printlogo


کد خبر: 277723تاریخ: 1402/12/16 00:00
اخبار

معرفی اعضای هیأت داوران فیلم کوتاه «تصویر دهم»
مجید مجیدی، رضا میرکریمی، بهروز شعیبی،‌ کمال تبریزی و رضا کیانیان اعضای هیات داوران سومین رویداد فیلم کوتاه «تصویر دهم» هستند که ۱۹ اثر رسیده به بخش مسابقه رویداد را داوری می‌کنند. اسامی فیلم‌های کوتاه بخش مسابقه این رویداد عبارتند از: اشکون، نذری، بلاعوض، مرثیه ناتمام، ماه خاکستری، کوه سفید، خداحافظ رفیق، مسافر، شمع هشتم، فراموشی، تراث، روتن، نبض‌الاربعین، دمام، لحظه دیدار، خوش خط، سفیدپوش، ماجان و رقص آب. اختتامیه رویداد بین‌المللی فیلم کوتاه «تصویر دهم» با موضوع «از حسین آموختم...» به مدیریت مجید مجیدی و دبیری محمد رهبر در روزهای آینده برگزار می‌شود.
***
کودکان نقاش تصویرگر «لبخند زمین» می‌شوند
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک «لبخند زمین» با شرکت ۱۲ هنرمند در رشته نقاشی، ساعت ۱۶ روز جمعه، ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور آیناز زارعی نقاش و مدیر گروه هنری آیتیست و سمانه ملاک مدرس نقاشی کودکان و همچنین پدیدآورندگان آثار در گالری خورشید افتتاح می‌شود. اسامی هنرمندان شرکت‌کننده در رویداد به شرح زیر است: آوینا رئوف شیبانی، ارغوان دهقانی‌تفتی، ترنج رجائی، ترانه قلعه‌بیگی، شهان قنادان، کیانا جوان‌مفتح، لیلی حاجی‌زاده، مهرانگیز حقانی‌ذبیحی، نیکی نادمی، نیلگون قنادان، هانیه رجب‌پورشورجه و یکتا لعل‌اکبری.
علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی برای تماشای ۴۳ اثر راه‌یافته به «لبخند زمین» می‌توانند از روز جمعه، ۱۸ تا روز یکشنبه، ۲۰ اسفندماه سال جاری، از ساعت ۱۶ تا ۱۹ به گالری خورشید واقع در بلوار آفریقا، کوچه تور، پلاک ۷۰، طبقه ۱، واحد ۱ مراجعه کنند. گفتنی است اختتامیه رویداد روز دوشنبه، ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
***
نمایشگاه «چشمه خورشید» برگزار می‌شود
بانزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، نمایشگاه «چشمه خورشید» مجموعه آثار غلامرضا راهپیما، ۱۸ اسفند ساعت ۱۶ افتتاح خواهد شد و تا ساعت ۲۰ میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود. نام این نمایشگاه برگرفته از کلمه «شمسه» به معنی نور و خورشید است و ۲۰ تابلوی نفیس شمسه، تذهیب ایرانی بر دیوارهای «ترانه باران» نقش خواهد بست. تذهیب شمسه‌ها در مکتب اصفهان و قلم مجید صادق‌زاده از شاگردان ارشد محمود فرشچیان است.  تمام آثار به خط ثلث و آیات کریمه قرآن و اسمای جلاله هستند. راهپیما، بیش از 20 سال از محضر زنده‌یاد حبیب‌الله فضائلی (مولف اطلس خط ایران) بهره جست و در طول 4 دهه از عمر خویش کوشید تا ۲ جلد کتاب مرجع و مآخذ را با نام‌های «از الفبا تا هنر» و «خوشنویسی و کتاب آرایی در ایران» در ادامه راه پژوهشی استاد خویش منتشر کند که اکنون برای چندین رشته دانشگاهی ایران تدریس می‌شود. 
***
«دکل» انگلیسی در شبکه ۴
سریال «دکل» با گویندگی ۲۴ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل دوبله شد. این سریال در گونه درام، معمایی و هیجانی محصول کشور انگلستان در سال ۲۰۲۳ قرار است از شبکه ۴ سیما پخش شود.
مدیر دوبله این سریال رزیتا یاراحمدی و صدابردار آن فرشید فرجی است. ارغوان افراسیاب، رضا الماسی، دانیال الیاسی، آرزو امیربدری، علیرضا باشکندی، علی بیگ‌محمدی، محمد تنهایی، ارسلان جولایی، شراره حضرتی، شیرین روستایی، منوچهر زنده‌دل، حسین سرآبادانی، ابوالفضل شاه‌بهرامی، داوود شعبانی‌نصر، زهره شکوفنده، خشایار شمشیرگران، محمد صادقیان، امیربهرام کاویانپور، ملیکا ملک‌نیا، علی منصوری‌راد، غلامرضا مهرزادیان، علی همت‌مومیوند، آزیتا یاراحمدی و رزیتا یاراحمدی این اثر را دوبله کرده‌اند.
***
جمشید عندلیبی نوازنده پیشگام نی درگذشت
جمشید عندلیبی، نوازنده پیشگام عرصه نی‌نوازی دیروز پانزدهم اسفندماه در ۶۶ سالگی براثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت. مرحوم عندلیبی از جمله نوازندگان شناخته شده عرصه نی‌نوازی بود که نواختن ساز نی را ابتدا بدون استاد فرا گرفت و سپس با حضور در دانشگاه تهران و آشنایی با حسین عمومی به ادامه فراگیری تکنیک‌های این ساز پرداخت. وی ردیف موسیقی ایرانی را نزد هنرمندانی چون نصرالله ناصح‌پور، نورعلی برومند و استاد محمدرضا لطفی فرا گرفت و سال ۱۳۶۰ برای تکمیل تکنیک‌های پیشرفته نوازندگی نی نزد  استاد حسن کسایی در اصفهان رفت. این هنرمند فقید موسیقی ایرانی در طول زندگی خود علاوه بر تولید چند اثر موسیقایی، در پروژه‌هایی چون «بیداد»، «نوا»، «دستان»، «دود عود»، «آسمان عشق»، «یاد ایام»، «رسوای دل»، «پیام نسیم»، «دل مجنون» و «سرو چمان» همکاری داشت. وی علاوه بر نوازندگی در کار آهنگسازی نیز فعال بود و آلبوم‌های «میهمان تو»، «پاییز نیزار» و «مونس جان» از جمله فعالیت‌های او در زمینه آهنگسازی است. عندلیبی همچنین قطعات ابوالحسن صبا را با نی و به صورت ردیف آموزشی تنظیم کرده و نواخته ‌است. این در حالی است که تک‌نوازی نی پروژه ماندگار «نی نوا» اثر حسین علیزاده هم به عهده مرحوم عندلیبی بوده که بسیاری از مخاطبان موسیقی این هنرمند را با چنین اثر معتبری می‌شناسند.
موسیقی «نی نوا» از جمله ملودی‌های معتبر و ارزشمند تاریخ موسیقی ایران‌زمین است که به واسطه حضور هنرمندانی چون حسین علیزاده با خلاقیت و استادی منحصر به فرد و جمشید عندلیبی با تک‌نوازی سحرانگیزی که در حوزه نی‌نوازی انجام داده، همچنین جمعی دیگر از نوازندگان شاخص موسیقی کشورمان توانست جایگاه رفیعی میان مخاطبان پیدا کند.

Page Generated in 0/0063 sec