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری که در تهران برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای فروردین‌ماه امسال در حرم مطهر رضوی(ع) اظهار داشت: همه بخش‌ها موظف هستند برای ایجاد امید در جامعه تلاش کنند و دولت نیز این رهنمود معظم‌له را سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات خود قرار داده است. بر اساس اعلام دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، یازدهمین جلسه مشترک هیات‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم، 12 مرداد در تهران برگزار شد. در این نشست که طبق تبصره 2 ماده 15 آیین‌نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری در فاصله بین اجلاسیه‌های رسمی این مجلس برگزار می‌شود، علاوه بر ارائه گزارش اقدامات و موضوعات مورد بررسی در هیات‌رئیسه و کمیسیون‌های هفتگانه خبرگان رهبری طی ۶ ماه گذشته، اعضا برخی مسائل و مشکلات را در حضور رئیس‌جمهور که عضو هیات‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری هم هست، بیان کردند. موضوعاتی از قبیل راهکارهای حضور حداکثری مردم در انتخابات اسفندماه، مشکلات اقتصادی، معیشتی و توزیع عادلانه ثروت، کنترل نقدینگی و ناترازی بانک‌ها، تسریع در اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه، کاهش تورم، گسترش عوامل ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرین در جامعه، رابطه نهاد دین و دولت، ساماندهی فضای مجازی و جلوگیری از بسترهای فسادزا، مساله عفاف و حجاب و برخی ناهنجاری‌های اجتماعی، رفع تبعیض، تحکیم روابط خارجی بویژه با کشورهای منطقه و همسایگان، بسط عدالت اجتماعی، تبیین دستاوردهای دولت و نظام از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد. در ادامه رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از دغدغه‌های نمایندگان خبرگان، گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در عرصه داخلی و خارجی بیان کرد و گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری دربیانات‌شان در حرم مطهر ثامن‌الحجج(ع) و سالگرد رحلت حضرت امام(ره) بر امیدآفرینی تأکید کردند، همه بخش‌ها موظف هستند برای ایجاد امید در جامعه تلاش کنند و ما به‌عنوان دولت این رهنمود معظم‌له را سرلوحه همه برنامه‌ها و اقدامات خود قرار داده‌ایم، چرا که معتقدیم ایجاد امید و نشاط اجتماعی مشارکت عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی را به ‌همراه دارد. رئیسی با بیان اینکه هدف دشمن القای روحیه یأس و ناامیدی بین مردم است، اظهار داشت: دولت مصمم است با تقویت سرمایه اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه با این حربه دشمنان مقابله کند. وی ابراز امیدواری کرد با اقداماتی که در دستور کار دولت قرار دارد و با همت مسؤولان و همراهی مردم این امر محقق شود.
***
قوه قضائیه:
اکبر طبری برای گذراندن حداقل 12 سال و نیم حبس به اوین بازگشت
اکبر طبری برای گذراندن 12 سال و نیم حبس به زندان اوین بازگردانده شد. مرکز رسانه قوه‌قضائیه روز گذشته اعلام کرد: اکبر طبری از مدیران سابق قوه‌قضائیه که سال ۹۹ به اتهامات مختلف از جمله «تشکیل شبکه ارتشا با وصف سردستگی»، «پولشویی»، «جعل اسناد» و «اعمال نفوذ در پرونده‌های قضایی» محاکمه و با مجازات حبس طویل‌المدت روبه‌رو شده بود، پس از گذراندن ۴۵ ماه زندان با استفاده از حق قانونی خود نسبت به برخی از عناوین اتهامی‌اش درخواست اعاده دادرسی کرد و دیوان عالی کشور نیز در ۲ مورد از عناوین اتهامی (سردستگی شبکه ارتشا و جعل اسناد) با توجه به مستندات ارائه شده از سوی وکلای متهم، نقض در پرونده را اعلام کرد. دادگاه هم‌عرض پس از بررسی‌های کامل، طبری را در عنوان اتهامی ارتشا به ۱۰ سال حبس محکوم کرد. همچنین بر اساس بند الف و بند پ ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، طبری نسبت به حداکثر مجازات قانونی مقرر در ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشا و اختلاس، به ۲ و نیم سال حبس بیشتر نیز محکوم شد.
اکبر طبری بر اساس رای شعبه هم‌عرض و تایید دیوان عالی کشور به ۱۲ و نیم سال حبس قطعی و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده که باید آن را تحمل کند. این 12 و نیم سال، جدای از ۴۵ ماه حبسی است که طبری قبلا متحمل شده و مدت حبس قبلی بابت عناوین اتهامی دیگر بوده و از این 12 و نیم سال کسر نمی‌شود.
***
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:
مجلس 68 بیانیه در حمایت از دولت سیزدهم صادر کرده است
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در نشست خبری با اشاره به اینکه در ابتدای دولت، زمین ناهموار و مشکلات زیادی وجود داشت، گفت: دولت در شرایطی روی کار آمد که با کم‌کاری در گذشته مواجه بود، به گونه‌ای که وزیر مسکن افتخار می‌کرد حتی یک مسکن نساخته است با این حال در دولت سیزدهم اقدامات بزرگی در همه حوزه‌ها انجام شده است. سیدمحمد حسینی، معاون رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اینکه رویکرد دولت تعامل سازنده با مجلس بوده است، افزود: همه معاونت پارلمانی دستگاه‌های اجرایی با مجلس تعامل دارند. در این مدت یک وزیر استیضاح شد و ۳ وزیر را هم دولت تغییر داد و در همه این موارد تعامل با مجلس وجود داشت. امیدواریم به زودی هم وزیر ورزش معرفی شود.
وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور ۱۱ بار به مجلس رفته و ۴ جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار شده است، گفت: از ابتدای دولت، ۵۰۰ جلسه در کمیسیون‌های تخصصی بین وزرا و معاونان رئیس‌جمهور و نمایندگان برگزار شده است. بیشترین جلسه درباره وزارت صنعت، جهاد کشاورزی، نیرو، اقتصاد و تعاون برگزار شده است. مجلس 68 بیانیه در ۲ سال اول دولت صادر کرده که بیشتر این بیانیه‌ها در حمایت و تقدیر از اقدامات دولت بوده است.
حسینی با اشاره به ۱۱۴ سفر استانی و ۱۸۲ شهرستان رئیس‌جمهور، گفت: در این سفرها با مشکلات آشنا شده و آنها را در دولت مطرح می‌کنیم تا در دولت این مشکلات بررسی و درباره آنها تصمیم‌گیری شود.

Page Generated in 0/0057 sec