printlogo


کد خبر: 280831تاریخ: 1403/2/3 00:00
پخت نان کنجدی اجباری نیست

رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت طبخ نان مطابق استاندارد ملی گفت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی‌ها باشد. جعفر جندقی گفت: نانوایی‌ها حق ندارند تمام نان‌هایی که طبخ می‌کنند کنجدی باشد، بنابراین نانی که طبخ می‌شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می‌توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه کنند.
 

Page Generated in 0/0061 sec