برخورد با محتکران و گرانفروشان لاستیک
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای 3 مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق، توقیف خودرویهای شوتی (1475) و برخورد با محتکران و گرانفروشان لاستیک خبر داد. سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد و اقدامات شاخص انجام شده از سوی پلیس امنیت اقتصادی فراجا در مهرماه امسال گفت: در حوزه ماموریتهای محوله به پلیس امنیت اقتصادی برابر تدابیر و راهبردهای تدوینشده و با اجرای طرحهای سراسری و منطقهای، بر کشف قاچاق کلان و سازمانیافته در سراسر کشور تمرکز شد و در همین راستا شاهد رشد 6 درصدی عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هستیم. وی ادامه داد: همچنین با پیگیریها و اقدامات انجامشده از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور شاهد رشد بیش از ۴۰ درصدی پروندههای تشکیل شده در حوزههای مختلف مقابله با جرائم اقتصادی بویژه موضوع قاچاق کالا بودیم. رحیمی همچنین از اجرای طرح سراسری برخورد با احتکار و گرانفروشی لاستیک خبر داد و گفت: گزارشهای دریافتی، بررسیهای میدانی و همچنین رصد فضای مجازی حاکی از آن بود که برخی تولیدکنندگان لاستیک بهرغم تولید انبوه با احتکار لاستیکهای تولیدی به دنبال عرضه محصولات خود در بازار نیستند که این اقدام مجرمانه علاوه بر افزایش کاذب قیمت لاستیک، نارضایتی عمومی را هم درپی داشت. در همین راستا نیز طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار و گرانفروشی لاستیک خودروهای سبک و سنگین در کشور اجرا شد. به گفته وی، در اجرای این طرح ۳۴ پرونده احتکار تشکیل و تعداد ۳۰ هزار و ۶۵۳ حلقه لاستیک خودروهای سبک و سنگین به ارزش ۸۵ میلیارد تومان کشف و ۴۴ نفر دستگیر شدند.
***
ماجرای سرقت مسلحانه از مونا فرجاد کذب است
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیهای سرقت موبایل از بازیگر سینما، خانم مونا فرجاد را تکذیب کرد. مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: برابر بررسی دقیق انجام شده، انتشار خبر درباره سرقت با سلاح سرد از یکی از بازیگران سینما و تئاتر کشور کاملا کذب و دروغ بوده و این دروغپراکنی با سوءاستفاده از تصویر این بازیگر در زمان مراجعه به یکی از مراکز درمانی انجام شده است.
***
۳۰ درصد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: بیش از ۳۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی در طیف وسیعی از اختلالات شامل اضطراب، افسردگی، اسکیزوفرنی و... هستند. به گزارش «وطن امروز» از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، علی فتحیآشتیانی با اشاره به وضعیت سلامت روان جامعه ادامه داد: بیشترین آمار طلاق در 5 سال ابتدایی زندگی مشترک اتفاق میافتد که دامنه مشکلات روانشناختی در بین زوجین و فرزندان را افزایش میدهد. از سوی دیگر آسیبهای اجتماعی بیشمار همچون اعتیاد، شرابخواری، خیانت، روسپیگری، خشونت، خودکشی، فرار دختران، کودکان کار و مفاسد اخلاقی در کشور به مشکلات و مسائل روانشناختی دامن زدهاند. وی ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد افراد جامعه فرصت بهرهمندی از خدمات سلامت روانی را ندارند. فتحی با اشاره به عدم رعایت تعرفه از سوی تعداد زیادی از روانشناسان گفت: به جهت میزان اندک درآمد حاصل از ارائه خدمات نسبت به مخارج، از وزیر بهداشت انتظار داریم در هیات دولت از روانشناسان و مشاوران حمایت شود.
***
کمکهزینه بهزیستی برای خرید عینک 1.5 میلیون تومان شد
مدیرکل پیشگیری از معلولیتها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: کمکهزینه عینک برای خانوادههای نیازمند امسال به 1.5 میلیون تومان افزایش یافت. افروز صفاریفرد در گفتوگو با ایرنا افزود: کمکهزینه خرید عینک برای خانوادههای نیازمند تا سال گذشته ۵۰۰ هزار تومان بود که اواخر پارسال طی تفاهمنامهای با بنیاد ۱۵ خرداد، این نهاد نیز پرداخت ۵۰۰ هزار تومان دیگر را تقبل کرد. وی افزود: سال ۱۴۰۲ کمکهزینه خرید عینک برای خانوادههای تحت پوشش بهزیستی به ۱.۵ میلیون تومان افزایش یافته است.