printlogo


کد خبر: 270177تاریخ: 1402/8/1 00:00
عامل هتک حرمت قرآن کریم در سوئد پرچم رژیم صهیونیستی را در دست گرفت؛ بوسه شیطان بر پرچم صهیونیسم
کارفرما لو رفت
* مرداد‌ امسال وزارت اطلاعات از عضویت سلوان مومیکا در موساد خبر داده بود

گروه سیاسی: سلوان مومیکا، پناهنده عراقی‌الاصل ساکن سوئد که پیش‌تر بارها به قرآن کریم اهانت کرده است، روز شنبه  (۲۹ مهرماه) در استکهلم پایتخت سوئد با تکرار هتک حرمت قرآن کریم، پرچم اسرائیل را به دست گرفت و حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کرد. مومیکا روز گذشته در حال بوسیدن پرچم اسرائیل با گستاخی تمام نسخه‌ای از قرآن کریم را نیز لگدکوب کرد.
یک روز پیش از این اقدام، مومیکا اعلام کرده بود فردا پرچم اسرائیل را برافراشته، با اسرائیل اعلام همبستگی خواهم کرد و قرآن و پرچم فلسطین را هم در استکهلم به آتش خواهم کشید.
سلوان مومیکا اهل استان نینوا در شمال عراق و یک لیبرال، ملحد و افراطی است. او بنیان‌گذار حزب دموکراتیک سریانی و فرمانده یک گروه مسلح به نام صقور السریان بود.
وی سال ۲۰۱۷ به اتهام جنایت جنگی دستگیر و سپس با دخالت کشور‌های غربی آزاد شد، به سوئد رفت و اکنون هم به یکی از احزاب تندروی این کشور پیوسته است.
مومیکا طی ماه‌های اخیر چند بار اقدام به قرآن‌سوزی کرد و واکنش‌های زیادی را در جهان برانگیخت. مومیکا ۲۸ ژوئن در روز عید قربان در مقابل مسجد اصلی استکهلم این اقدام را با مجوز پلیس انجام داد. وی همچنین قرآن‌سوزی را مقابل سفارتخانه‌های کشورهای اسلامی از جمله عراق، ایران، ترکیه و مصر نیز تکرار کرد.
پس از این اقدامات مومیکا، مسلمانان جهان به ابراز نفرت و خشم او نسبت به اسلام و کتاب آسمانی پیامبر اکرم(ص) واکنش نشان دادند و از دولت سوئد خواستند نسبت به این قبیل اقدامات که خشم و نفرت را اشاعه می‌دهد، مقابله کنند. اعلام انزجار و اعتراض کشورهای اسلامی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نسبت به این اقدامات هتاکانه هم باعث نشد دولت سوئد اقدامی جدی در این زمینه و مقابله با اعمال نفرت‌پراکنانه‌ مومیکا انجام دهد. دولت و مقامات سوئد که چند بار مدعی بررسی حقوقی و سیاسی این اقدامات در کشورشان شده‌اند، در عمل به حمایت از جنایات علیه اسلام و تحریک احساسات مسلمانان جهان ادامه داده و حتی با بهانه و دستاویز آزادی بیان به وی مجوز قرآن‌سوزی و هتاکی نیز اعطا کردند.
جملگی این مسائل هم باعث شد اکنون، سلوان مومیکا پشت‌پرده تمام هتاکی‌ها و نفرت‌پراکنی‌هایش نسبت به اسلام و قرآن کریم را برملا کند. در دست داشتن پرچم رژیم صهیونیستی آن هم در شرایطی که دولت اسرائیل به جنایت در فلسطین اشغالی اقدام می‌کند، خود حاوی پیامی است که ارتباط تنگاتنگ سلوان مومیکا با این رژیم را عیان می‌کند. 
سامح عسکر، نویسنده مصری، استاد فلسفه و منطق و عضو کارگروه سازمان ملل برای صلح، پیش از این درباره رفتار سلوان مومیکا و هتاکی‌اش به قرآن کریم نوشته‌ بود: این فرد جهان اسلام را تحریک می‌کند و الحاد را با حمایت از اسرائیل پیوند می‌زند، هرچند برخی ملحدان اروپایی در همبستگی با فلسطین ایستاده‌اند، اما رفتار این جوان را جز با نفرت نمی‌توان توضیح داد.
این در حالی است که اقدامات ضدبشری رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان با عملیات‌های غیرانسانی‌ چون بمباران بیمارستان المعمدانی، خشم مردم جهان اعم از مسلمان و غیرمسلمان را در پی داشت؛ خشمی که هر انسان آزاده‌ای، با هر قومیت و آیینی، نتوانست آن را فروخورده و نسبت به اعمال ضدانسانی این رژیم سکوت کند.
سیر اقدامات این پناهنده عراقی‌الاصل ساکن سوئد، از قرآن‌سوزی و نفرت‌پراکنی نسبت به مسلمانان تا در دست داشتن پرچم اسرائیل و اعلام همبستگی با این رژیم که اقداماتش خشم مردم دنیا را برانگیخته است، بر این واقعیت صحه گذاشت که خط و ربط وی به کجا منتهی شده و فرمان قرآن‌سوزی‌ای که اجرا کرد، از سوی چه کسانی صادر شده است. اقدام اخیر وی به‌صورت کاملا شفاف و واضح نشان داد کارفرمای پروژه‌ قرآن‌سوزی، هتاکی و نفرت‌پراکنی نسبت به اسلام، رژیم صهیونیستی است.
مردادماه امسال وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای، مستندات وابستگی سلوان مومیکا به رژیم صهیونیستی را منتشر کرد و از ارتباطات وی با موساد نیز پرده برداشت.
وزارت اطلاعات طی این بیانیه اعلام کرد سلوان مومیکا پس از متواری شدن از عراق به علت اقدامات ضدملی و تحرکات مشکوک، از چند کشور اروپایی درخواست اقامت می‌کند که پاسخی دریافت نمی‌کند، لذا تلاش گسترده‌ای را برای تماس با رژیم اشغالگر قدس آغاز می‌کند. وی برای اثبات وفاداری و کارایی خود برای دستگاه جاسوسی صهیونیزم، کارنامه‌ای از خویش ارائه و در این کارنامه، خود را از مهم‌ترین معارضان دولت عراق معرفی می‌کند. همچنین ادعا می‌کند توسط جریان مقاومت اسلامی عراق به اتهام همکاری با رژیم اشغالگر قدس و تلاش برای تشکیل حکومت مستقل مسیحیان آرامی در استان نینوا، مدتی در بازداشت بوده است.
مومیکا برای اثبات ارادتش به رژیم اشغالگر قدس، تصاویری از خود با کلاه کیپا (کلاه کوچکی که یهودیان بر سر می‌گذارند) و تصویری از پرچم رژیم صهیونیستی را که در یکی از کلیساهای عراق کنار پرچم «اتحادیه دموکراتیک سریانی» نصب کرده بود برای صهیونیست‌ها ارسال می‌کند.
دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی سال ۲۰۱۹ میلادی او را رسما به خدمت می‌گیرد و رابطی اطلاعاتی برایش تعیین می‌کند. ماموریت جاسوسی از مقرها و رهبران گروه‌های مقاومت عراق بویژه در استان نینوا از جمله ماموریت‌های محوله به وی بوده است.  مومیکا پس از خدمات فراوانش به دستگاه جاسوسی صهیونیست‌ها، درخواست انتقال به یک کشور اروپایی را ارائه می‌دهد. عوامل رژیم صهیونیستی نیز با این ارزیابی که «مومیکا در قبال امکان اقامت در اروپا، به هر ماموریتی تن می‌دهد»، اقامت و سپس تابعیت پادشاهی سوئد، یعنی حیاط خلوت سرویس جاسوسی رژیم غاصب صهیونیستی را به او اعطا می‌کنند.
این بیانیه وزارت اطلاعات (که 3 مرداد 1402 منتشر شد) و اقدام اخیر سلوان مومیکا در هتاکی به قرآن کریم و حمایت از رژیم صهیونیستی، ارتباط تنگاتنگ و وابستگی او به رژیم صهیونیستی در پروژه‌ هتاکی و نفرت‌پراکنی نسبت به اسلام و مسلمانان را به نحوی برملا کرد که برای مجریان این پروژه، نتیجه‌ای معکوس نسبت به آنچه انتظار می‌کشیدند، در پی داشت.
همچنین اهداف برخی دولت‌ها در دفاع همه‌جانبه و حمایت از سلوان مومیکا، آن هم با بهانه و دستاویز شعار آزادی بیان نیز در این پروژه مشخص شد. شعار آزادی بیان در حالی بود که دولت‌های برخی کشورهای اروپایی با اعتراض‌های گسترده به جنایت‌های صهیونیست‌ها و ایضا حمایت از فلسطین، مقابله کرده و خود بر گزینشی بودن این آزادی بیان صحه گذاشتند؛ جمعیت بزرگی که در نقاط مختلف اروپا از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه با برگزاری تجمع‌های عظیم با مردم غزه ابراز همدردی کردند اما با تلاش‌های دولت و پلیس برای تضعیف و محدود کردن اعتراض‌ها مواجه شدند. مساله‌ای که به تهدیدهای امنیتی و همچنین ممنوعیت‌های گسترده‌ای از سوی پلیس این کشورها نیز منتهی شد و اوج تناقض‌ها را برملا کرد؛ تناقضی که از آزادی بیان تعریفی جدید ارائه داد.

Page Generated in 0/0077 sec