نسخه قاچاق فیلم «بیمادر» را نبینید
عوامل فیلم سینمایی «بیمادر» در یادداشتی خطاب به مخاطبان که به جای تماشای نسخه قاچاق این فیلم، نسخه قانونی آن را تماشا کردند از آنها تشکر کردند.
فیلم سینمایی «بیمادر» که از شامگاه جمعه 17 آذر در فیلمنت اکران آنلاین شد، طی 48 ساعت توانست در آستانه 700 میلیون فروش قرار گیرد. این رقم به ازای فروش بلیت 60 هزار تومانی حاصل شده است.
فیلم «بیمادر» در حالی شامگاه جمعه اکران آنلاین خود را آغاز کرد که از شب قبل نسخه قاچاق آن در فضای مجازی منتشر شده بود و در همان ساعات پس از این اتفاق، عوامل فیلم از مخاطبان سینما درخواست کردند از تماشای نسخه قاچاق خودداری کرده و نسخه باکیفیت و رسمی اثر را به طور قانونی از فیلمنت تماشا کنند.
استقبال مردم از اکران آنلاین فیلم حاکی از آن است که مخاطبان جدی سینمای ایران به احترام حقوق مولفان اثر از دانلود غیرمجاز پرهیز کردهاند که به همین منظور عوامل فیلم «بیمادر» در یادداشتی از مخاطبان و اهالی فرهنگ و رسانه قدردانی کردند.
***
داوران رشته نگارگری جشنواره تجسمی فجر معرفی شدند
دبیر شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با صدور احکامی، داوران رشته نگارگری این رویداد هنری را معرفی کرد. امیر عبدالحسینی، دبیر جشنواره شانزدهم با صدور احکامی مجزا، اردشیر مجرد تاکستانی، حسین عصمتی و رامین مرآتی را به عنوان داوران رشته نگارگری این رویداد هنری معرفی کرد. استاد اردشیر مجرد تاکستانی متولد ۱۳۲۸، نقاش، محقق، نویسنده و مینیاتوریست شهیر عرصه هنرهای تجسمی است. او از شاگردان اساتید بزرگی چون ابوطالب مقیمی، عباس معیری و محمود فرشچیان است. یکی از مهمترین سوابق تاکستانی، سرپرستی کارگاه مرمت و صحافی سنتی نسخههای نفیس خطی آستان مقدس حضرت معصومه(س) به مدت ۱۳ سال است که با خدمات و دستاوردهای ارزنده بسیاری همراه بود. نام این هنرمند پرآوازه در سال ۱۳۹۹ به همراه استاد فرشچیان و ۳ هنرمند نگارگر دیگر به عنوان گنجینههای زنده بشری در فهرست میراث ناملموس یونسکو به ثبت رسیده است. حسین عصمتی متولد ۱۳۴۶، هنرمند و مدرس هنر نگارگری، دارای مدرک دکترای رشته تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی از دانشگاه شاهد، همچنین درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. رامین مرآتی متولد ۱۳۵۱، هنرمند و مدرس هنر تذهیب است. او دارای درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و تاکنون تجارب موفقی را در رویدادها و رقابتهای هنری متعدد به ثبت رسانده است که از جمله آنها میتوان به برگزیده پنجمین دوسالانه ملی نگارگری ایران اشاره کرد. شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به دبیری امیر عبدالحسینی و با حضور چهرههای شاخص هنرهای تجسمی، بهمن امسال در موزه هنرهای معاصر تهران، مراکز معتبر نمایشگاهی پایتخت و سایر استانها برگزار میشود.
***
در کنار ۲ نویسنده مشهور
رئیسجمهور سابق فرانسه صداپیشه «عصر حجر» شد
رئیسجمهور سابق فرانسه به صداپیشگان انیمیشن کمدی «سنگ چخماق و شهر» پیوست.
فرانسوا اولاند، رئیسجمهور سابق فرانسه جایگاه جدیدی پیدا کرده است. رهبر حزب سوسیالیست که قبل از امانوئل مکرون، رئیسجمهور کنونی فرانسه به عنوان رهبر فرانسه شناخته میشد، به صداپیشگان «سنگ چخماق و شهر»، یک فیلم بلند داستانی از دنیای مجموعه انیمیشنی محبوب به سبک سیمپسونها پیوست.
این فیلم بلند که اسپینآفی از یک سریال انیمیشن کوتاه موفق به همین نام است، درباره خانوادهای از عصر حجر است که با مشکلات بسیار مدرن روبهرو هستند.
اولاند، صداپیشه این فیلم جدید که در حال حاضر در مرحله تولید است، شده و به چهرههای مشهور فرانسوی از جمله برونو سولو بازیگر، ژولی گایه بازیگر، استفان برن مجری رادیو تلویزیون، لئا دراکر بازیگر، فردریک بگبدر نویسنده، گیوم گالین بازیگر و کارگردان، لئا سالمه روزنامهنگار لبنانی - فرانسوی و آملی نوتومب، نویسنده مشهور پیوسته است. «سنگ چخماق و شهر» درباره خانوادهای از عصر حجر است. شخصیتهای این انیمیشن شامل داتکام که سفری ماجراجویانه به آینده دارد، پدرش بلاگ، مادرش اسپم و خواهر و برادرهایش وب و یوآرال، برای مخاطبان فرانسوی آشنا هستند و سریالی در قالب فیلمهای کوتاه که بر اساس کمیکی به همین نام از «ژول» کاریکاتوریست فرانسوی ساخته شده، در بیش از ۱۸۰ قسمت ۳ دقیقهای در شبکه فرانسوی - آلمانی آرته نمایش داده شده و با اقبال زیادی روبهرو شده است.
ژول نویسندگی فیلم «سنگ چخماق و شهر» را بر عهده دارد و همراه ژان پل گیگ آن را کارگردانی میکند. این فیلم سینمایی ترکیبی از انیمیشن دوبعدی با سکانسهای زنده است. این فیلم محصول مشترک چند کمپانی فرانسوی و بلژیکی است که بخشهای انیمیشنی فیلم را میسازند و بخش زنده آن به تازگی در بروکسل فیلمبرداری شده است. انتظار میرود فیلم در بهار ۲۰۲۴ آماده اکران باشد. گفتنی است انیمیشن علمی - تخیلی «مارس اکسپرس» با صداپیشگی متیو آمالریک، لئا دراکر، دانیل نجو لوبه و ماری بووه در حال حاضر در سینماهای فرانسه در حال اکران است.