رئیس سازمان صداوسیما در آیین تجلیل از هنرمندان مجموعه نمایشی «عشق کوفی»، تولید اثر نمایشی درباره رویدادها و شخصیتهای بزرگی چون واقعه کربلا و حضرت سیدالشهدا(ع) را کار دشواری دانست که معمولا کمتر کسی سراغش میرود؛ چرا که ممکن است حق مطلب بخوبی ادا نشود، سازنده مورد نقد قرار بگیرد یا به دلیل هزینههای سنگین، اصلا کار تاریخی شروع نشود یا در میانه راه دچار مشکل شود.
پیمان جبلی همچنین گفت: همین امر باعث شده به نظر برسد رسانه ملی، سینما و دیگر نهادها در این زمینه کمکار هستند. اینکه بعد از گذشت چندین سال از ساخت سریال مختارنامه، یک اثر نمایشی دیگر درباره واقعه عاشورا ساخته شد، شجاعت، انگیزه بالا و حسی قوی میخواست.
رئیس رسانه ملی همچنین در پاسخ به اظهارات بازیگر سریال عشق کوفی مبنی بر ضرورت باز بودن درهای سازمان به روی هنرمندان گفت: در سازمان به روی همه هنرمندان باز است؛ این ادعا نیست، بلکه آن را اثبات کردهایم. خیلیها تصور میکردند ما دور سازمان سیمخاردار کشیدهایم، در حالی که اکنون آمدهاند و مشغول مذاکره با سیمافیلم هستند. اتفاقا برخی هنرمندان به اشتباه، خودشان حضورشان را در رسانه ملی کمرنگ کردهاند. هیچ کس از آنها نخواسته است بروند، بلکه برعکس ما خواستیم بمانند، طرح بدهند، بازی کنند و اجرا کنند. با این حال ما به دیدگاهشان احترام میگذاریم و معتقدیم صداوسیما خانه هنرمندانی است که میخواهند به هویت و تاریخ این ملت خدمت کنند. مسؤولان، خدمتگزار تولید و محتوا هستند و شما هنرمندان و برنامهسازان، صاحبان اصلی سازمان هستید.
در ادامه این آیین، محسن برمهانی، معاون سیمای رسانه ملی با اشاره به اینکه سریال عشق کوفی از جمله تولیدات سازمان هنری رسانهای اوج است که بنده نیز افتخار بیش از یک دهه همکاری با ایشان را داشتم، گفت: سازمان اوج یکی از مصادیق کار قرارگاهی فرهنگی و همافزایی فرهنگی در کشور است. تولیدات نمایشی یا توسط تهیهکنندگان یا مجموعهها و نهادهای بیرونی تولید میشود. سازمان اوج تلاش کرده استانداردهایی را به لحاظ کیفی و محتوایی مورد توجه قرار دهد.
محسن دریالعل، مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان اوج نیز با بیان اینکه کار عاشورایی سخت اما لذتبخش است، گفت: بازخوردهای پایان کار عشق کوفی بسیار مثبت بود. این کار سخت دوستداشتنی، یک تیم خوب داشت که برایشان یک چیز خیلی مهم بود و آن امام حسین(ع) و کار عاشورایی بود که تجربه، تجربه جذابی از کار درآمد.
سعید سعدی، تهیهکننده مجموعه نمایشی عشق کوفی نیز با بیان اینکه خداوند را شاکریم که توفیق داد قدمی در مسیر امام حسین(ع) برداریم، گفت: عشق کوفی یک کار عاشورایی بود و همه تلاش کردند کار از کیفیت لازم برخوردار باشد. زمان ما از حیث تولید، زمان محدودی بود و به سرمای زمستان هم خورده بودیم و مشکلاتی داشتیم اما همه تلاش کردند در بازه زمانی تعریف شده کار را با کیفیت لازم به سرانجام برسانیم. از سازمان اوج و سازمان صداوسیما هم بابت همکاریشان تشکر میکنم، همچنین از تیم تولید که تلاش کردند کار به نحو احسن آماده شود.
حسن آخوندپور، کارگردان مجموعه نمایشی عشق کوفی نیز با بیان اینکه خودم رشدیافته تلویزیون هستم،گفت: خوشحالم به کاری که منتسب به اباعبداللهالحسین(ع) است، دعوت شدم و این انرژی خوب حاکم بر پروژه از پیشتولید تا پخش، با نگاه صاحب کار اتفاق افتاده و تجربه بسیار خوبی بوده است.
سوگل طهماسبی، بازیگر این مجموعه نمایشی نیز گفت: با اینکه شخصیتم منفی بود، خیلی دوستش داشتم. سکانسهای خوبی با حضور آقای سلیمانی داشتم و امیدوارم تجربههای مشابه دیگری در این مسیر داشته باشم.
سعید شریف، بازیگر جوان این مجموعه با بیان اینکه موقعیتی فراهم آمد که به من اعتماد شد و با متن خوب و در کنار بازیگران خوب یک کار آبرومند انجام دادیم، گفت: خوشحالم که با نقش هلال شناخته شدم.
جواد هاشمی، بازیگر نقش حبیب ابن مظاهر نیز عنوان کرد: باور نمیکردم گریم تا این حد بر چهرهام بنشیند و نقش مردی را که تاریخ هم نمیتواند وصفش را بگوید بازی کنم. حبیب ابن مظاهر سیوسومین نقش شهیدی بود که بازی کردم و برایم خوشایند بود.
حسین سلیمانی، بازیگر نقش نعیم در عشق کوفی نیز عنوان کرد: درباره سختیهای نقش صحبت نمیکنم اما اتفاقی که برای من افتاد این بود که روزی که آمدم گفتند شاید سن و سالم به نقش نخورد اما برای تست گریم رفتم و بعد آمدم قرارداد بستم. من با وجود آنکه در ابتدا در فیلمنامه قرار نبود به کربلا برسم اما در انتها به کربلا رسیدم و این از صدقه سری امام حسین(ع) بود که برایم اتفاق افتاد.