printlogo


کد خبر: 267186تاریخ: 1402/6/30 00:00
اخبار

توسعه ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای تا سال آینده
وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران از توسعه ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای تا سال آینده از طریق وارادت از سایر کشورها و استقبال از تولیدات داخلی بویژه در بخش ریلی خبر داد و گفت: توسعه ناوگان جزو اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است. مهرداد بذرپاش پس از جلسه هیات دولت، در جمع خبرنگاران درباره ساماندهی بلیت هواپیما به ممنوعیت فروش بلیت چارتری اشاره و اظهار کرد: اقدامات متمرکزی در این خصوص صورت گرفته و در ایام اربعین نیز فروش بلیت از سوی خود شرکت‌های هواپیمایی را شاهد بودیم. بذرپاش افزود: انحراف از قیمت‌های مصوب حداقلی بوده و از سکوها یا پلتفرم‌های مجازی نیز خواسته شد این اقدام را انجام دهند که در این راستا مرکز ملی فضای مجازی، همکاران وزارت صمت و همکاران سازمان هواپیمایی کشوری جلسات متعددی با سکوهای مجازی عرضه‌کننده بلیت برگزار کردند اما هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم. وی ادامه داد: عرضه و تقاضا در ناوگان هوایی هم‌خوانی ندارد، بنابراین در کنار ساماندهی اوضاع موجود در بخش بلیت، افزایش کیفیت خدمات فرودگاهی، انضباط‌بخشی به شرکت‌های هواپیمایی و سایر مقررات انتظام بخش به حوزه هوایی مدنظر است و  توسعه ناوگان هوایی جزو اولویت‌ها قرار دارد. به گفته وزیر راه و شهرسازی، صنعت حمل‌ونقل هوایی کشور از تحریم‌ها رنج می‌برد، با همه این اوصاف خبرهای خوبی از تعداد هواپیماهایی که به شبکه حمل‌و‌نقل هوایی اضافه می‌شوند و خریدهای جدید در راه است. وی اظهار کرد: توافقات خوبی با برخی کشورها داشته‌ایم اما اعلام نمی‌شود، به این دلیل که آن کشورها دچار آسیب ناشی از تحریم نشوند و این اقدام متوقف نشود. بذرپاش اضافه کرد: نه فقط ناوگان هوایی که توسعه ناوگان ریلی نیز در دستور کار است و هر کجا شرکت‌های داخلی بتوانند لکوموتیو، واگن‌های باری و مسافری تولید داشته باشند متقاضی هستیم. وزیر راه و شهرسازی با اعلام خرید و تأمین ملزومات حوزه ریلی  از کشورهای خارجی ظرف چندماه آینده گفت: امسال با وجود محدودیت‌های موجود، در ایام اربعین مدیریت خوبی درباره ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی اتوبوس‌ها انجام شد. وی اعلام کرد: یکی از دستورکارهایی که برای سازمان راهداری تعریف شده افزایش ناوگان اتوبوسی کشور برای سال آینده  است که به سطحی از استاندارد برسیم.
***
شناسایی ۵۵۰ اینفلوئنسر و سلبریتی برای دریافت مالیات
سخنگوی اقتصادی دولت از شناسایی 550 کاربر رسانه‌های اجتماعی با درآمد تبلیغاتی بالا برای دریافت مالیات خبر داد که واریزی به حساب 123 نفر از این افراد ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است. موضوع جلوگیری از فرار مالیاتی دهک‎‌های بالای درآمدی جامعه و حذف معافیت‌های مالیاتی غیرموجه طی سال‌های اخیر در فضای کارشناسی و رسانه‌ای کشور بیشتر از گذشته مطرح شده که یکی از مصادیق آن «معافیت مالیاتی هنرمندان و سلبریتی‌ها» بوده است. به نظر می‌رسد دولت موضوع دریافت مالیات از سلبریتی‌ها را کلید ‌زده است. در همین راستا سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و و دارایی سه‌شنبه 27 تیر 1402 در نشست خبری خود درباره تاکید دولت برای افزایش درآمد مالیاتی و عدم پرداخت مالیات از سوی سلبریتی‌ها و برنامه دولت در این باره گفت: تمرکز دولت بر مساله شناسایی درآمد‌ها بوده است و ۵۵۰ کاربر رسانه‌های اجتماعی با درآمد تبلیغاتی بالا و ۱۲۳ نفر که حدود ۲ هزار ۳۰۰ میلیارد تومان درآمد واریزی به حساب‌های‌شان داشته‌اند، شناسایی شدند. وی گفت: برای دولت درآمد چهره‌ها و سایر گروه‌های اجتماعی تفاوتی ندارد و براساس احکام‌ قانون عمل خواهد شد. وزیر اقتصاد درباره اخذ مالیات از مالکان خانه‌ها در منطقه «باستی هیلز» لواسان گفت: براساس ۴۵ هزار خانه لوکس برگه مطالبه مالیاتی برای‌شان صادر شده است‌. در تبصره 6 لایحه بودجه سال جاری آمده است سلبریتی‌ها تا سقف درآمدی 320 میلیون معاف و بالاتر از آن باید تابع قانون باشند.
***
بانک گلدمن ساکس:
 اوپک قیمت نفت را بین 80 تا 105 دلار نگه می‌دارد
به نقل از رویترز، بانک گلدمن ساکس دیروز در یادداشتی اعلام کرد رشد تقاضا برای نفت و کاهش تولید تمدیدشده، بازار را به سوی کمبود سوق داده و به اوپک این امکان را می‌دهد قیمت نفت برنت را سال آینده بین 80 تا 105 دلار در هر بشکه نگه دارد. این بانک سرمایه‌گذاری همچنین پیش‌بینی قیمت نفت برنت برای باقی سال را از 93 دلار به 100 دلار در هر بشکه افزایش داده است. به گفته تحلیلگران این بانک، دلیل اصلی (این افزایش) کاهش چشمگیر عرضه اوپک و تقاضای بالاست که عرضه بالاتر آمریکا را به میزان چشمگیری خنثی کرده است. عربستان و روسیه در 5 سپتامبر کاهش تولید و عرضه خود را که در مجموع به 1.3 میلیون بشکه در روز می‌رسد تا پایان سال تمدید کردند و آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد این اقدام به کسری قابل توجه در بازار طی 3 ماهه چهارم منجر خواهد شد. گلدمن پیش‌بینی می‌کند عربستان به تدریج کاهش تولید یک میلیون بشکه‌ در روز را در ۳ ماهه دوم سال 2024 کم کند و تولید خود را افزایش دهد اما انتظار دارد کاهش تولید روزانه 1.7 میلیون بشکه‌ای توافق‌شده میان اعضای اوپک پلاس در سال آینده ادامه یابد. قیمت نفت برنت حدود 93 دلار در هر بشکه معامله می‌شود و از ماه ژوئن بیش از 30 درصد افزایش یافته است و روز سه‌شنبه به بالاترین رقم 10 ماه گذشته برابر با 95.96 دلار در هر بشکه رسید. بنا بر اعلام این بانک، با توجه به ظرفیت اضافی بالا و پروژه‌های دریایی رو به رشد که قیمت نفت را در طولانی‌مدت محدود خواهد کرد، بعید است قیمت نفت برنت در سال آینده به بالای 105 دلار برسد. این بانک پیش‌بینی کرد سال آینده هم که تقاضا برای نفت 1.8 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت، شاهد تثبیت قیمت نفت برنت کمتر از 80 دلار در هر بشکه نخواهیم بود. در عین حال، بانک انگلیسی بارکلیز پنجشنبه گذشته با اشاره به افزایش تقاضا در چین و عربستان که تولیدش را تا پایان سال ثابت نگه داشته است، به پتانسیل افزایش 3 دلاری نسبت به پیش‌بینی 92 دلاری برنت در ۳ماهه چهارم خود اشاره کرد.

Page Generated in 0/0098 sec