printlogo


کد خبر: 273263تاریخ: 1402/9/30 00:00
دومین جلسه دادگاه بررسی جنایت‌های منافقین با بازخوانی عملکرد این گروهک تروریست برگزار شد
اشرف؛ زندان بزرگ زنان

گروه سیاسی: دومین جلسه بررسی جنایت‌های سازمان منافقین روز گذشته برگزار شد. فرزند شهید سپهبد علی صیادشیرازی همانگونه که پیش از آغاز روند دادگاه منافقین از اشتیاقش برای محاکمه این جنایت‌کاران سخن گفته بود، این جلسه هم از نخستین اعضای خانواده‌های شهدای ترور بود که در سالن حضور داشت. چهره‌های آشنای دیگری نیز دیده می‌شدند. فرزند شهید صیادشیرازی می‌گفت دادگاه در جلسه نخست با قوت کار خود را آغاز کرد و مسیر خوبی را طی می‌کند.
در ادامه محمدی از وکلای تسخیری پرونده منافقین با اشاره به اینکه تاکنون با موکلانش ارتباطی نداشته، ابراز امیدواری کرد در روز‌های آینده، آنها برای ارسال اسناد و مدارک با وی مرتبط شوند. 
یکی دیگر از وکلای منافقین گفت که مبنای دفاعش اسنادی شامل اقاریر، شهادت‌ها و... است. وی تاکید کرد: نبود متهمان در جلسه دادگاه از وجهه قانونی آن نمی‌کاهد، ضمن اینکه قانون برای افراد غایب حقوقی مانند واخواهی و انتخاب وکیل را محفوظ نگه داشته است. وکیل دیگر منافقین گفت: ما در موضع دفاع حق نداریم مسائل و دیدگاه‌های شخصی خود را دخیل کنیم؛ شأن ما براساس وکیل تسخیری، شأن دفاع است و ما وکیل مدافع متهمان هستیم. هر 5 وکیل تسخیری این پرونده می‌گفتند تاکنون از سمت موکلان خود تماس یا ارتباطی نداشته‌اند و مشتاق هستند اسناد و مدارک آنها را برای دفاع دریافت کنند. پس از اظهارات وکلای منافقین، فرزند شهید آقا‌میری که با تصویر پدرش به سالن دادگاه آمد، گفت که اطلاع درستی درباره واقعه ترور پدرش ندارد، زیرا صحبت کردن و پرسیدن از پدر برای مادر و خانواده تداعی داغی بزرگ بوده است. وی که چند ماه پس از شهادت پدر متولد شده، در حالی که نمی‌توانست جلوی اشک‌های خود را بگیرد، می‌گفت: پدر من هنگام شهادت بسیار جوان بود. من فقط یک سوال از منافقین دارم: چرا من را از داشتن پدر محروم کردند؟ محمدمهدی چیذری که اسفند ۱۳۷۸ بر اثر حمله خمپاره‌ای عوامل منافقین به یک مجتمع مسکونی از ناحیه پای چپ جانباز شده است نیز تاکید کرد: منافقین چنین اقدام‌هایی را تنها با هدف اثبات مزدوری انجام می‌دادند؛ مزدوری برای کشور‌هایی مانند آمریکا. برادر شهید شفیعی هم با اشاره به تهدید‌های مکرر منافقین پیش از واقعه ترور برادرش گفت که این افراد پس از محکومیت باید به ایران مسترد شوند.
خانم مسنی که همراه فرزندش در جایگاه خانواده‌های شهدای ترور به‌عنوان شاکیان اصلی پرونده حضور داشت، خود را همسر شهید ثمرقندی معرفی کرد و از درد مشترک بسیاری از خانواده‌های شهدای ترور از منظر یک همسر شهید گفت؛ بزرگ کردن فرزندانی که پس از شهادت پدران‌شان با کوهی از مشکلات و دشواری‌ها مواجه بودند. روایت فرزند شهید محمد مقدم از واقعه ترور پدرش به‌دست منافقین با الگوی خاصی از ترور‌های منافقین در دهه ۱۳۶۰ مطابقت داشت؛ تعیین کردن هدف به دلایلی مانند نصب عکس حضرت امام و دیگر چهره‌های انقلاب در محل کسب، نزدیک شدن به سوژه برای طرح پرسش‌هایی در رابطه با شغل‌شان و در نهایت انجام ترور.
* پرده‌هایی ناگفته از جنایت‌هایی آشنا
پس از صحبت‌های مقدماتی قاضی دادگاه، نماینده دادستان در جایگاه خود حاضر شد تا بخش دیگری از کیفرخواست را قرائت کند. قرائت کیفرخواست با معرفی متهم ردیف پنجم آغاز شد و تا معرفی متهم ردیف بیست‌وچهارم ادامه یافت. حجم، گستردگی و جنایت‌کارانه بودن اعمال منافقین اگرچه برای بیشتر ایرانی‌ها شناخته‌شده است، اما قرائت این کیفرخواست که با پخش ویدئو‌های منطبق با آن انجام می‌شد، تلخی سیاه‌رنگی را پیش چشمان می‌آورد و در کام حاضران می‌نشاند. حتی مانیتور‌های بزرگ نمایش‌دهنده ویدئو‌های منطبق با کیفرخواست و مشخصات متهم‌ها که در 2 سوی میز هیات رئیسه دادگاه نصب شده بود، برای نمایش این حجم از جنایت و سبعیت کوچک به نظر می‌رسید. نماینده دادستان گفت که منافقین کودک‌کشی، همسرکشی، مردم‌کشی، خیانت به مردم و کشور، ازدواج‌های درون‌سازمانی و طلاق‌های تشکیلاتی و... را با نهادن نام‌هایی مانند عملیات چلچراغ، عملیات فروغ جاویدان، عملیات مهندسی و انقلاب ایدئولوژیک بزک می‌کردند.
* زنان؛ فریب‌خوردگان بزرگ گروهک تروریست منافقین
بخشی از گزارش مارس ۲۰۲۰ اینترسپت درباره گروهک تروریست منافقین به موضوع عضویت زنان در این گروهک اختصاص داشت. در این گزارش به نقل از اعضای زن جداشده منافقین آمده بود: سازمان برخلاف ادعاهایش ارزشی برای زنان قائل نیست و زنان عملا ابزار کنترل و سرکوب اعضای مرد هستند. گزارش اینترسپت به‌عنوان مفصل‌ترین گزارش سال‌های اخیر از درون دیوار‌های بلند اشرف در عراق و آلبانی، به جداسازی کودکان، تشویق زنان به درخواست رابطه جنسی با مسعود رجوی و عقیم‌سازی اجباری پرداخته بود.  درستی گزارش مذکور درباره زنان عضو منافقین زمانی بیشتر به چشم می‌آمد که از ۲۲ متهم نخست پرونده ۱۰ نفر زن بودند؛ زنانی که براساس قرائت کیفرخواست فرصت زندگی، زنانگی و مادرانگی را از دست داده بودند. با قرائت هر بند کیفرخواست این واقعیت که نوانخانه تروریستی اروپا متکفل هزینه‌های منافقین از جهات مختلف است، آشکارتر می‌شد. کشور‌های اروپایی به منافقین فرصت تشکیل دفتر داده‌اند؛ به اعلان‌های قرمز صادرشده از سوی اینترپل برای اعضای منافقین بی‌توجهی می‌کنند؛ هات‌برد و یوتل‌ست فرانسه بستر پخش تلویزیونی منافقین را فراهم می‌کنند؛ نشریه و رادیو مجاهد را مورد حمایت قرار می‌دهند و...

Page Generated in 0/0070 sec