printlogo


کد خبر: 280605تاریخ: 1403/1/28 00:00
فروریختن صهیونیست‌ها در رسانه و سینما

صالح دلدم*: نیم قرن پس از جنگ «یوم کیپور» یا «جنگ اعراب با اسرائیل»، برای نخستین‌بار ایران تنها کشوری بود که در اقدامی تلافی‌جویانه به خاطر حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در سوریه، توانست بطور مستقیم به جغرافیای تحت اشغال رژیم صهیونیستی حمله کند. این حمله از چند جهت برای کشورمان حائز اهمیت بود:
1- پس از بارها جنایت صهیونیست‌ها در ترور شهروندان ایرانی مانند به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای، حمله به نیروهای ایرانی در سوریه و خرابکاری در اماکن نظامی و هسته‌ای، ایران نشان داد دوران بزن دررو تمام شده و از این پس رژیم صهیونیستی تاوان هر رفتار و حرکتی علیه منافع ایران را خواهد داد.
2- تهدید همزمان آمریکا و حامیان صهیونیست‌ها، همچنین رونمایی از قدرت موشکی ایران، توان بازدارندگی ایران را نشان داد تا دیگر دولت و کشوری خیال خامی در سر نپروراند. در عین حال پاسخ منطقی و عقلانی و تحت کنترل ایران باعث شد ضمن واکنش و نشان دادن دست بالا در منطقه و حتی جهان، تنش و تشدید درگیری بالا نگیرد و کشور وارد جنگ و خرابی و هزینه اضافی نشود.
3- مهم‌ترین دستاورد اما فروریختن هیمنه پوشالی رژیم اشغالگر قدس بود. سال‌هاست صهیونیست‌ها بر پایه سرمایه تاجران یهود، ابزارهایی مانند رسانه‌ و سینما را در اختیار دارند و جای خیر و شر را عوض کرده‌اند و هیمنه‌ای پوشالی با تولیدات هالیودی از رژیم صهیونیستی و تصویری از فلاکت و توحش مسلمانان و در رأس آنها ایران به مخاطبان جهانی ارائه داده‌اند. ایران با این حمله وسیع اما مدیریت شده خود به صدر رسانه‌های جهان آمد و نشان داد حتی در برابر آمریکا و انگلیس هم می‌تواند عرض اندام کند. آنچه سیاسیون و نظامیان در این حمله یا بهتر بگوییم دفاع مشروع انجام دادند باید سرلوحه کار اهالی هنر و رسانه در داخل قرار گیرد. 
سینما و تلویزیون ایران و پلتفرم‌های آنلاین کشورمان می‌توانند با تولیداتی در سطح جهانی از فیلم و سریال با بهره‌گیری از زبان جهانی در تولید هنری، پروپاگاندای جریان صهیونیست در سینمای جهان را به چالش بکشند و به رقابت بپردازند. در جهان امروز توان نظامی برای صلح است که باعث می‌شود برخلاف عراق دوران صدام، دولت بیگانه‌ای جرأت حمله به کشورمان را نداشته باشد و بلایی هم که توسط آمریکا و انگلیس بر سر حزب بعث آمد سر ایران نیاید. اما حمله اصلی ایران می‌تواند حمله نرم با ابزار سینما و تلویزیون به افکار عمومی جهان باشد تا جهت معرفی بیشتر صهیونیسم، این رژیم غاصب و‌ جنایتکار را منزوی‌تر سازد تا با آسیب بیشتر به وجهه جهانی آن و جنگ روانی، جرأت عرض اندام نظامی و سیاسی آن را بگیرد و در موضع ضعف قرار دهد. 
همان پروپاگاندایی که در جریان جنگ سرد توسط آمریکا علیه شوروی و بلوک شرق منجر به فروپاشی شد، امروز می‌تواند توسط ایران علیه صهیونیست‌ها و ایادی آنها به کار گرفته شود. البته به شرط سیاستگذاری و حمایت صحیح و حساب‌شده دستگاه‌های فرهنگی و به کارگیری فیلمسازان متخصص و متعهد.
فیلمساز و روزنامه‌نگار *

Page Generated in 0/0070 sec