جشنهای میلاد پیامبر اعظم (ص) و برنامههای هفته وحدت از پنجشنبه ۶ مهر در سراسر کشور برگزار میشود.
سومین جلسه هماندیشی پیرامون بزرگداشت هفته وحدت و گرامیداشت ولادت پیامبر اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور نمایندگان دستگاههای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محل دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد. در ابتدای این جلسه حجتالاسلام والمسلمین عرب انصاری ضمن تبریک پیشاپیش ولادت پیامبر اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: در جلسات گذشته نمایندگان دستگاههای عضو ستاد، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را برای گرامیداشت ایام هفته وحدت ارائه دادند و امروز با نهایی شدن شعار محوری هفته وحدت، نمایندگان دستگاهها، برنامههای تدارک دیدهشده را اعلام کنند.
در ادامه رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت گفت: محوریترین برنامه این هفته، برگزاری جشنهای ولادت پیامبر اکرم(ص) با هدف تقویت وحدت و نشاط میان امت اسلام است و اکنون که در این شرایط حساس، این مسؤولیت مهم و خدمتگزاری در این عرصه به ما واگذار شده است، امیدوارم بتوانیم بخوبی از این فرصت در جهت تحقق آرمان حضرت امام خمینی(ره) و منویات رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی استفاده کنیم تا اهداف والای آنان به منصه ظهور برسد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن اختری اظهار داشت: در ماه ربیعالاول و ایام مبارکی قرار داریم که متعلق به حضرت بقیهاللهالاعظم(عج) و پیامبر اکرم(ص) و فرزندان پاک ایشان است و امیدواریم انوار قدسیه و دعاهای ولی عصر(عج) شامل حال همه ما و مخلوقات الهی باشد.
وی تاکید کرد: این ایام، بهترین فرصت برای تدارک برنامههای وحدتآفرین و تبیین و تفهیم برکات و ضرورت وحدت برای جوانان و عموم مردم شیعه و سنی است. زیرا امروز، وحدت شیعه و سنی از ضروریات جهان اسلام است که در صورت تحقق، تمام نقشههای دشمنان اسلام را که در اندیشه ایجاد تفرقه و اختلاف، میان مسلمانان جهان و بهرهبرداری از این اختلافنظرهای فقهی و مذهبی هستند، خنثی خواهد کرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت خاطرنشان کرد: هر چه قدرت و اتحاد جهان اسلام تقویت و آشکار میشود، قدرتهای پوشالی و شیطانی دنیا، به زوال و فروپاشی نزدیکتر میشوند و خودشان نیز به این مطلب آگاه هستند و اعتراف میکنند، بنابراین هر چه در جهت اتحاد امت اسلامی تلاش و برنامهریزی کنیم، به تکلیف خود عمل کرده و از برکات آن نیز برخوردار میشویم.
وی با اشاره به اینکه جشنهای میلاد پیامبر اعظم(ص) و برنامههای هفته وحدت از پنجشنبه ۶ مهر ۱۴۰۲ در سراسر کشور آغاز میشود، گفت: لازم است در آغاز ماه ربیعالاول، به آمادهسازی و تبلیغات محیطی و رفتن به سمت و سوی جشن و سرور در آستانه میلاد پیامبر اسلام که ایام بلاغت اسلام و جهانی شدن اسلام و پایهگذاری حکومت دینی پیامبر است توجه کنیم، تا این شادی و سرور و حلاوت آن در قلبها و ضمیر و وجدان مسلمانان نفوذ کند و به همگرایی و وحدت و پیوستگی بیشتر میان مسلمانان منجر شود.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت با اشاره به بازگشایی مدارس و آغاز کار دانشگاهها در سال تحصیلی جدید گفت: مطلوب است به همت رؤسای دانشگاهها و مراکز مختلف علمی، نشستهای تخصصی با موضوع وحدت برای گروههای مختلف و نخبگان در دانشگاهها برنامهریزی شود، تا هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ تبیینی و فضاسازی، اقدامات لازم در جهت تدوین برنامههای وحدتآفرین و خنثی کردن فتنههای تفرقهانگیز صورت گیرد و از اقدامات جریانهایی که درصدد استفاده از اختلاف مسلمانان هستند، جلوگیری شود.
در ادامه جلسه اعضای حاضر ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای برنامههای دستگاه خود به مناسبت هفته وحدت، پیشنهادات خود را برای شعار محوری این هفته اعلام کردند.