printlogo


کد خبر: 287457تاریخ: 1403/4/30 00:00
اخبار

آیین‌نامه واردات خودروی کارکرده قیمت‌ها را کاهش داد
 با تصویب آیین‌نامه خودروهای مدل بالای ۲۰۱۹ اثر روانی آن را در بازار خودرو مشاهده کردیم و قیمت خودروهای داخلی ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان کاهش یافت. تصویب آیین‌نامه خودروهای مدل بالای ۲۰۱۹ که در ۲ روز گذشته به تصویب هیات دولت رسید و منجر به آزادسازی واردات خودرو برای مردم شد، اثر روانی در بازار داشت اما اثر قطعی واردات خودروهای کارکرده را زمانی شاهد خواهیم بود که به صورت عملیاتی وارد کشور شود که آن زمان کاهش قیمت خودروها قطعی می‌شود.
 اکنون برای واردات هر خودرو نیاز به 5 تا ۱۰ هزار دلار است که برای واردات حدود ۵۰۰ هزار خودرو نیاز به 3.5 میلیون دلار است.
 دولت شهید رئیسی سال گذشته 8 میلیارد دلار منابع ارزی برای واردات قطعات و خودروهای مونتاژی اختصاص داد که اگر نیمی از این منابع به واردات خودروهای کارکرده اختصاص یابد، می‌تواند به مرحله اجرایی برسد.
 کارشناسان خودرو معتقدند این آیین‌نامه اواخر روزهای دولت سیزدهم به تصویب رسید که باید دید سیاست‌های دولت چهاردهم در این زمینه به چه صورت خواهد بود و چگونه به مرحله عملیاتی خواهد رسید.
***
تحقق ۸۵ درصدی مدیریت مصرف برق در بخش اداری
 طبق اعلام وزارت نیرو، از شروع مدیریت مصرف تا به حال در بخش اداری ۸۵ درصد صرفه‌جویی برق محقق شده است که بی‌شک با گسترش همکاری مشترکان بخش اداری، این عدد بالاتر نیز خواهد رفت.
بر اساس این گزارش از زمان شروع مدیریت مصرف تا به حال در بخش اداری ۸۵ درصد صرفه‌جویی محقق شده است و از برآورد ۱۵۰۰ مگاواتی که برای این طرح صورت گرفته است رقمی بالغ بر ۱۲۵۰ مگاوات صرفه‌جویی محقق شده است. امید است با مشارکت تمام اداره‌ها ۱۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی محقق شود تا شاهد شبکه توزیعی پایدار باشیم.
***
تأثیر نوسان تأمین برق بر تولید سیمان
 دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت تولید سیمان سال گذشته با مدیریت تأمین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی افزایش یافت.
 علی‌اکبر الوندیان افزود: تولید سیمان در 3 ماهه اول سال جاری برابر 17.5 میلیون تن بود که نسبت به 3 ماهه ابتدای سال گذشته با رقم 17.6 میلیون تن به میزان 0.4 درصد کاهش داشته است.
 دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان اظهار کرد: بنابراین در 3 ماهه اول امسال شرایط تولید سیمان خوب و مشابه سال گذشته بود اما از تیرماه امسال به علت اعمال محدودیت تخصیص برق، واحدهای تولیدی شرایط خوبی ندارند و ادامه این وضعیت می‌تواند باعث خسارت به کارخانه‌ها و کاهش تولید شود.
 وی بیان کرد: گفته می‌شود محدودیت تخصیص برق به واحدهای صنعتی به علت افزایش شدید مصرف برق در بخش خانگی است.
 دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در ادامه اظهار داشت: این وضعیت در حالی است که سال گذشته با مدیریت صحیح، برق مورد نیاز واحدهای تولید سیمان تأمین شد و واحدهای تولیدی مشکلات کمتری در تأمین برق داشتند.
 وی در پایان گفت: ضرورت دارد در سال جاری نیز دولت توجه ویژه‌ای به تأمین حداقل‌های برق مورد نیاز صنعت داشته باشد تا پاسخگوی تأمین سیمان مورد نیاز کشور باشیم.
***
برنامه «هما» برای عرضه بلیت پروازهای اربعین ۱۴۰۳
مدیرعامل «هما» با بیان اینکه در پروازهای اربعین سال گذشته فروش بلیت به صورت اینترنتی بوده است، گفت: امسال هم سعی کردیم تغییری در عرضه بلیت پروازهای اربعین نداشته باشیم تا مشکلی برای زائران ایجاد نشود.
 شمس‌الدین فرزادی‌پور اظهار کرد: امسال با توجه به همزمانی پروازهای عمره و اربعین برنامه‌ریزی برای پروازها با دقت بیشتری انجام خواهد شد.
 وی با بیان اینکه امسال همزمان با پروازهای اربعین پروازهای عمره را هم شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در دستور کار دارد، گفت: ایران‌ایر در پروازهای اربعین امسال همانند سال‌های گذشته از تمام ظرفیت‌های خود استفاده خواهد کرد و نسبت به عرضه صندلی‌های خود سعی می‌کند برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد.
مدیرعامل «هما» گفت: تعداد صندلی که سال گذشته برای پروازهای اربعین داشته‌ایم ۶۲ هزار بود که امسال هم سعی خواهیم کرد از تمام ظرفیت‌های خود در این بخش استفاده کنیم.
 فرزادی‌پور بیان کرد: به تمام مسافران پروازهای اربعین توصیه می‌شود بلیت را به صورت رفت و برگشت خریداری کنند تا مشکلی در هنگام برگشت نداشته باشند و مسافران به‌راحتی بتوانند از پیاده‌روی اربعین استفاده کنند.
 مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: جلسات رسمی پروازهای اربعین هنوز از سوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام نشده است و در صورت اعلام رسمی اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای انجام پروازهای اربعین صورت خواهد گرفت.

Page Generated in 0/0162 sec