قوه قضائیه از تشکیل پرونده قضایی برای رسانههای شایعهساز در پرونده قتل داریوش مهرجویی خبر داد
گروه سیاسی: چند روز است تمام متهمان دخیل در پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر دستگیر شدهاند و همه ابعاد آن نیز بهصورت کامل مشخص شده اما از روز وقوع حادثه تا زمانی که همهچیز مشخص شود، برخی جریانات تلاشهایی را جهت بهرهبرداری سیاسی از اتفاق مذکور به عمل آوردند؛ تلاشهای که در کُنه آن سعی میشد با کلیدواژههایی چون سازمانیافته بودن قتل و قیاس آن با قتلهای زنجیرهای، روی چنین اتفاقی موجسواری کرده و عملا نیز جمهوری اسلامی ایران را متهم کنند.
در همین راستا روز گذشته مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری با خبرنگاران، ضمن اشاره به اشاعه چنین شایعات و اقداماتی که با هدف بهرهبرداری سیاسی از سوی برخی جریانات رخ میدهد، گفت: بارها در نشستهای مختلف به رسانههایی که مبادرت به اعلام مطالب کذب میکنند، تذکراتی داده شده است. در هفتههای اخیر و روی دادن برخی حوادث تلخ و ناپسند همچون قتل یکی از شخصیتهای معروف سینمایی کشور، عدهای از افراد و جریانات سیاسی بدون اینکه سند و مدرکی در دست داشته باشند یا نسبت به ریشهها و عوامل وقوع این قتل اطلاعی کسب کرده باشند، در اقدامی هماهنگ با جریانات شایعهساز و مغرض خارجی تلاش کردند با سرعت از خون به ناحق ریخته شده فردی که مشهور است، اهداف سیاسی و امنیتی ناپسندی برداشت کرده و نوک پیکان قتل را قبل از پیدا شدن سرنخها به سمت نظام اسلامی بگیرند.
ستایشی ادامه داد: از همان ابتدای وقوع این حادثه تمام عوامل قضایی و انتظامی در پی دستور قاطع رئیس قوه قضائیه، به صورت شبانهروزی اهتمام کردند تا ابعاد و زوایای حادثه را بهسرعت و دقت موشکافی کنند و نهایتا پس از ۷۲ ساعت از وقوع حادثه، عوامل اصلی شناسایی و بازداشت شدند.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه بیان کرد: قوه قضائیه بنا به مسؤولیت ذاتی خود که حفظ و حراست از امنیت روانی و آسایش و آرامش مردم را بر عهده دارد و نیز وعدهای که در این زمینه به مردم داده، نسبت به افراد و برخی رسانههای شایعهساز وارد شده است و ضمن ارائه هشدارهای لازم برای تشکیل پرونده، برای برخی از آنها هم اقدام کرده است.
وی افزود: این اقدام در راستای ارج نهادن به ضرورت حفظ امنیت روانی مردم و صیانت از فضای رسانهای سالم صورت گرفته و در صورت تکرار نیز همین موضع ادامه پیدا میکند.
پیرامون همین شایعات و انتشار مطالب نادرست، چندی پیش سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا نیز طی یادداشتی به تلاش برخی رسانهها با گمانهزنی اشتباه و انتشار اخبار ضد و نقیض اشاره کرد و ضمن تاکید بر عواقب نامعلوم چنین مطالبی در روند پرونده و همچنین امنیت روانی جامعه نوشت: «وقتی روزنامه، سایت، صفحات اجتماعی و... اقدام به گمانهزنی و یافتههای غلط، نیمهدرست یا حتی بهطور اتفاقی کاملا درست خود را منتشر میکند، عواقب آن نامعلوم است و نمیدانیم کدام گوشه از تحقیقات و بازجوییها و روند پرونده را خدشهدار میکند».
به هر روی از همان ساعات ابتدایی قتل داریوش مهرجویی و همسرش، اصلاحطلبان همسو با برخی رسانههای معاند تلاش کردند از اتفاق مذکور سوءاستفاده کرده و از آن بهرهبرداری سیاسی کنند. این جریانات در یکی از تلاشهایشان سعی داشتند با کلیدواژه سازمانیافته بودن قتل، ضمن سیاهنمایی و تلاش برای انحراف واقعیت، با کمپینسازی در فضای مجازی، آن را به قتلهای زنجیرهای پیوند زده و از همین مسیر نیز اهداف سیاسی مدنظر خود را برداشت کنند؛ تلاشی که مشخصا طی یک سال اخیر درصدد بود از هر مسالهای بحران امنیتی خلق کرده و با استفاده از آن امنیت روانی جامعه را به هم بزند اما حداقل در این پرونده با مشخص شدن ابعاد و همچنین متهمان آن، با شکست مواجه شد و نتوانست از قتل داریوش مهرجویی و همسرش، اهداف سیاسی موردنظر خود را بهرهبرداری کند.