در نتیجه جنایات صهیونیستها در نوار غزه تاکنون 3 هزار نفر از مردم این منطقه به شهادت رسیدهاند
گروه بینالملل: از ابتدای جنگ غزه تا دوازدهمین روز جنگ و حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه تاکنون 3 هزار نفر از مردم فلسطین به شهادت رسیده و همچنین ۱۲ هزار نفر زخمی شدهاند. وزارت بهداشت فلسطین روز گذشته اعلام کرد در حمله جنگندههای صهیونیستی به منزل اسماعیل هنیه، رهبر جنبش حماس، بیش از 14 نفر از مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. البته هنیه چند سال است در قطر ساکن است و اسرائیلیها برای اینکه همسر و فرزندان هنیه را به شهادت برسانند به خانه وی حمله کردند. گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس در پاسخ به حملات شدید و وحشیانه اشغالگران به غیرنظامیان غزه، شهر تلآویو را هدف حملات سنگین موشکی قرار داد.
خبرنگار RT روز گذشته گزارش داد آژیر خطر در ریشون لتزیونو، در مجاورت «پالماخیم» پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی در تلآویو به صدا درآمد. سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نیز گزارش داد پروازهای فرودگاه بن گوریون در پی هدف قرار دادن تلآویو با موشکهای پرتاب شده از نوار غزه به طور موقت متوقف شد. همچنین الجزیره از حملات موشکی به عسقلان، دیگر شهر صهیونیستها خبر داد. القسام تاکید کرد: عسقلان را در واکنش به حملات صهیونیستها به غیرنظامیان غزه هدف قرار دادیم.
در ادامه تجاوزات صهیونیستها خبرنگار المیادین اعلام کرد ۲۱ شهید از خانواده الطلاع همچنان زیر آوار خانهشان هستند. خانه این خانواده توسط جنگندههای رژیم صهیونیستی دو روز پیش ویران شد. منابع فلسطینی گفتند بر اثر حملات به ساختمانی مسکونی در شهر حمد تعدادی زخمی شدند. همچنین منزل خانواده آلسالم در بیت لاهیا نیز هدف قرار گرفت.
وزارت بهداشت فلسطین نیز اعلام کرد حملات صهیونیستها به غزه منجر به نابودی محلههای مسکونی و از بین رفتن کامل خانوادهها شده است. طی ۲۴ ساعت گذشته دهها نفر شهید و ۵۶۲ نفر زخمی شدهاند. طبق گزارش وزارت بهداشت فلسطین تعداد شهدا از هفتم اکتبر به 3000 نفر و تعداد زخمیها به ۱۲ هزار نفر رسیده است. وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد بخشهایی از بیمارستان اروپایی غزه و بیمارستان صحرایی امارات در حملات صهیونیستها ویران شده است. این اتفاق پس از آن بود که صهیونیستها هشدار داده بودند این بیمارستانها تخلیه شوند. همچنین این وزارتخانه افزود: تعداد زیادی از شهیدان و زخمیها کودکان هستند زخمیها به بیمارستان ابویوسف النجار منتقل شدهاند. خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد هواپیماهای اشغالگر 2 حمله به خانههای مجاور بیمارستان ابویوسف النجار در رفح در جنوب نوار غزه انجام دادند. همچنین وزارت داخلی غزه اعلام کرد در نتیجه بمباران خانه زعرب در رفح در جنوب نوار غزه دهها نفر شهید شدند. خبرنگار المیادین در این باره گفت تاکنون اجساد ۱۰ کودک فلسطینی در نتیجه حملات صهیونیستها از رفح بیرون آورده شده است. در عین حال در حمله دیگری به منزل زوروف در رفح ۲۸ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند. صهیونیستها به یکی از منازل در خانیونس نیز حمله هوایی کردند.
خبرنگار المیادین افزود: در نتیجه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به رفح و خانیونس در جنوب غزه ۷۱ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند. بیش از 6 نفر در حمله رژیم صهیونیستی به محله اروپایی در جنوب شرق خانیونس شهید شدند.
به گفته خبرنگار الجزیره، «موج حملات صهیونیستها 3 منزل در خانیونس را هدف گرفته بود. نیروهای امداد و آتشنشانان در حال بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار هستند».
طبق گزارش این خبرنگار، جنگندههای رژیم صهیونیستی همچنین منزلی در اطراف بیمارستان الکویتی در رفح را بمباران کردند. طبق گزارش این رسانه، در حملات شدید صهیونیستها بانکها، موسسات دولتی و محلههای مسکونی همچنان آماج حملات هستند.
همچنین طبق گزارش المیادین، بخش شرقی استان مرکزی غزه و شرق جبالیا در شمال غزه صبح روز سهشنبه هدف حملات توپخانهای رژیم صهیونیستی قرار گرفت. در دیر البلح نیز در جریان حملات جنگندههای رژیم صهیونیستی 7 نفر شهید و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. این حمله علیه خانه خانواده الزراعی روی داد. همچنین در حمله دیگری به منزل خانواده مدنی در خانیونس ۱۵ نفر شهید و در حمله به منزل الجعبری در همین منطقه ۲۱ نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند.
در بمباران دوشنبه شب رژیم صهیونیستی نیز که خانهای در دیرالبلح در مرکز نوار غزه هدف قرار گرفت، 3 کودک شهید و تعدادی زخمی شدند. هواپیماهای جنگی همچنین خانهای در اردوگاه الشاطی در غرب شهر غزه را بمباران کردند. یک منبع امنیتی به خبرنگار RT در مصر گفت هواپیماهای صهیونیست میدان گذرگاه رفح را بمباران کردند و سمت فلسطینی گذرگاه را با حداقل یک موشک هدف قرار دادند.
پیش از این، جنگندههای رژیم صهیونیستی جادههای منتهی به گذرگاه رفح را بمباران کرده بودند، این همزمان با اخباری مبنی بر بازگشایی این گذرگاه طی دیروز برای رساندن کمکهای بشردوستانه و خارج کردن خارجیها از این گذرگاه بود. این در حالی است که درخواست رژیم صهیونیستی از فلسطینیها برای ترک شهر غزه و حرکت به سمت جنوب، نگرانیهایی را در مصر برانگیخته و این کشور آن را تلاشی برای آواره کردن صدها هزار فلسطینی در مصر دانسته است.
همچنین دوشنبه شب در بمباران رژیم صهیونیستی 2 خبرنگار فلسطینی در غزه به همراه خانوادههایشان به شهادت رسیدند و تعداد خبرنگاران شهید شده توسط دشمن در تجاوز به غزه به ۱۵ نفر رسید. منابع فلسطینی گزارش دادند محمد بعلوشه خبرنگار شبکه فلسطین در بمباران محله الصفطاوی در شمال نوار غزه به شهادت رسید.
همچنین شبکه ماهوارهای الاقصی شهادت عصام بهار را تسلیت گفت. این خبرنگار بر اثر بمباران منزلش در غزه توسط دشمن صهیونیست به شهادت رسید.
در این راستا، ارتش اشغالگر گفته است دوشنبه شب بیش از ۲۰۰ مقر نظامی حماس را در سراسر غزه هدف قرار داده است.
از سویی رسانههای عبری اعلام کردند تعداد افراد اسیر شده در غزه بسیار بیشتر از آماری است که در ابتدا اعلام شده است. بر اساس گزارش این رسانهها ۱۵۰ مفقودی زنده هستند اما دادههای اطلاعاتی حاکی است بیش از ۲۰۰ اسیر نزد حماس هستند. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد تعداد مجروحان صهیونیست از آغاز جنگ به ۴۲۲۹ نفر رسیده است که حال ۸۲ نفر آنها وخیم است. رادیو رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد سازمان زندانها ۱۰۸ زندانی غزه را در اختیار دارد و خواستار تدابیر شدیدتر علیه آنها در داخل زندان است.
روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی نوشت آمریکا فرماندهی جنگ در غزه را به جای رژیم صهیونیستی بر عهده گرفته است. این روزنامه عبریزبان همچنین نوشت ورود هواپیماهای آمریکایی، مداخله آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و اظهارات جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده و همچنین سفر قریبالوقوع بایدن به اراضی اشغالی اموری هستند که حمایت تمامقد آمریکا از رژیم صهیونیستی را نشان میدهد و این کمک برای آنها «با ارزش» است.
روزنامه یدیعوت آحارانوت همچنین نوشت مرحله کنونی، مرحلهای دیپلماتیک است و به همین خاطر حمله زمینی به نوار غزه به تاخیر افتاده است و در جریان سفر بایدن به اراضی اشغالی حمله زمینی انجام نخواهد شد.
پیشتر نیویورک تایمز گزارش داده بود تلآویو از واشنگتن ۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی اضطراری خواسته است.
این در حالی است که آهارون هالیوا، رئیس سازمان ضداطلاعات ارتش صهیونیستی دیروز در اظهاراتی گفت: سازمان ضداطلاعات ارتش اسرائیل (آمان) تحت رهبری من نتوانست در رابطه با حملات حماس هشدار صادر کند.
روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از او نوشت: ما در وظیفه اصلی خود ناکام بودیم و من به عنوان رئیس بخش اطلاعات نظامی مسؤولیت کامل اتفاقات را بر عهده میگیرم.
هالیوا در ادامه عنوان کرد این سازمان به تحقیقات خود در رابطه با اتفاقات ادامه میدهد. «رونین بار» رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز پیشتر در پیامی به کارکنان «شاباک» به شکست در برابر جنبش حماس اذعان کرد و گفت مسؤولیت شکست اطلاعاتی را میپذیرد.
بار اظهار داشت: «متاسفانه روز شنبه (روز آغاز عملیات توفان الاقصی) نتوانستیم هشداری کافی برای حمله بدهیم».
رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» تأکید کرد: «مسؤولیت [این شکست] بر گردن من است. زمان برای انجام تحقیقات وجود دارد اما اکنون زمان جنگ است».
***
آخرین تحولات نبرد توفان الاقصی
* یکی از راکتهای قسام مستقیما به ساختمانی در شهر اشغالی سدیروت اصابت کرده است.
* بایدن امروز به سرزمین اشغالی میرود.
* وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه هشدار داد بیمارستانهای غزه به سبب قطعی برق و اتمام سوخت عملا در آستانه تعطیلی و فروپاشی قرار دارند.
* الجزیره: اسرائیل منزل برادر اسماعیل هنیه را هدف قرار داده است.
* ابوآمنه که یک خواننده معروف فلسطینی است آهنگهای بسیاری زیادی درباره فلسطین و موسیقی کهن عربی خوانده است.
* ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن امروز میزبان نشست چهارجانبه با حضور بایدن رئیسجمهور آمریکا، السیسی رئیسجمهور مصر و ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد بود.
* ریاض: مخالف کوچاندن اجباری مردم فلسطین هستیم.
* فعالیت ۲ بیمارستان دیگر در غزه متوقف شد.
* خبرنگار المنار: دستگاههای جاسوسی و تصویربرداری و جمعآوری اطلاعات رژیم صهیونیستی در منطقه «المالکیه» در خطوط مرزی با لبنان هدف قرار گرفتند.
* رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل: در جلوگیری از حمله حماس شکست خوردیم!
* شهادت رئیس دستگاه قضایی حماس در نوار غزه.
* پروازهای فرودگاه بن گوریون تعلیق شد.
* هرتزوگ: اسرائیل در سختترین شرایط قرار دارد.