printlogo


کد خبر: 287593تاریخ: 1403/5/3 00:00
برگزاری دومین نشست شورای سیاست‌گذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان
نقش و جایگاه ویژه هنرمندان در جشنواره فیلم کودک بازنگری شود

گروه فرهنگ و هنر: دومین نشست شورای سیاست‌گذاری سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ایران، با حضور اعضای شورای مذکور و تعدادی از مدیران ستاد اجرایی جشنواره در اصفهان برگزار شد. در این نشست رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز خرسندی از فعالیت‌های ستاد اجرایی جشنواره و آمادگی مطلوب مجموعه شهرداری اصفهان برای برگزاری شایسته جشنواره سی‌وششم، بر حضور پررنگ هنرمندان در روند برگزاری جشنواره تاکید کرد و گفت: هنرمندان باید نقش و جایگاه ویژه خود را در جشنواره پیدا کنند و لازم است ستاد برگزاری جشنواره در تعامل با هنرمندان، این نقش و جایگاه را بیابد و تثبیت کند.
حضور پررنگ‌تر مردم و خانواده‌ها در جریان برپایی جشنواره در سالن‌های سینماهای نمایش‌دهنده فیلم‌ها با دریافت خدمات ویژه راه‌اندازی باشگاه تماشاچیان جشنواره، امکان‌سنجی برای میزبانی جشنواره در شهرهای متقاضی استان اصفهان به صورتی که جشنواره به شکل همزمان در چند شهر استان با محوریت اصفهان برگزار شود و استفاده از ظرفیت‌های اداره کل آموزش‌و‌پرورش استان اصفهان برای حضور پررنگ‌تر دانش‌آموزان و کادر آموزشی به همراه خانواده‌های‌شان، از جمله مواردی بود که محمد خزاعی بر عملیاتی شدن آنها در جریان برپایی جشنواره سی‌وششم تاکید کرد.
شهردار اصفهان نیز در سخنان کوتاهی بر ضرورت گسترده‌تر شدن برنامه‌های جنبی جشنواره در دوره جاری نسبت به سال گذشته تاکید کرد و افزود: با وجود اینکه سال گذشته بیش از ۲۲۰ محله اصفهان در جریان برنامه‌های جنبی جشنواره مشارکت داشتند و اتفاقات خوبی نیز درباره حضور کودکان و نوجوانان مناطق محروم استان و شهر اصفهان برای تماشای فیلم‌های جشنواره رخ داد اما لازم است مجموعه شهرداری اصفهان با برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تر از جمع بیشتری از هموطنان و همشهریان در جریان جشنواره سی‌وششم و برنامه‌های مختلف مدیریت شهری اصفهان که همسو با جشنواره شکل گرفته و اجرا می‌شود، میزبانی کند.
علی قاسم‌زاده همچنین از تلاش شبانه‌روزی همکاران مجموعه مدیریت شهری برای راه‌اندازی و عملیاتی شدن نخستین پردیس سینمایی کودکان و نوجوانان ایران تا زمان برگزاری جشنواره خبر داد.
دبیر جشنواره سی‌وششم نیز در این نشست گزارشی از روند فعالیت‌های انجام شده به حضار ارائه کرد. برگزاری ۳ نشست ستاد اجرایی جشنواره، آسیب‌شناسی و برگزاری نشست‌های متعدد مشورتی و ستادی با هدف افزایش محتوا و کیفیت برگزاری هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، به گونه‌ای که در دوره هشتم، این رویداد به سمت تخصصی‌تر شدن رفته و منتخبان دوره هشتم برای حضور در مرحله نهایی آموزش و فیلمسازی از میان نوجوانان نخبه که فیلمسازی را به صورت جدی‌تر دنبال می‌کنند برگزیده می‌شوند و گفت‌وگو با فیلمسازان اصفهانی برای تولید فیلم کوتاه جهت حضور در جشنواره فیلم کودک، از جمله مواردی بود که مجید زین‌العابدین در گزارش خود به آن اشاره کرد. دبیر جشنواره با اشاره به تولید ۵ فیلم سینمایی کودک و نوجوان توسط بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت بخش خصوصی و نهادهای فرهنگی - هنری گفت: تلاش کردیم در جشنواره امسال آثار باکیفیت و مطلوب‌تری را نسبت به سال قبل به مخاطبان جشنواره و سینمای کودک و نوجوان تقدیم کنیم. بحث و بررسی درباره افزایش سهم ریالی سازمان سینمایی و شهرداری اصفهان در «صندوق پروانه» (صندوق توسعه فیلم‌های کودکان و نوجوانان) با ایجاد زیرساخت‌های مناسب اجرایی، حضور نمایندگان سینمایی شهرهای خواهرخوانده اصفهان در جشنواره کودک و نهایی شدن شعار جشنواره امسال نیز مواردی بود که در نشست دوم شورای سیاست‌گذاری جشنواره مطرح شد.
محمد خزاعی، مجید زین‌العابدین، علی قاسم‌زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سیدمهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، وحید ملتجی و تعدادی از مدیران ستادی جشنواره از جمله حاضران در این نشست بودند.

Page Generated in 0/0073 sec