printlogo


کد خبر: 272588تاریخ: 1402/9/11 00:00
اخبار

ترک اجلاس تغییر اقلیم در اعتراض  به حضور رژیم صهیونیستی 
هیات ایرانی به ریاست وزیر نیرو در اعتراض به حضور مقامات صهیونیست در اجلاس تغییر اقلیم سازمان ملل، محل این کنفرانس در امارات را ترک کرد. ‌علی‌اکبر محرابیان هنگام ترک امارات به عنوان میزبان اجلاس تغییر اقلیم سازمان ملل گفت: ایران حضور سیاسی و جانبدارانه رژیم صهیونیستی و پیگیری اهداف بی‌ربط در اجلاس تغییرات اقلیم سازمان ملل را مغایر اهداف این کنفرانس می‌داند و در اعتراض به آن، محل کنفرانس را ترک می‌کند. در همین حال گاردین، دیدار اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم اسرائیل با رئیس امارات محمد بن زاید آل‌نهیان را رسانه‌ای کرد و از ارائه درخواست‌هایی از سوی طرف اسرائیلی به امارات پرده برداشت. از طرفی جروزالم پست نیز هدف سفر رئیس رژیم صهیونیستی به امارات در پوشش اجلاس تغییر اقلیم سازمان ملل را استفاده از فضای دیپلماتیک موجود در اجلاس آب و هوایی امارات برای تقویت موضع تل‌آویو در جنگ و آزادی اسیران اسرائیلی گزارش کرده بود. پیش‌تر با مطرح شدن حضور رژیم صهیونیستی در اجلاس تغییر اقلیم سازمان ملل، ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور که بنا بود در این اجلاس شرکت کند، سفر خود را لغو کرد و هیات ایرانی در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی بدون توجه به حجم جنایات در غزه در اجلاس شرکت نکرد. همزمان با حضور رئیس رژیم صهیونیستی در امارات برای شرکت در اجلاس تغییر اقلیم و دیدار با مقامات اماراتی، موج جدید حملات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین در نوار غزه آغاز و جنایات تل‌آویو از سر گرفته شد.
***
سپرده‌های مؤسسه نور به بانک ملی منتقل شد
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای برنامه اصلاح نظام بانکی کشور نسبت به انتقال سپرده‌ها، دارایی‌ها، تسهیلات، کارکنان و شعب موسسه اعتباری نور به بانک ملی ایران اقدام می‌کند. سپرده‌گذاران و تمام ذی‌نفعان موسسه نور می‌توانند از شنبه یازدهم آذرماه(امروز) با مراجعه به شعب سابق موسسه اعتباری نور (ذیل مدیریت بانک ملی) از تمام خدمات بانکی لازم استفاده کنند.در مورد سایر ذی‌نفعان بانک، برنامه‌ریزی لازم به شرح زیر اتخاذ شده است:
1- شعب و کارکنان شاغل در موسسه اعتباری نور همانند گذشته مشغول فعالیت بوده و در چارچوب مصوبات کمیته اصلاح نظام بانکی به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند.
2- ارائه خدمات بانکی به تمامی مشتریان محترم اعم از سپرده‌گذاران و تسهیلات‌گیرندگان موسسه اعتباری یادشده با مدیریت و راهبری بانک ملی ایران در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغی و طبق روال عادی قبلی به قوت خود ادامه می‌یابد و مشتریان می‌توانند خدمات مزبور را همانند گذشته در چارچوب قراردادهای سپرده‌گذاری و تسهیلاتی دریافت کنند. علاوه بر آن در چارچوب مقررات این بانک از خدمات گسترده‌تری که توسط بانک مذکور در حال ارائه است بهره‌مند شوند.
3- امور سهام موسسه اعتباری نور، پاسخگوی تمام سوالات و درخواست‌های سهامداران محترم موسسه خواهد بود. مطالبات سهامداران محترم موسسه یادشده در چارچوب مصوبات صدرالاشاره و پس از ایفای تعهدات موسسه مذکور به بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های اجرایی و مراجع قانونی، محاسبه و پرداخت می‌شود.
4- هیات سرپرستی منصوب بانک مرکزی در موسسه اعتباری غیربانکی نور مستقرند و تمام مراحل این برنامه توسط آنان و با نظارت کامل در حال انجام است.
5- بی‌تردید در کنار لطف و مرحمت الهی، اصحاب رسانه، کارشناسان، مدیران و صاحب نظران نظام بانکی در راستای تشریک مساعی برای دستیابی به اهداف مدنظر این تکلیف مهم، نقش انکارناپذیری داشته و مددکار مسؤولان و عوامل این ماموریت هستند.
در پایان خاطرنشان می‌کند این فرآیند به عنوان گامی مهم در راستای حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی محسوب شده و همراهی در اجرای موفق آن برای ارائه خدمات بهتر به آحاد جامعه مورد انتظار است، بنابراین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از هموطنان گرامی تقاضا دارد اخبار و اطلاعات مربوط به این طرح ملی را صرفا از طریق اطلاعیه‌های رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک ملی ایران پیگیری کنند.
***
توافق اوپک‌پلاس برای کاهش بیشتر تولید نفت
تولیدکنندگان نفت ائتلاف اوپک‌پلاس پنجشنبه گذشته توافق کردند ۹۰۰ هزار بشکه دیگر از تولید خود را کاهش دهند که پایین‌تر از حد انتظار بازار بود. آن‌طور که رویترز گزارش داده است، تولیدکنندگان نفت ائتلاف اوپک‌پلاس روز پنجشنبه توافق کردند کاهش تولید خود را در ابتدای سال آینده میلادی به 2.2 میلیون بشکه در روز برسانند. قیمت نفت پس از انتشار این خبر حدود 2 درصد پایین آمد، چون از یک طرف این کاهش تولید داوطلبانه است و از طرف دیگر سرمایه‌گذاران انتظار یک کاهش تولید عمیق‌تر را قبل از برگزاری این اجلاس داشتند. عربستان، روسیه و سایر اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس که 40 درصد نفت دنیا را تولید می‌کنند، یک اجلاس آنلاین در پنجشنبه گذشته برگزار کردند تا درباره سیاست عرضه نفت خود مذاکره کنند. تحلیلگران عقیده دارند عکس‌العمل بازار نسبت به این طرح نشان‌دهنده عدم اطمینان به کارآمدی این کاهش تولید است اما قرار دادن یک چارچوب برای اعضای اوپک‌پلاس جهت پایین آوردن تولید نشان‌دهنده میزان اطمینان و هماهنگی بین این اعضاست، بویژه اینکه برزیل هم قرار است به این ائتلاف بپیوندد. این اجلاس در شرایطی برای تعیین سطح تولید در 2024 برگزار شد که پیش‌بینی می‌شود بازار با مازاد عرضه مواجه شود و کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه‌ای عربستان هم در 2024 ادامه پیدا نکند. تولید نفت ائتلاف اوپک پلاس به 43 میلیون بشکه در روز می‌رسد، یعنی همین حالا هم 5 میلیون بشکه از تولید این ائتلاف جهت حمایت از قیمت نفت و ثبات بازار کاهش یافته است. اوپک طی بیانیه‌ای بعد از این اجلاس اعلام کرد کل کاهش تولید اوپک‌پلاس به 2.2 میلیون بشکه در روز می‌رسد که توسط 8 تولیدکننده اجرایی شده و شامل کاهش تولید داوطلبانه عربستان و روسیه هم می‌شود.

Page Generated in 0/0134 sec