سرعت ساختوساز مسکن اولویت دولت است
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: یکی از اولویتهای دولت در ساخت مسکن سرعت است تا تولید و تقاضا را در بازار به تعادل برساند و مشکل کمبود مسکن در کشور برطرف شود. ارسلان مالکی گفت: فضای نمایشگاه صنعت ساختمان امسال تفاوتی با سال گذشته دارد، زیرا دولتهای سابق برنامه جدی برای ساخت مسکن نداشتند اما موضوع ساخت مسکن در دولت سیزدهم جدیتر است و بر همین اساس توجه ویژهتری به شرکت و مجموعههای ساختوساز شده است. وی در ادامه تصریح کرد: در آغاز دولت سیزدهم برنامهریزیهای جدی برای ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال اول دولت شد، بر همین اساس پای شرکتها و مجموعههای ساختوساز به میدان باز شد و یکی از اولویتهای دولت در بحث ساختوساز سرعت است تا میزان تولید و تقاضا در کشور برابر باشد و مشکل کمبود مسکن برطرف شود. مالکی افزود: با وجود اینکه حدود ۷ هزار شرکت دانشبنیان فعال در کشور داریم اما کمتر از یک درصد این شرکتها به حوزه ساختوساز و ساختمان وارد شدند. مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ادعای تأمین زمین فاقد ارزش برای پروژههای نهضت ملی مسکن را رد کرد و گفت: هر چه زمین در اختیار وزارت راهوشهرسازی بوده را به این طرح اختصاص دادهایم و در برخی شهرها ناچار شدیم کمبود زمین را برطرف کنیم. وی گفت: اهمیت استفاده از فناوریهای نوین در صنعت ساختمان امری ضروری است.
***
جزئیات اجرای طرح کالابرگ برای 3 دهک کمدرآمد
معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات اجرای طرح کالا برگ الکترونیک برای 3 دهک کمدرآمد جامعه را تشریح کرد. علیرضا عسکریان درباره جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در کشور گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی بر اساس تکلیف قانون بودجه اجرا میشود که برای همه یارانهبگیران اعتبار کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ میشود و افراد میتوانند با کارت بانکی سرپرست خانوار 11 قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخممرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند. معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: همچنین 3 دهک کمدرآمد خانوار علاوه بر اینکه یک ماه اعتبار یارانه آنها زودتر واریز میشود، اگر بتوانند حداقل 50 درصد از یارانه 400 هزار تومانی خود را صرف خرید 11 قلم کالا کنند، در آن صورت 120 هزار تومان معادل 30 درصد یارانه اضافه به حساب آنها واریز میشود که از این شارژ اضافی هم باید برای خرید 11 قلم کالا استفاده کنند. وی گفت: 11 قلم کالای سبد کالابرگ الکترونیک از تورم مصون نگه داشته میشود و در حال حاضر اگر کسی از 3 دهک پایین جامعه 50 درصد از 11 قلم را خریداری کند حدود 40 هزار تومان بابت تورم حادث شده بر این کالاها دریافت میکند، همچنین 120 هزار تومان هم یارانه اضافه و در مجموع حدود 160 هزار تومان به شرط خرید از این 11 قلم کالا نصیبش میشود. معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین افزود: در حال حاضر جمعیت 3 دهک کمدرآمد جامعه شامل حدود 8 میلیون خانوار یا 29 میلیون نفر هستند که از این تعداد تاکنون یک میلیون خانوار معادل 3.2 میلیون نفر از کالابرگ الکترونیک استقبال کردهاند و با اطلاعرسانی بیشتر در آینده میزان استقبال بیشتر خواهد شد. وی اظهار کرد: تعداد فروشگاههای متصل به طرح کالابرگ در حال حاضر به 90 هزار فروشگاه رسیده که بهزودی این تعداد به 100 هزار فروشگاه میرسد و پوسترهایی روی شیشه مغازهها نصب خواهد شد که این فروشگاه متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی است و مردم میتوانند از آن فروشگاهها برای کالاهای مورد نظر کالابرگ الکترونیکی استفاده کنند. معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: 11 قلم کالای حاضر در طرح کالابرگ الکترونیکی بر اساس تحقیقات حساب شده است و کم و زیاد شدن آن نیاز به تحقیقات زیاد و تأیید سازمان غذا و داور و انستیتو تغذیه دارد.
***
همکاری ۸۵ درصدی مشترکان بخش اداری پایتخت با صنعت برق
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان اینکه طرح پایش لحظهای مصرف برق ادارات تا نیمه شهریور تابستان جاری ادامه خواهد داشت، افزود: تا امروز ۸۵ درصد از مشترکان اداری شهر تهران همکاری مناسبی با این شرکت داشتهاند. کامبیز ناظریان درباره برگزاری مانور یکروزه عملکرد مشترکان اداری شهر تهران در حوزه مدیریت مصرف برق با حضور ۵۰۰ کارشناس ارزیاب شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، به صورت میدانی گفت: همزمان با فرارسیدن نیمه تابستان، به منظور بررسی رفتار مصرف انرژی و میزان همراهی مشترکان اداری در اجرای طرحهای مدیریت مصرف برق، در مانوری یکروزه ۵۰۰ کارشناس ارزیاب این شرکت با حضور در ۲ هزار اداره و دستگاههای اجرایی شهر تهران عملکرد این دسته از مشترکان را به صورت میدانی مورد بررسی قرار دادند. وی ادامه داد: همه مشترکان اداری کلانشهر تهران به صورت میدانی ارزیابی شده و همچنین وضعیت مصرف برق آنها با استفاده از دادههای حاصل از کنتورهای هوشمند، طبقهبندی و نمرهدهی خواهد شد. ناظریان با اشاره به اینکه در تابستان جاری ادارات شهر تهران همکاری قابل ملاحظهای با صنعت برق کشور داشتهاند، گفت: از ابتدای خردادماه مصرف برق مشترکان اداری به صورت لحظهای با استفاده از کنتورهای هوشمند تحت رصد بوده و مطابق اطلاعرسانیهای انجام شده، اشتراک برق اداراتی که اقدام به کاهش مصرف برق مطابق با مصوبه ابلاغی هیات دولت نکردهاند قطع شده است.