عوامل فتنه زن، زندگی، آزادی پس از حمایت علنی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، خواستار حمله نظامی مستقیم صهیونیستها به ایران شدهاند!
گروه سیاسی: عملیات پیچیده و گسترده گروههای مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی که با عنوان «توفان الاقصی» انجام شد، قدرت نظامی - اطلاعاتی این رژیم را به چالش کشید و شکست سختی را متوجه اسرائیل کرد؛ شکستی که در تاریخ 75 ساله اشغالگری فلسطین، بیسابقه بود. علاوه بر این، در طول روزهایی که از عملیات توفان الاقصی میگذرد، شاهد یک اتفاق بیسابقه دیگر هم بودیم. همزمان با شکست محض اسرائیل از حماس و دیگر گروههای مقاومت فلسطین، جریان ضدایرانی نیز اوج بیوطنی خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش «وطن امروز»، در جریان اغتشاشات سال قبل که به بهانه مرگ مهسا امینی، پروژه براندازی جمهوری اسلامی را دنبال میکرد، گروههای متعدد ضدایرانی، از سلطنتطلبان و منافقین گرفته تا تجزیهطلبان، برای مقابله با مردم ایران با یکدیگر ائتلاف کردند. ائتلافی که بهمنماه 1401 در دانشگاه جورج تاون واشنگتن آمریکا با حضور افرادی مثل رضاپهلوی، عبدالله مهتدی، مسیح علینژاد و حامد اسماعیلیون که هرکدام گروهی از اپوزیسیون ضدایرانی را نمایندگی میکردند، به شکل رسمی اعلام شد. این افراد در بیانیهها و اظهارات خود، به صراحت اعتراف کردند به دنبال تجزیه ایران هستند. هرچند حضور عبدالله مهتدی به عنوان نماینده گروهک تروریستی و تجزیهطلب کومله در این نشست و البته همنوایی تجزیهطلبان و سلطنتطلبان در تجمعات ضدایرانی که در کشورهای اروپایی برپا میشد، این گزاره را تایید میکرد که جریان اپوزیسیون ایرانی به رغم تمام شعارهای ایراندوستانه و وطن پرستانهای که سر میدهد، در وهله اول براندازی جمهوری اسلامی و سپس تجزیه ایران را دنبال میکند.
در کنار این موارد، درخواستهای مکرر اپوزیسیون از غرب، مبنی بر تحریم مردم ایران در حوزههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی ورزشی نیز که در راستای تلاش برای انزوای ایران در مجامع بینالمللی انجام میشد، حکایت از وطنفروشی گروههای ضدایرانی داشت.
اغتشاشاتی که پاییز سال قبل شروع شد، چند ماه بیشتر دوام نیاورد. مجاهدتهای نهادهای اطلاعاتی - امنیتی و حافظان امنیت و مهمتر از اینها عدم همراهی قاطبه مردم ایران با جریان آشوب و ترور، باعث شد رویای شوم اپوزیسیون خیلی زود بر باد برود و گروههای ضدایرانی به پستوها بروند. از همین رو در طول ماههای گذشته شاهد تلاش این جریان برای بازگشت دوباره و از سرگیری آشوبها در ایران بودیم که جلسه رسانههای فارسیزبان ضدایرانی با وزیر اطلاعات اسرائیل آن هم در آستانه سالمرگ مهسا امینی و آغاز اغتشاشات، مهر تاییدی بر این موضوع زد.
اما به رغم تمام تلاشها و فراخوانهای جریان ضدایرانی، عدم همراهی مطلق مردم ایران، موجب ناکامی محض اپوزیسیون شد. همین موضوع باعث شده تا این گروهها به صورت مستقیم از اسرائیل بخواهند با حمله نظامی به ایران، کار جمهوری اسلامی را یکسره کند. درخواستهایی که به نظر میرسد در تکمیل اظهارات نتانیاهو در سازمان ملل انجام شده است. نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل که در روزهای پایانی شهریور امسال برگزار شد، از لزوم انجام حمله هستهای به ایران صحبت کرد. نخستوزیر صهیونیستها پشت تریبون رسمی سازمان ملل، با تکرار ادعاهای واهی خود علیه ایران گفت: «ایران باید با تهدید معتبر هستهای روبهرو شود». در واقع نتانیاهو با این تهدید، از پشت تریبون سازمان ملل، تمایل خود برای کشتار جمعی ایرانیان را نشان داد. به طور مشخص و ثابت شدهای رژیم صهیونیستی در یک سال اخیر نقش محوری در ایجاد اغتشاش، آشوب و ناامنی در ایران داشته است. چنانکه در جریان ناآرامیهای پاییز ۱۴۰۱ که بر اساس اطلاعیههای تبیینی وزارت اطلاعات ایران، از سوی دستگاههای امنیتی کشورهای بیگانه طراحی و عملیاتی شد، دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و موساد نقش ویژهای در این باره داشتهاند.
در ماههای اخیر نیز رسانههای فارسیزبان خارجنشین که نمایندگان آنها با وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی جلسه توجیهی برگزار کردند، در برنامههای خود تلاش کردند پس از تئوریزه کردن موضوع تجزیه ایران، «حمله نظامی به ایران» را به بهانه مقابله با جمهوری اسلامی مطرح و توجیه کنند. این رسانهها ذیل عنوان ضرورت فشار مضاعف بر ایران، تلاش کردند همزمان تشدید تحریمهای اقتصادی و ضرورت حمله نظامی به ایران را به اصطلاح نرمالیزه کنند. تلاشی که پس از انجام عملیات توفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین و ضربه امنیتی و حیثیتیای که به رژیم صهیونیستی وارد شد، آشکارتر از هر زمان دیگری انجام میشود.
پس از عملیات گسترده مقاومت فلسطین، جریان رسانهای ضدایرانی برای تطهیر کارفرمای صهیونیست خود وارد عمل شد. مظلومسازی از اسرائیل از یک طرف و تروریست خواندن مردم مظلوم فلسطین از طرف دیگر، دستور کاری بود که برای این رسانهها و پیاده نظام رژیم صهیونیستی در شبکههای اجتماعی تعریف شده بود.
اما در کنار اینها، شاهد بودیم مدعیان زن، زندگی، آزادی در مقابل ضربهای که به اسرائیل وارد شده بود، از رژیم صهیونیستی درخواست حمله مستقیم به ایران کردند تا بیوطنی خود را، این بار رساتر از همیشه فریاد بزنند. «اسرائیل باید به اصل داستان (ایران) حمله کند و نباید کوتاه بیاید»؛ این جملهای است که در چند روز گذشته توسط حسابهای کاربری وابسته به جریان ضدایرانی دست به دست میشود.
رژیم صهیونیستی هیچ گاه قادر به انجام حمله نظامی علیه ایران نخواهد بود و عملیات توفان الاقصی که در روزهای اخیر اجرایی شد نیز نشان داد تنها حماس و مقاومت فلسطین برای رویارویی با اسرائیل کافی است اما اپوزیسیون ایران که پیش از این درخواست تحریم مردم ایران، انجام اقدام نظامی غرب علیه کشورمان و خوشحالی بابت شکست ایران در زمین مسابقات ورزشی را در کارنامه ننگین خود به ثبت رسانده بود، با درخواست حمله نظامی اسرائیل به ایران، نشان داد بیوطنی و وطنفروشی برای این جریان، انتهایی ندارد.