printlogo


کد خبر: 270221تاریخ: 1402/8/2 00:00
ملت‌های جهان از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه خشمگین هستند اما صهیونیست‌ها با حمایت آمریکا و دولت‌های غربی و در سایه بی‌عملی سازمان ملل و شورای امنیت، به نسل‌کشی مردم غزه ادامه می‌دهند
ختم حقوق بشر
تاکنون 5087 فلسطینی از جمله 2055 کودک به شهادت رسیده‌اند

گروه بین‌الملل: بستن تمام مرزهای نوار غزه، قطع آب، برق، گاز و اینترنت در بسیاری از مناطق کوچک‌ترین باریکه جهان و تکه‌تکه شدن کودکان و زنان در پی حملات هوایی، بزرگ‌ترین جنایتی است که در یک قرن اخیر و بعد از جنگ دوم جهانی، جهان به خود دیده است. پیش‌تر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی شرم‌آور علنا اعلام کرد: «مردم غزه همه حیواناتی هستند که باید از بین بروند». از طرف دیگر نخست‌وزیر فنلاند هم گفت: «خون مردم اسرائیل با خون مردم غزه فرق می‌کند و نباید این ۲ را با هم مقایسه کرد!» حتی اگر این موارد را هم با فرض محال بتوان نادیده گرفت، انفعال شدید سازمان ملل از یک سو و کمک‌های شدید مادی و نظامی آمریکا به اسرائیل از سوی دیگر، نشان می‌دهد ادعاها درباره آزادی بیان سرابی بیش نیست. در واقع رسانه‌های غربی این خط را جلو می‌برند که مردم فلسطین چون از مقاومت حمایت می‌کنند، باید کشته شوند. همین وضعیت باعث شده است رژیم صهیونیستی در ۲ شب اخیر شدیدترین حملات را در تاریخ غزه به این باریکه انجام دهد و 500 نفر از مردم غیرنظامی را در ۲۴ ساعت به شهادت برساند. در چنین شرایطی پرسش این است: سازمان‌های حقوق بشری دقیقا کجا هستند؟ چطور رسانه‌های غربی و در رأس آنها سی‌ان‌ان گزارشی منتشر می‌کنند که سگ‌های درون سرزمین‌های اشغالی از موشک‌های حماس به وحشت افتاده‌اند ولی از اینکه روزانه چند صد فلسطینی در غزه به خاک و خون کشیده می‌شوند صحبتی به میان نمی‌آید؟ هیچ سازمان حقوق بشری از آمریکا سوال نمی‌کند بمب‌های فسفری ایالات متحده که به گفته وزیر بهداشت فلسطین باعث سوختن کامل اجساد زنان و کودکان بی‌گناه می‌شود، چرا به اسرائیل داده می‌شود؟ چگونه از سازمان دفاع از حقوق کودکان جهان صدایی برنمی‌آید در حالی که از ۵۰۰۰ شهید در غزه، ۲ هزار نفر آنها کودکان هستند که هیچ نقشی در جنگ ندارند و اسرائیل براحتی آنها را در خواب به شهادت می‌رساند و هیچ واهمه‌ای هم از این موضوع ندارد؟ همه این موارد نشان‌دهنده آن است که «حقوق بشر» تنها ابزاری در دست کشورهای غربی و آمریکاست تا به کشورهای دیگر فشار وارد کنند.
کدام حقوق بشر؟ جنایت‌های وحشیانه اسرائیل و آمریکا در غزه در ۲ هفته گذشته نشان می‌دهد غرب و قدرت در دست سیاستمدارانی است که ذره‌ای به مبانی حقوق بشر پایبند نیستند. سران دولت‌های غربی نوبت به نوبت در تل‌آویو حاضر شده‌اند و حمایت‌ همه‌جانبه خود را از رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده‌اند. هر بار که یک مقام غربی عازم تل‌آویو می‌شود، رژیم صهیونیستی با تشدید حملات ناجوانمردانه به باریکه غزه صدها فلسطینی را به خاک و خون می‌کشد. دولت‌های غربی حامی جنایتکارند و رسانه‌های جریان اصلی نیز در خدمت جنایتکار. دولت آمریکا هم با تصویب ۱۴ میلیارد دلار کمک به رژیم صهیونیستی، تامین مالی صهیونیست‌ها را نیز بر عهده گرفته است. در دنیا و اکثر کشورها، ملت‌ها علیه اسرائیل و در دفاع از فلسطین به پا خاسته‌اند اما دولت‌ها به پشتیبانی از رژیم قاتل و کودک‌کش به خط شده‌اند. این واقعیت غرب و نظم فعلی دنیاست. سازمان ملل و شورای امنیت نیز اساسا فاقد هر کارکردی برای دفاع از مظلوم هستند. این واقعیت تلخ و دردناک دنیای فعلی است. جایی که مشخص شده است جهان، جهان قدرت است و امنیت فقط در سایه قدرت حاصل می‌شود. حالا در هفته سوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، دنیا متوجه شده است که همه ارزش‌های ادعایی غرب، صرفا ابزاری در دست زورگویان است. از جمله همین ادعای حقوق بشر؛ حقوق بشری که مراسم ختم آن با جنایت صهیونیست‌ها در غزه آغاز شده است.
 غزه در ۲ روز گذشته شدیدترین حملات هوایی را از سوی اسرائیل شاهد بوده است. گفته می‌شود در 17 روز جنگ غزه و رژیم صهیونیستی بیش از 2 هزار کودک به شهادت رسیده‌اند.
رژیم صهیونیستی برای هفدهمین روز متوالی به کشتار غیرنظامیان در نوار غزه، بمباران محله‌های مسکونی و بیمارستان‌ها ادامه داد که منجر به شهادت بیش از ۵۰۰ نفر در ۲۴ ساعت شد. یکشنبه شب از نظر بمباران غزه بی‌سابقه بود. ارتش صهیونیستی اعلام کرد در ۲۴ ساعت به بیش از ۳۲۰ هدف در غزه حمله کرده است. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته با ارتکاب ۲۳ جنایت بیش از ۵۰۰ نفر را شهید کرده که از این میان ۱۸۲ نفر کودک هستند.
وزارت بهداشت غزه افزود: تعداد شهدای غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به ۵۰۸۷ نفر افزایش یافت که ۲۰۵۵ نفر کودک و ۱۱۱۹ نفر زن هستند، در حالی که تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۵ هزار و ۲۷۳ نفر رسیده است. طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، ۱۵۰۰ مورد اعلام مفقودی شده و مربوط به کسانی است که زیر آوارها هستند و در میان آنها ۸۳۰ نفر کودکند. وزارت بهداشت غزه ادامه داد: جنایات صهیونیست‌ها در غزه منجر به شهادت ۵۷ نفر از اعضای کادر درمان و زخمی شدن ۱۰۰ نفر شده است. صهیونیست‌ها ۵۹۷ جنایت را در حق خانواده‌های غزه مرتکب شده‌اند که شمار شهدای این خانواده‌ها را به ۳۸۱۳ نفر رسانده است. اکثر آنها همچنان زیر آوار هستند. در این راستا، دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه نیز گفت: «حملات امروز (دیروز دوشنبه) مستقیما بیش از ۱۸ خانه و ساختمان مسکونی ساکنان غیرنظامی را هدف قرار داد که منجر به ده‌ها شهید و صدها زخمی شد. مهم‌ترین این حملات هدف قرار دادن خانه‌ای در شمال نوار غزه بود که بر اثر آن ۱۷ نفر شهید شدند». در این باره خبرنگار المیادین در غزه گفت: بیش از ۵۰۰ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیدند.
اندکی بعد گردان‌های القسام اعلام کرد در پاسخ به هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه، بئرسبع اشغالی را با یک موشک هدف قرار داد.
گردان‌های القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی نیز گفت: مقر صهیونیستی «مفتاحیم» را با رگبار موشکی در پاسخ به قتل‌عام‌های اشغالگران هدف قرار داد.
این در حالی است که جنگنده‌های اشغالگران در ادامه جنایات خود مسجد نور محمدی در محله الشیخ رضوان در شهر غزه را با خاک یکسان کردند.
همچنین جنگنده‌های صهیونیست در حمله‌ای دیگر مسجد الایمان در محله الصبره در شرق غزه را هدف قرار دادند که تعدادی شهید و زخمی برجا گذاشت.
صهیونیست‌ها در ادامه تجاوزات‌شان منزل خانواده حسونه در مرکز غزه را بمباران کردند. همچنین بمباران خیابان المجتمع الاسلامی در خان‌یونس تلفاتی برجا گذاشت.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد پس از حمله به ۶ خانه در نوار غزه، تعداد زیادی از مجروحان به مجتمع پزشکی الشفا منتقل شدند.
وزارت داخلی غزه نیز از شهادت ۲ نفر و زخمی شدن تعدادی در بمباران رژیم صهیونیستی علیه خانه خانواده الاسطل در خان‌یونس خبر داد.
رژیم اشغالگر صهیونیستی از بامداد دیروز موجی از حملات را به نوار غزه آغاز کرد که به توصیف خبرنگار المیادین با تایید شهادت ۲۱ نفر از جمله ۷ کودک در نتیجه حمله اشغالگران به ۳ خانه در رفح در جنوب نوار غزه، خشونت‌بارترین حمله از زمان آغاز جنگ در این منطقه بوده است.
خبرنگار المیادین همچنین افزود: بر اثر حمله اشغالگران به یک خانه در محله سعودی تعدادی از شهدا و مجروحان به بیمارستان الکویتی در رفح منتقل شدند، همچنین در بمباران منزل خانواده البطش در جبالیا و محله مسکونی در الفالوجا در شمال غزه ۱۷ نفر شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.
به گزارش خبرنگاران خبرگزاری رویترز و خبرگزاری فرانسه، دیروز یک کاروان جدید کمک‌رسانی از مصر به غزه رسید و این سومین کاروان کمک‌رسانی است که از زمان آغاز جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس به سمت نوار محاصره شده غزه حرکت کرده است.
کاروان جدید علاوه بر ۲ کاروانی است که در روزهای شنبه و یکشنبه وارد نوار غزه شدند. یکی از مقامات هلال‌احمر مصر تاکید کرد در ۲ روز گذشته، ۳۴ کامیون کمک‌های بشردوستانه در ۲ دسته از این گذرگاه وارد شده است.
از سوی دیگر روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی گزارش داد حدود ۲۰۰ هزار صهیونیست از آغاز تشدید درگیری‌ها بین فلسطین و رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ها در مرز با لبنان از ۷ اکتبر تاکنون مجبور به ترک خانه‌های اشغالی خود شده‌اند.
سخنگوی دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که حدود نیمی از ۲۰۰ هزار نفر از ۱۰۵ شهر در نزدیکی مرزهای غزه و لبنان در جنوب و شمال دستور تخلیه دریافت کردند، در حالی که نیمی از آنها از مناطق نزدیک به جبهه درگیری خودخواسته خانه‌های‌شان را ترک کرده‌اند.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ۲۹۵ اسرائیلی همچنان تحت درمان هستند که حال ۴۶ نفر آنها وخیم است.
رسانه‌های عبری نیز اعلام کردند از ابتدای حمله به غزه ۱۴۰۰ صهیونیست کشته و ۵۴۰۰ نفر زخمی شده‌اند.
ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی دوشنبه اعلام کرد تعداد اسرای اسرائیلی در دست مقاومت فلسطین از زمان آغاز نبرد توفان الاقصی به ۲۲۲ نفر رسیده است.
سلامه معروف، رئیس دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه گفته است: توانستیم 165 هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده را مورد شمارش قرار دهیم، امروز می‌توان گفت 50 درصد از واحدهای مسکونی در نوار غزه به دلیل حملات و بمباران‌های هوایی آسیب دیده‌اند، 20 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و غیرقابل سکونت شده‌اند. او تاکید کرد در این حملات به 31 مسجد و 3 کلیسا نیز آسیب رسیده است.
به گفته سلامه معروف، تعداد کلی آوارگان به یک میلیون و 400 هزار نفر رسیده که نیمی از آنها در 220 مرکز اسکان داده شده و دیگران نیز نزد اقوام و دوستان و نیز مراکز عمومی سکنی گزیده‌اند.
از طرف دیگر سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از هدف قرار دادن نظامیان رژیم صهیونیستی در پایگاه‌های «صوفه» و «حولیت» با حملات خمپاره‌ای خبر داد.
سرایا القدس تاکید کرد در پاسخ به قتل عام غیرنظامیان در غزه، تجمعات نظامی اشغالگران را در این ۲ پایگاه هدف حملات خمپاره‌ای قرار داده است. سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل تأیید کرد که بعد از ورود پهپاد به حریم آسمان شهر بندری حیفا در شمال فلسطین اشغالی، سامانه دفاع موشکی در این شهر فعال شده و این پهپاد را رهگیری کرده است. بنا به ادعای ارتش اسرائیل، این پهپاد از سمت لبنان وارد فلسطین اشغالی شده بود.
گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس نیز اعلام کرد ۲ پهپاد انتحاری از نوع «زواری» را به سمت پایگاه‌های نظامیان صهیونیست ارسال کرده است که یکی از آنها، اسکادران 107 جنگنده‌‌های «شوالیه‌های دم نارنجی» نیروی هوایی مستقر در پایگاه «هاتزریم» و هواپیمای دیگر مقر فرماندهی لشکر سینا در ارتش اشغالگر، واقع در پایگاه نظامی «تسلیم» را هدف قرار داده‌اند.
گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها در هدف قرار دادن غیرنظامیان فلسطینی، شهر بئرالسبع را هدف حمله راکتی خود قرار داده است.
در همین حال روزنامه «ساوت چاینا مورنینگ پست» در گزارشی نوشت: پروازهای مختلفی از نیویورک، لندن، لس‌آنجلس، پاریس، بانکوک و آتن وارد سرزمین‌های اشغالی می‌شوند.
طبق این گزارش، حتی اگر پروازها به تل‌آویو لغو شوند، از آنجایی که نیروهای ذخیره رژیم صهیونیستی در سراسر جهان برای جنگ توسط این رژیم فراخوانده شده‌اند، راهی برای ورود به سرزمین‌های اشغالی پیدا می‌کنند. گفته شده بیش از ۱۰ هزار نیرو تاکنون از آمریکا با پروازهای تجاری و چارتر پرواز کرده‌اند که برخی مستقر شده‌اند. ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه جنایاتش، ۳۶۰ هزار نفر از نیروهای ذخیره خود از سراسر جهان را فراخوانده است تا در جنگ علیه فلسطین شرکت کنند.
از سوی دیگر نیویورک تایمز نوشت: یک مقام آگاه از مذاکرات برای اسیران که عمدتا از طریق قطر انجام می‌شود، گفت حماس هشدار داده است تهاجم زمینی احتمال آزادی آنها را بسیار کم می‌کند. در همین حال یک دیپلمات سفارت تل‌آویو در واشنگتن توصیه دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی برای به تعویق انداختن تهاجم زمینی به غزه را رد کرد و گفت: ما گفت‌وگو و رایزنی نزدیک با دولت آمریکا داریم. آمریکا در زمینه عملیات زمینی به اسرائیل فشار نمی‌آورد.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا واشنگتن از تل‌آویو می‌خواهد تهاجم زمینی را به تعویق بیندازد تا زمان مذاکرات مربوط به اسیران را فراهم کند، از پاسخ مستقیم خودداری کرد. او گفت: بسیاری از ملیت‌های دیگر اسیر حماس هستند. بنابراین ما در تلاش هستیم هر کاری که می‌توانیم برای بیرون آوردن آنها انجام دهیم. مقامات آمریکایی می‌گویند امیدوارند تهاجم زمینی به تعویق بیفتد. تأخیرهای مکرر همچنین نشان‌دهنده تنش فزاینده بین نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ او است که از یک عملیات نظامی گسترده که شامل حزب‌الله لبنان نیز می‌شود، حمایت می‌کند. نتانیاهو در حال حاضر با عملیات گسترده‌تر مخالفت کرده و مقامات آمریکایی همچنین به صورت خصوصی به سران صهیونیست درباره هرگونه حمله بزرگ علیه این گروه (حزب‌الله لبنان) که آن را به جنگ بکشاند و جبهه دومی را باز کند، ابراز نگرانی کرده‌اند. حزب‌الله در روزهای اخیر حملات موشکی خود به شمال سرزمین‌های اشغالی را افزایش داده است و رژیم صهیونیستی با حملات هوایی و آتش توپخانه در جنوب لبنان پاسخ تلافی‌جویانه داده است اما تاکنون از انجام یک حمله بزرگ علیه این گروه خودداری کرده است. رژیم صهیونیستی از ساکنان بیشتر مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی خواسته است خانه‌های اشغالی خود را ترک کنند.
بایدن بعدازظهر یکشنبه در تماس با نتانیاهو درباره تلاش‌های جاری برای آزادی همه اسرای باقیمانده - از جمله شهروندان آمریکایی - و فراهم کردن مسیر امن برای شهروندان آمریکایی و غیرنظامیان غزه که مایل به ترک آنجا هستند، بحث کردند.
لوید آستین، وزیر دفاع بایدن تقریبا روزانه با همتای خود یوآو گالانت، برای گفت‌وگو درباره مسائل عملیاتی، ارسال تسلیحات آمریکایی و استقرار نظامی آمریکا در منطقه، تماس‌هایی داشته است. یک مقام آمریکایی گفت که او همچنین درباره آزادی اسیران به عنوان اولویت صحبت کرده است.
از سوی دیگر مخالفت‌ها با نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی بشدت بالا گرفته است. روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارانوت اعلام کرد نتایج نظرسنجی‌ها پس از هفتم اکتبر (آغاز نبرد توفان الاقصی) نشان می‌دهد 75 درصد اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسؤول اصلی شکست برابر حماس می‌دانند. بر پایه این نظرسنجی‌ها، 66 درصد صهیونیست‌ها گفته‌اند بلافاصله پس از پایان جنگ، نتانیاهو باید از سمت خود کناره‌گیری کند. روزنامه عبری‌زبان یدیعوت آحارانوت اعلام کرد دست‌کم ۳ وزیر دولت نتانیاهو در صدد استعفا از دولت هستند تا نتانیاهو را وادار به پذیرش شکست به دنبال حمله هفتم اکتبر شاخه نظامی حماس کنند.
این روزنامه از بحران بی‌اعتمادی میان نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ خبر داد که عملا روند تصمیم‌گیری در کابینه جنگ را دچار اختلال کرده است. موشه یعلون، وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی گفت: پیش از آنکه بهای سنگینی پرداخت کنیم باید جنگ را تمام کنیم و از فکر حمله زمینی به غزه خارج شویم. از سویی «داوید میدان» از مقامات ارشد اسبق موساد و یکی از مسؤولان پرونده آزادی گیلعاد شالیط اسیر حماس در سال ۲۰۱۱ در مصاحبه با شبکه «کان ۱۱» اسرائیل از تلاش‌های جو بایدن برای تعویق حمله زمینی ارتش اسرائیل به نوار غزه با هدف آزادسازی تعداد بیشتری از اسرای در بند حماس دفاع کرد و آن را گامی مثبت خواند. این در حالی است که آکسیوس در گزارشی اظهار کرد مقامات آمریکایی گسترش جنگ غزه در خاورمیانه را یک گزینه محتمل می‌دانند و در تدارک افزایش ارسال تسلیحات و نیروهای آماده‌باش خود به منطقه هستند. یک مقام ارشد ایالات متحده به آکسیوس گفت: وضعیت خطرناک است. ممکن است اوضاع در یک چشم به هم زدن تغییر کرده و درگیری‌ها به کل منطقه گسترش یابد. به گفته مقامات ناشناس آمریکایی، ایالات متحده عامدانه سعی دارد با سیاست چماق و هویج، تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را کُند کند، زیرا واشنگتن برای مقابله با حملات احتمالی ایران در دیگر جبهه‌ها به زمان بیشتری برای آمادگی نیاز دارد. لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه هشدار داد ممکن است نظامیان آمریکایی در غرب آسیا هدف حملات شدت‌یافته‌ای قرار گیرند. بر اساس این گزارش، نگرانی اصلی آمریکا از جانب ایران است اما با توجه‌ به پیچیدگی وضعیت، واشنگتن اقدامات چین را هم با دقت تحت‌نظر دارد تا پکن از این فرصت برای اقدامی علیه منافع ایالات متحده استفاده نکند. آمریکا تلاش بسیاری می‌کند نشان دهد قصد گسترش این مناقشه را ندارد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا یکشنبه در مصاحبه‌ای گفت: احتمال می‌دهیم وخامت اوضاع توسط جنبش‌های حامی ایران در منطقه تشدید شده و به نیروهای ما حمله شود. دیپلمات ارشد آمریکایی ضمن تهدید نسبت به «واکنش قاطع» آمریکا، گفت: ما این را نمی‌خواهیم و به دنبال درگیری نیستیم. آمریکا تشدید تنش‌ها را نمی‌خواهد. از سویی به گفته برخی مقامات آمریکایی که نام‌شان فاش نشده، دولت جو بایدن در حال حاضر ۳ امر را در دستور کار خود قرار داده است: هشدار به حزب‌الله و دیگر بازیگران منطقه، ارسال کمک‌های «بشردوستانه» به مردم غزه و دامن‌ زدن به این ادعا که این جنگ نه علیه مردم فلسطین، بلکه تنها علیه دولت حاکم بر غزه، یعنی حماس است. این پایگاه خبری آمریکایی گزارش داد واشنگتن به رژیم صهیونیستی هشدار داده عملیات زمینی برنامه‌ریزی‌شده خود علیه غزه را برای تسهیل امکان تبادل اسرا، به تعویق بیندازد. ۱۰ آمریکایی از آغاز جنگ مفقود شده و بسیاری به اسارت گرفته شده‌اند.
شواهد میدانی دیگر هم حکایت از این دارد که کابینه اسرائیل به ارتش این رژیم برای حمله زمینی به غزه چراغ سبز نشان داده است. یکی از ترس‌های بزرگ اسرائیل از حمله به نوار غزه واکنش در شمال سرزمین‌های اشغالی یا در جای دیگر مثل یمن است. رسانه‌های عبری فاش کردند رژیم صهیونیستی و آمریکا با توجه به سکوت سیدحسن نصرالله تاکنون با مشکل زیادی در رمزگشایی رموز نصرالله مواجه شده‌اند.
به نقل از خبرگزاری المعلومه عراق، یونی بن مناخیم، خبرنگار رسانه‌های رژیم صهیونیستی اظهار کرد: از زمان آغاز جنگ در جنوب، نصرالله سکوت پیشه کرده و در مرزهای شمالی جنگ فرسایشی را علیه اسرائیل آغاز کرده است. بن مناخیم گفت: اسرائیل باید برای بدترین سناریو آماده باشد، چرا که مجبور خواهد شد همزمان در ۲ جبهه بجنگد. از سویی روز یکشنبه حسن فضل‌‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان فاش کرد: دبیرکل حزب‌الله لبنان ساعت به ساعت تحولات درگیری را دنبال می‌کند. فضل‌الله در ادامه تاکید کرد: او (سیدحسن نصرالله) بر این رویارویی نظارت دارد و با تماس‌های مستقیم خود با فرماندهان میدانی مقاومت، این درگیری را مدیریت می‌کند و او رهبر این مقاومت است. از سوی دیگر اسرائیل ترس این را دارد که میزان کشته‌ها و اسرای آنها در صورت حمله به غزه بشدت افزایش یابد. در همین زمینه شبکه آی24 اسرائیل اعلام کرد تاکنون 222 اسرائیلی اسیر شده و 5 هزار و 500 نفر زخمی شده‌اند و میزان کشته‌ها هم بشدت افزایش یافته است. این نگرانی وجود دارد که این همه، اسرائیل را وارد باتلاق بزرگی کند که آمریکا در ویتنام تجربه کرد. 
در حالی که جنگ و حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان ادامه دارد و عملیات توفان الاقصای مقاومت فلسطین علیه اراضی اشغالی هفدمین روز خود را پشت ‌سر گذاشت، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد این رژیم با درخواست واشنگتن برای به تأخیر انداختن حمله زمینی به غزه تا زمان رسیدن نیروهای آمریکایی اضافی موافقت کرده است. پیش‌تر روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا نیز اعلام کرده بود کاخ سفید به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد برای به دست آوردن زمان بیشتر برای مذاکره درباره آزادی صهیونیست‌هایی که توسط حماس طی عملیات توفان الاقصی بازداشت شده‌اند و اجازه دادن به ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به غزه، حمله زمینی را به تأخیر بیندازد.
این روزنامه نوشت آمریکا هدف دیگری نیز از به تأخیر انداختن حمله زمینی رژیم صهیونیستی به غزه دارد و آن آمادگی برای مقابله با حملات گروه‌های مقاومت علیه اهداف آمریکا در خاورمیانه است.
این روزنامه در ادامه نوشت آمریکا همچنان از حمله زمینی به غزه حمایت می‌کند. آزادی جودت و ناتالی رعنان، ۲ اسیر آمریکایی که توسط حماس بازداشت شده بودند، باعث شد آمریکا بر رژیم صهیونیستی برای به تأخیر انداختن حمله زمینی فشار آورد.
***
واللا: مفهوم «مانع» در مرز غزه برای اسرائیل فرو  ریخت
رسانه‌های صهیونیستی از جمله پایگاه خبری واللا درباره غافلگیری تل‌آویو از عملیات «توفان الاقصی» گزارش دادند: «رهبران ارتش اسرائیل در طول سال‌های گذشته احتمال تهاجم نیروهای زبده جنبش حماس به شهرک‌ها در این مقیاس وسیع و در این سطح را در نظر نگرفته بودند». پایگاه اینترنتی شبکه المیادین به نقل از واللا نوشت: «امیر بوحبوط» تحلیلگر مسائل نظامی واللا، به نقل از منابع امنیتی اسرائیلی می‌گوید «ذهنیت ارتش اسرائیل» این بود که دیوار ساخته‌شده در مرزهای نوار غزه «به‌ طور قابل‌توجهی مانع ورود هر نیرویی خواهد شد که تلاش می‌کند زمینی یا زیرزمینی به شهرک‌ها برسد؛ این ذهنیت فرو ریخت». وی با تاکید بر اینکه «شنبه ۷ اکتبر این ذهنیت را پاک کرده و واقعیت دیگری را نشان داد»، توضیح داد: «ارتش اسرائیل در طول سالیان متمادی برای تهاجم از خاک دشمن به اسرائیل بویژه از خاک لبنان تا شهرک‌های خط تماس مجاور، در حد این حصار آماده شده است». تحلیلگر صهیونیست تاکید کرد که شواهد موجود در میدان نشان می‌دهد حماس در سطح بسیار بالایی در حفظ اطلاعات و رازداری موفق بوده است؛ در حالی که ارتش اسرائیل طی سال‌ها متوجه نبود حماس در برنامه‌ریزی‌های خود هجوم به سمت خانه‌های شهرک‌نشینان را دیده است. بر اساس صحبت‌های بوحبوط، در «ارتش اسرائیل برای نیروی رضوان، یگان نخبه حزب‌الله اهمیت زیادی قائل بودند»؛ در همین حال، منابع امنیتی صهیونیستی تأیید کردند «سناریوهای مشابهی در جنوب (غزه) نیز مطرح شده بود اما احتمال نفوذ نیروهای نخبه حماس به شهرک‌ها در این مقیاس بزرگ یا در این سطح مورد توجه قرار نگرفته بود و انتظارش نمی‌رفت». تحلیل واللا در شرایطی منتشر می‌شود که مقامات رژیم صهیونیستی همچنان در حال تبادل اتهامات علیه یکدیگر هستند و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را مسؤول شکست اطلاعاتی و نظامی خود در برابر عملیات توفان الاقصی می‌دانند. طی روزهای اخیر، رسانه‌های صهیونیستی گزارش‌های متعددی از «شوک» وارده به دستگاه امنیتی و نظامی رژیم اشغالگر، پس از شکست اطلاعاتی فاجعه‌باری که ۷ اکتبر در آغاز نبرد از سوی جناح‌های مقاومت فلسطین اتفاق افتاد، منتشر کرده‌اند.

 


Page Generated in 0/0085 sec