printlogo


کد خبر: 276894تاریخ: 1402/11/18 00:00
اخبار

قرارگاه پهپادی نیروی هوایی ارتش تشکیل شد
قرارگاه پهپادی نیروی هوایی ارتش تشکیل و بازآماد ۳۹ فروند انواع پرنده‌های با سرنشین توسط متخصصان این نیرو انجام شد.
به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش در دیدار اخیر همافران با مقام معظم رهبری و در زمان ارائه گزارش اقدامات نیروی هوایی ارتش در یک سال گذشته به محضر فرمانده معظم کل قوا، از تشکیل قرارگاه پهپادی نیروی هوایی ارتش و بازآماد ۳۹ فروند انواع پرنده‌های با سرنشین توسط متخصصان این نیرو خبر داد. جمعی از فرماندهان نیروی هوایی ارتش روز دوشنبه در آستانه فرا رسیدن سالروز بیعت تاریخی همافران با امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۷، با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای دیدار کردند. 
در ابتدای این دیدار، فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به تعهد نیروی هوایی به راه و مکتب شهیدانی چون بابایی و ستاری، گزارشی از برنامه‌ها و دستاوردهای یک سال گذشته این نیرو ارائه کرد.
***
دستور رئیس‌جمهور برای واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی
سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره مشارکت بخش خصوصی در حوزه‌های نفتی، گفت: پیش ‌از این رویکرد غلط نگاه به بیرون و بی‌توجهی به ظرفیت‌های داخلی حاکم بود. در این دولت نگاه به درون در پیشبرد پروژه‌ها جایگزین نگاه به بیرون شده است و پیرو بیانات رهبر انقلاب، دولت اهتمام ویژه‌ای به واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی دارد. رئیس‌جمهور هم دستور ویژه‌ای مبنی بر بازنگری رویکرد واگذاری پروژه‌ها به سمت اینکه هر  چه بیشتر از بخش خصوصی استفاده شود، داده است.
علی بهادری‌جهرمی با بیان اینکه «فرآیند مناقصه‌ها معمولا ۴۰ ماه طول می‌کشید»، یادآور شد: در دولت سیزدهم یعنی در همین مدت کمتر از ۴۰ ماه، ۶ قرارداد برای توسعه ۷ میدان نفتی و گازی به ارزش 4.5 میلیارد دلار منعقد، تنفیذ و عملیات اجرایی آن انجام شده است که در نتیجه آن ۱۹۰ هزار بشکه به تولید کشور افزوده شده است. 
وی گفت: همچنین ۵ قرارداد برای ۸ میدان نفتی و گازی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار تا پایان امسال منعقد می‌شود که تقریبا در همه این قراردادها طرف حساب ما بخش خصوصی خواهد بود و در نتیجه این قراردادها، انتظار داریم ۳۹۰ هزار بشکه نفت و ۳۰ میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت تولید کشور افزوده شود.
بهادری‌جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای بهره‌برداری از پروژه‌ها در «دهه فجر»، اظهار کرد: ۲۴۰۰ پروژه به ارزش ۴۱۰ هزار میلیارد تومان در دهه فجر افتتاح می‌شود. بخشی از این طرح‌ها و پروژه‌ها افتتاح شده و بقیه نیز تا پایان دهه فجر افتتاح خواهند شد. از این میان، ۱۵ طرح مربوط به وزارت نفت با مجموع سرمایه‌گذاری 2.2 میلیارد دلاری است که موجب افزایش تولید گاز و نفت و گازرسانی به شهرها و روستاها خواهد شد. تمام اعضای هیات وزیران نیز در ایام دهه فجر حداقل به یک استان سفر می‌کنند.
***
پای خارجی‌ها نباید به منافع سیاسی و مراکز تصمیم‌گیری ما باز شود
سیدحسن خمینی با تأکید بر اینکه ایرانی‌ها همواره به دنبال دینداری بوده‌اند، گفت: مردم در قامت یک فقیه عارف مرجع، آرمان‌های خودشان را دیدند. به آنها وعده استقلال، آزادی، دینداری و پیشرفت داده شد و این ۴ آرمان با هم انقلاب را نمایندگی کرده است. بعد از ۴۵ سال همواره باید به این مطلب توجه کنیم که اگر هر کدام از این ۴ آرمان تضعیف شود، ریشه‌های بنیادین انقلاب و نظام اسلامی تضعیف می‌شود. یادگار امام گفت: فقر و عواملی که احیانا در مسیر پیشرفت و توسعه زندگی جامعه ما مشکلات ایجاد می‌کند، باید مطمح نظر همه باشد. به استقلال که بزرگ‌ترین دستاورد فعلی ما است توجه کنیم؛ پای خارجی‌ها به منافع سیاسی و مراکز تصمیم‌گیری ما باز نشود. آن روزها که شعار «نه شرقی، نه غربی» داده شده، یک شعار بسیار آوانگارد است که در نظام دوگانه شرق و غرب کسی پرچم استقلال بردارد و بگوید ما خودمان تصمیم می‌گیریم.
***
صاحبان تریبون‌ مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنند
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: یکی از راه‌های قدرت بخشیدن به نظام، حضور پرشور مردم در انتخابات است و همه کسانی که مخاطب دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.
غلامعلی حدادعادل در نخستین گردهمایی طلاب، روحانیون و ائمه جماعت مساجد شهر تهران خاطرنشان کرد: ارتباط مردم با روحانیت در حفظ ارتباط مردم با حاکمیت موضوعیت دارد و ائمه جماعت راحت‌تر با مردم در ارتباط هستند و وظیفه مهمی بر دوش دارند. وی افزود: این تماس بی‌واسطه مردم با روحانیون در مساجد یک سرمایه مهم برای انقلاب اسلامی است. 
حدادعادل تاکید کرد: بنده خواهش می‌کنم از این ظرفیت استفاده کنید و برای روشن نگاه داشتن چراغی که امام برافروختند قدم بردارید، مردم مشکلاتی دارند و در مسائل اقتصادی هم حتما حق دارند، باید تلاش کنیم فشار بر مردم کم شود و مردم را به مشارکت در انتخابات سوق دهیم. 
وی در ادامه گفت: اگر گرفتاری هست، یکی از راه‌های قدرت بخشیدن به نظام حضور پرشور مردم در انتخابات است و همه کسانی که مخاطب دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.

Page Generated in 0/0073 sec