در حمله موشکی رژیم صهیونیستی به دمشقسردار سیدرضی موسوی به شهادت رسید
شهادت یار حاج قاسم
در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به دمشق «سردار سرتیپ پاسدار سیدرضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته در اطلاعیهای از شهادت سیدرضی موسوی از مستشاران نظامی قدیمی سپاه در سوریه خبر داد. در این اطلاعیه آمده است: «به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران میرساند ساعاتی قبل در حمله موشکی جنایتکارانه رژیم جعلی و کودککش صهیونیستی به دمشق «سردار سرتیپ پاسدار سیدرضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. وی از همرزمان سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و مسؤول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود. با تبریک و تسلیت شهادت این سردار عالیقدر به حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا مدظلهالعالی، خانواده معظم و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی، تأکید میشود بیتردید رژیم غاصب و متوحش صهیونیستی تاوان این جنایت را خواهد پرداخت. برنامههای مربوط به انتقال، تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر آن شهید متعاقبا به استحضار ملت عظیمالشأن ایران رسانده خواهد شد».
هر کس در سالهای اخیر یک بار سوریه رفته باشد، اگر سیدرضی را ندیده، حتما اسمش را شنیده است.
سردار «سیدرضی موسوی» یکی از قدیمیترین و باسابقهترین فرماندهان سپاه در سوریه مسؤول لجستیک سپاه در این کشور بود که۳۰ سال در سوریه حضور داشت. ایشان در حمله عصر روز گذشته جنگندههای رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیه در حومه دمشق به شهادت رسید.
او از جمله دوستان نزدیک سردار شهید سپهبد «حاجقاسم سلیمانی» و از آخرین افرادی بود که ساعاتی قبل از شهادت حاجقاسم با او بود و حاجقاسم نیز در حقش دعا کرده بود به شهادت برسد.
این سیدرضی بود که بلافاصله بعد از شهادت سردار سلیمانی، خودش را به منزلی رساند که حاجقاسم، شب قبل از شهادت، چند ساعت آنجا بیتوته کرده بود. او میخواست ببیند چیزی از وسایل یا مدارک حاجی آنجا مانده یا نه. وقتی از محل برگشت، گفت: داخل اتاق که شدم، برگه کنار آینه، توجهم را جلب کرد. دستخط به نظرم آشنا آمد. گفتم این دستخط حاجقاسم است. سریع آن را برداشتم.
بعد هم آن برگه را به همه نشان داد؛ برگهای که حاج قاسم روی آن نوشته بود:
«الهی لا تکلنی
خداوندا! مرا بپذیر.
خداوندا! عاشق دیدارت هستم؛ همان دیداری که موسی را ناتوان از ایستادن و نفس کشیدن نمود.
الحمدلله رب العالمین
خداوندا! مرا پاکیزه بپذیر».
***
روایت امیر سیاری از دست برتر ایران در جنگ اقتصاد دریایی
معاون هماهنگکننده ارتش در یادواره ۳۱ شهید دانشگاه نفت در دانشکده نفت آبادان اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۵۷، دشمنی استکبار جهانی با ایران آغاز شد. جلوگیری از چپاول منابع ملی و شکسته شدن هیمنه پوشالی استکبار جهانی در منطقه از دستاوردهای بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. دشمنان از آن وقت ترفندهای زیادی را برای جلوگیری از رشد انقلاب در دستور کار قرار دادند. دشمنان انقلاب سعی داشتند با ایجاد اختلاف قومی و مذهبی و ترور شخصیتهای انقلاب به مقاصد شوم خود برسند که موفق نشدند و پس از آن جنگ بزرگی علیه کشور تحمیل کردند.
به گزارش ایسنا، امیر دریادار حبیبالله سیاری، نخستین هدف از تحمیل جنگ علیه کشور را شکست انقلاب و جلوگیری از رشد آن دانست و افزود: تصرف سرزمین و پیدا کردن راه بزرگتر به خلیجفارس از دیگر اهداف شوم صدام بود که به برکت خون شهدا، دشمن به اهداف خود نرسید و شکست خورد. استکبار جهانی بعد از جنگ، تحریمها را علیه کشور ادامه داد و هر سال دامنه آن را گستردهتر کرد که با حضور مردم هیچگاه اهداف آنها محقق نشد. سیاری همچنین هدف دشمن از راهاندازی تهاجم و جنگ نرم را تسلط بر ذهن جوانان برای تغییر عقیده و باور آنها عنوان و تصریح کرد: «دشمن سعی دارد از این مسیر فکر و رفتار جوانان را نسبت به انقلاب تغییر دهد». وی افزود: رمز موفقیت کشور در ادامه راه شهدا، انسجام و وحدت است. دشمنان ایران اسلامی اینک با جنگ شناختی و ترکیبی سعی دارند به کشور ضربه بزنند که هیچگاه به اهداف خود نخواهند رسید. معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه «نیروی دریایی در جنگ، اقتصاد دریایی کشور را نجات داد»، گفت: بعد از عملیات مروارید در هفتم آذر ۵۹ که منجر به نابودی نیروی دریایی و توان صادراتی نفت عراق از سکوهای نفتی مهم البکر و الامیه در خلیجفارس شد، دشمن سعی داشت تنگه هرمز، جزیره خارک و شمال خلیجفارس را ناامن کند تا از نظر اقتصادی ما را شکست بدهد. دشمن ۲۸۵۰ بار به جزیره خارک حمله کرد تا صادرات نفت ایران را متوقف کند. وی در پایان بیان کرد: با تلاش نیروی دریایی و کارکنان شرکت ملی نفت توان صادرات نفت کشور در جنگ تحمیلی حفظ شد. نیروی دریایی بیش از ۱۰ هزار کشتی را اسکورت کرد و بندر امام خمینی(ره) را فعال نگه داشت تا به اقتصاد کشور ضربه وارد نشود.