گروه سیاسی: این روزها برای منافقین، کابوسوار سپری میشود؛ کابوسی که تمامی هم ندارد. در تازهترین مورد از نقرهداغ شدن سازمان تروریستی منافقین، خبرگزاری تسنیم گزارش داد پلیس آلبانی محدودیتهای جدیدی را برای کنترل مقر گروهک تروریستی منافقین در تیرانا، پایتخت این کشور اعمال کرده است.
بر همین اساس در پی فشار بیشتر آلبانی به منافقین مستقر در مقر اشرف 3 در تیرانا، پلیس این کشور محدودیتهای جدیدی را برای کنترل این مقر اعمال کرده که طبق آن، هیچکس بدون اجازه پلیس حق ورود به کمپ اشرف 3 و خروج از آن را ندارد.
دولت آلبانی پیش از این نیز در اقدامی، مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی را که پس از حمله روز 30 خرداد پلیس تیرانا به اشرف 3، به فرانسه فرار کرده بود، ممنوعالورود کرد. بنا بر اعلام منابع آگاه امنیتی، دادگاه ضدتروریسم آلبانی پس از بررسی مستندات موجود مبنی بر هدایت اقدامات تروریستی توسط منافقین در داخل ایران، حکم ممنوعیت ورود رجوی به آلبانی را صادر کرده بود. اما اقدامات آلبانی در برخورد با گروهک تروریستی منافقین که از چند سال قبل و با چراغ سبز آمریکا در این تیرانا مستقر شده بودند، از سیام خرداد سال جاری آغاز شد.
30 خرداد امسال همزمان با چهلودومین سالروز شورش مسلحانه منافقین علیه مردم ایران و انقلاب اسلامی، پلیس آلبانی با حمله به مقر گروهک منافقین در پایتخت این کشور، دهها نفر از منافقین را بازداشت کرد. در جریان این عملیات ضدتروریستی، اعضای سازمان تروریستی منافقین با یگان ضدتروریسم پلیس آلبانی درگیر شدند که طی آن یک نفر از منافقین (عبدالوهاب فرجینژاد) کشته و 36 نفر دیگر از تروریستها زخمی شدند.
وزارت کشور آلبانی بعد از این اتفاق در بیانیهای اعلام کرد عملیات پلیس این کشور مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم انجام شده است. در این بیانیه آمده است: «مطابق توافق میان ما و سازمان (گروهک منافقین) در سال 2014 اعضای این گروه صرفا به دلایل انساندوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کردهاند». طبق بازرسیهای انجامشده توسط نیروهای امنیتی آلبانی، برخی وسایل الکترونیکی از جمله تعدادی پهپاد در مقر این گروهک ضبط شد.
چند روز بعد نیز «ادی راما» نخستوزیر این کشور در نخستین اظهاراتی که در ارتباط با اتفاقات روز 30 خرداد داشت، گفت: کشور ما به عنوان یک سنگر در جنگی استفاده میشود که جنگ ما نیست. اگر سازمان مجاهدین خلق به دنبال سوءاستفاده از خاک آلبانی برای جنگ با ایران است، باید خاک آلبانی را ترک کند.
کوچی، وزیر کشور آلبانی نیز در کنفرانسی خبری در ارتباط با اتفاقات روز 30 خرداد، با بیان اینکه افسران پلیس فقط برای اجرای دستور دادگاه برای توقیف برخی وسایل الکترونیکی غیرمتعارف به این کمپ مراجعه کرده بودند، گفت: در جریان این حادثه تعدادی از افسران پلیس در اردوگاه اشرف ۳ در نزدیکی شهر مانزه (شهری کوچک واقع در ۳۰ کیلومتری غرب تیرانا، پایتخت آلبانی) مجروح شدند. وزیر کشور آلبانی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره ماهیت تخلفات گروهک منافقین، پاسخ این پرسش را در حوزه اختیارات «دفتر ویژه مبارزه با فساد و جرائم سازمانیافته» آلبانی و دادستانی این کشور دانست و گفت: این سازمان تحقیقاتی را درباره فعالیتهای مشکوک سیاسی توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) آغاز کرده است.
حمله پلیس آلبانی به مقر گروهک تروریستی منافقین سرآغازی بود بر کابوسهای دومینوواری که تا امروز نیز گریبانگیر منافقین است. چند روز پس از این حمله سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در حساب توئیتری خود اعلام کرد بخشی از هاردها و تجهیزاتی که آلبانی از منافقین ضبط کرده، در اختیار نهادهای اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفته تا مورد بررسی قرار گیرد. در روزهای اخیر نیز دستگاه قضا با انتشار اسامی 104 نفر از اعضای رده بالا و فعال منافقین اعلام کرد که برای آنها پرونده تشکیل شده است. حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای نیز در اظهاراتی از تشکیل ستادی برای به سرانجام رساندن پرونده گروههای تروریستی ضدایرانی خبر داد که نشان از عزم جدی ایران برای برخورد با گروههای ضدایرانی به خصوص منافقین داشت. پس از اعلام دستگاه قضا مبنی بر اینکه اعضای منافقین پای میز محاکمه خواهند آمد، این هراس در میان گروههای اپوزیسیون ایجاد شده که پس از منافقین، نوبت به آنها برسد. در همین رابطه مجری شبکه ضدایرانی بیبیسی فارسی در گفتوگو با یکی از کارشناسان این شبکه در ارتباط با موضوع آغاز فرآیند محاکمه منافقین، میگوید این زنگ خطر است و پس از سازمان منافقین، نوبت ما و سایر اپوزیسیون میرسد. این شروع یک روند است.