printlogo


کد خبر: 285805تاریخ: 1403/3/6 00:00
تسهیل دستیابی به نفت

مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت گفت: شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با رویکرد توجه به توان داخل از همه ظرفیت‌های بخش خصوصی برای فعالیت‌های تولیدی، توسعه‌ای و خدماتی  استفاده می‌کند.
عبدالمهدی مجتهدی با اشاره به موفقیت‌های 2 سال گذشته اظهار کرد: پیش از این، از میان 8 دستگاه حفاری تحت مالکیت شرکت عملیات اکتشاف نفت، فقط 5 دستگاه فعال بود و از 3 دستگاه دیگر به‌ عنوان قطعات یدکی استفاده می‌شد اما در 2 سال گذشته موفق شدیم این 3 دستگاه را تجهیز و قرارداد کاری برای آنها امضا کنیم.
مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت افزود: هم‌اکنون از میان 8 دستگاه حفاری فعال، 4 دستگاه در منطقه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و 2 دستگاه در پروژه EPD میدان مشترک آزادگان مستقر است.
وی با اشاره به تقاضای شرکت نفت مناطق مرکزی برای 3 دکل حفاری و شرکت مپنا برای 2 دستگاه حفاری گفت: با توجه به تقاضای موجود، در سال جدید که به نام سال توسعه در شرکت عملیات اکتشاف نامگذاری شده است، تلاش می‌کنیم با توسعه همه سرویس‌ها و خدمات حفاری، یک دستگاه حفاری WORK OVER جدید نیز به ناوگان اضافه کنیم و حتی با اجاره دکل، پاسخگوی نیازهای موجود باشیم.
مجتهدی با اشاره به تفاهمنامه‌های امضاشده با شرکت ملی حفاری ایران در حوزه ارائه خدمات فنی - تخصصی حفاری، همچنین مذاکره با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت بیان کرد: خوشبختانه شرکت عملیات اکتشاف نفت در 2 سال اخیر هم در حوزه درآمدزایی و سودآوری و هم توسعه نیروی انسانی و کسب رضایت کارکنان موفق عمل کرده است. امسال نیز ارائه خدمات حفاری و تأمین دکل در دستور کار این شرکت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت عملیات اکتشاف نفت گفت: امیدواریم شرکت عملیات اکتشاف نفت بتواند در سال ۱۴۰۳ با عمل به منویات رهبری و در شرایط تحریم، با به‌کارگیری فناوری‌های به‌روز و نیروی انسانی کارآمد، در پروژه‌های نفت و گاز بهترین خدمات و سرویس‌های حفاری را ارائه دهد.
* دستیابی به نفت زیر زمین آسان می‌شود
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت گفت: در دولت سیزدهم در حال ساخت سخت‌افزاری هستیم که با اسکن می‌توان متوجه شد در کدام مناطق نفت وجود دارد، به این ترتیب عملیات اکتشاف آسان می‌شود. مهدی فکور با اشاره به اینکه عملیات اکتشافی در گذشته محدود به چند استان خاص می‌شد، افزود: امروز به همت کارکنان، مدیریت اکتشاف در ۱۹ استان ایران معادل ۶۰ درصد مساحت کشور در حال انجام است. وی با اشاره به اینکه در مساله اکتشاف در برهه‌ای از زمان نتوانستیم شرح وظایفی که داشتیم را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم اقدامات شگرفی در حوزه اکتشاف انجام شد و ما در سال جاری در حال ساخت تراک هستیم که ساخت این تراک با استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌هاست و وظیفه اسکن پرتابل و کاتینگ‌های خرده‌سنگ‌هایی که از دل چاه بیرون می‌آید را برعهده دارد. این مقام مسؤول ادامه داد: با این اقدام به راحتی می‌توانیم شناسایی کنیم خلل و فرج که در آنها نفت وجود دارد و حتی به ارتباط آنها پی ببریم، یعنی بفهمیم این سنگ قابلیت تولید دارد یا از لحاظ اقتصادی این تولید به‌صرفه نیست. فکور در خاتمه با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر حوزه اکتشاف خاطرنشان کرد: در گذشته اکتشاف‌ها در شرکت ملی نفت ایران به ساختارها و تله‌های نفتی طاقدیسی محدود می‌شد، در حالی ‌که امروز ما افزون بر این ساختار، سراغ تله‌های چینه‌ای و مرکب نیز رفته‌ایم؛ از ۲۰۰ حوزه رسوبی در دنیا ۹ حوزه در ایران قرار دارد.

Page Generated in 0/0077 sec