در آیین رونمایی از کتاب «سیطره» که با حضور جمعی از چهرههای سیاسی، فعالان فرهنگی، اصحاب رسانه و خانوادههای شهدای ترور برگزار شد، وزیر اطلاعات اعلام آمادگی کرد پروندهها و گزارشهایی را که بیانگر پیروزی ملت ایران است در اختیار هنرمندان قرار دهد تا بتوانند سرداران راه جهاد تبیین باشند.
«سیطره» جدیدترین اثر کیانوش گلزارراغب، خاطرات 7 سال نفوذ نادر کیانی، از نیروهای انقلابی ایران به اردوگاه حزب دموکرات کردستان و سازمان کومله در اقلیم کردستان عراق است که تا سطوح عالی سازمانی و مسؤولیت پذیرش این سازمان رشد کرد. او با دسترسی به اطلاعات ویژه درونگروهی، گرفتار زندان اقلیم کردستان شده و در نهایت با تحمل رنج و مرارتهای فراوان به کشور بازگشت و ثمره سالها تلاش و مجاهدت خود را در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داد.
علیاکبر شیروانی، مدیرعامل انتشارات سوره مهر در این مراسم گفت: هیچکس منکر این نیست که ما باید امروز با شیوههای نوین در جنگ پیش برویم و هر زمینه جنگ نیازمند متخصصان خود است؛ این ضرورت نوشتن و داستانپردازی است که این روزها کتابهایی مشابه سیطره نوشته شود. وی افزود: سیطره از این جهت کتاب متمایزی است که توانسته یک موضوع امنیتی را به شکل جذاب ارائه کند. کیانوش گلزارراغب، نویسنده کتاب «سیطره» نیز در مراسم رونمایی از این کتاب گفت: در تمام این سالها تلاش کردم از خون برادران و خواهران شهیدم پاسداری کنم و امروز خوشحالم که علاوه بر اینکه خاطرات دوستانم را به قلم تحریر درآوردم، توانستم در این زمینه روشنگریهایی هم انجام دهم. گلزارراغب ادامه داد: گروهکهای مختلف تروریستی با ظاهر بزککرده سعی در فریب جوانان ما دارند و امیدوارم بتوانیم چهره واقعی این گروهها را به صورت کامل به نمایش درآوریم. در ادامه این مراسم بخشهایی از روایت اعضای گروهک کومله پخش شد.
همچنین حجتالاسلاموالمسلمین سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات کشور در این مراسم گفت: جهاد تبیینی که رهبر عزیز بر آن تکیه میکنند، سربازان و سردارانی دارد که این کتاب خاطرات یکی از سرداران خطشکن در مقابل تهاجم دشمن، رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس را بازگو میکند.
وی افزود: برخی افراد برای براندازی این نظام همت گماشتهاند ولی هر روز با لطف و حضور مردم و با محوریت رهبر عزیز، شاهد شکست بیشتری بوده و خواهند بود. جهاد تبیین خطشکن این راه است و میتواند پیروزیهای نظام و دولت را بیشتر، پررنگتر و موثرتر کند. وزیر اطلاعات با ابراز تمایل درباره بازگویی پروندههای موفق امنیتی در قالب کتاب و ساخت فیلم عنوان کرد: از طرف وزارت اطلاعات اعلام آمادگی میکنم تا پروندهها و گزارشهایی را که بیانگر پیروزی ملت ما است در اختیار هنرمندان قرار دهیم تا بتوانند سرداران راه جهاد تبیین باشند.
حجتالاسلام خطیب در پایان گفت: آنچه امروز از انتشار سخنان یکی از سران کومله شنیدید، نشاندهنده نفوذ دستگاههای اطلاعاتی است و به کسانی که خود را امروز زبونانه در اختیار دشمنان نظام و انقلاب قرار دادهاند، عرض میکنم این کار شما هر روز به خواری شما خواهد افزود و از عزیزان فریبخوردهای که در مسیر این گروهها قرار گرفتهاند، میخواهم به آغوش ملت، مردم و ایران قوی بازگردند و با آرامش، اطمینان و امنیت زندگی کنند.
در ادامه این مراسم مرتضی سرهنگی ضمن تبریک انتشار کتاب سیطره گفت: حدود ۱۱ سال پیش یک روز حدود ساعت ۴ بعدازظهر یک متن به من رسید. آن را خواندم و وقتی سرم را بلند کردم ساعت ۱۱ شب بود و دیدم این کتاب چه دنیایی دارد. ۱۱ شب تلفن گلزار راغب را پیدا کردم. به او گفتم فردا بیایید همدیگر را ببینیم. گفتم این دنیایی که شما از اسارت ترسیم کردهاید برای ما ناشناخته است و باید ما آن را بشناسیم. اینچنین دنیاهایی دست به دست میدهند تا به ما نشان دهند این چراغی که بالای سرمان روشن است، برای ما چند درآمده است.
وی افزود: من از گلزار خواهش کردم بر خاطرات کومله متمرکز شود. یکی از کسانی که در دست کومله اسیر بوده است دختری اهل رشت بود. او به راوی کتاب ما میگوید اگر روزی آزاد شدی به پدر من بگو دخترت را آزاد کن چرا که به من دستدرازی میکنند و وقتی اعتراض میکنیم به ما میگویند اینجا هر کسی وظیفهای دارد و وظیفه تو تامین جنسی نیروها است. این خاطرات تکاندهنده هستند و برای ما تکاندهنده است که بدانیم دشمنهای ما چه کسانی هستند. گلزارراغب به عهد خودش وفا و خوشقولی کرد و این وقتی شیرینتر میشود که مجموعههای امنیتی در انتشار چنین کتابهایی یاری برسانند.
سرهنگی ادبیات جنگ را ثروت ملی دانست و گفت: این کتاب و خاطرات وقتی پرثمرتر است که در کنار ادبیات جنگ که ادبیاتی ملی است، انرژی فداکاری نظامی میدهد و به فداکاری اجتماعی تبدیل میشود و در نهایت این فداکاری اجتماعی بیشتر میشود. امیدواریم این کتاب مقدمهای باشد تا ما به این پروندهها برسیم و کتابهای بهتر و بیشتری منتشر کنیم.
در پایان مراسم از کتاب سیطره رونمایی و تابلوی یادبود این کتاب توسط وزیر اطلاعات و سایر میهمانان امضا شد.