printlogo


کد خبر: 281367تاریخ: 1403/2/18 00:00
اخبار

کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کمک مردمی جذب و به خانواده‌های نیازمند ارائه کردند. حبیب‌اله آسوده افزود: مراکز نیکوکاری سراسر کشور در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۳۱ میلیارد تومان صدقه را جمع‌آوری کردند و در اختیار مددجویان قرار دادند. وی ادامه داد: همچنین در طرح اکرام ایتام و محسنین نیز مراکز نیکوکاری ۶۱۹ میلیارد تومان به ایتام و محسنین تحت حمایت کمک کردند. معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۱۱۲۷ میلیارد تومان زکات نیز توسط مراکز نیکوکاری جمع‌آوری و به نیازمندان پرداخت شد. آسوده اظهار کرد: سال گذشته مراکز نیکوکاری ۹۷۷۰ میلیارد تومان نیز کمک‌های مبتنی بر نیاز را جذب و به محرومان ارائه کردند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی اضافه کرد: در مجموع عملکرد مراکز نیکوکاری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن ۲۸ درصد رشد در جذب کمک‌های مردمی را نشان می‌دهد.
***
مدیران برای برنامه‌‌ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
استاندار تهران با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی، آینده‌پژوهی و تعامل با مردم توسط دستگاه‌ها و سازمان‌ها گفت: مدیران برای برنامه‌‌ریزی در استان، نیازها و ضروریات را شناسایی کنند. علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه‌محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده‌گویی‌ها خودداری شود و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم. استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف‌پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها اظهار کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشد و برای مشارکت در برنامه‌ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم. وی با اشاره به برنامه‌ریزی و آینده‌پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها گفت: برای برنامه‌ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع‌گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم گذاشته شود، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود. استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود، گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه‌ریزی صحیح انجام داد. 
***
تدوین پویش «شهر بدون پلاستیک» در وزارت بهداشت
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: همگام با پویش سازمان محیط‌زیست، تدوین طرح پویش «شهر بدون پلاستیک» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع‌رسانی عمومی انجام شود. جعفر جندقی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آنها به چرخه مواد غذایی، انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی داشته باشد. وی ادامه داد: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت اینکه ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین هستند باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، بروز سرطان و اختلال در توسعه و رشد مجرای تناسلی جنین شوند. جندقی افزود: همچنین میکروپلاستیک‌ها می‌توانند باعث بروز انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی - عروقی، دیابت نوع ۲ و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

Page Generated in 0/0060 sec