printlogo


کد خبر: 287894تاریخ: 1403/5/13 00:00
اخبار

پیش‌بینی واردات ۲۰۰ دستگاه اتوبوس پیش از آغاز سفرهای اربعین
رئیس ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت کشور گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها در صورت همکاری ارگان‌های مربوط مراحل واردات ۲۰۰ دستگاه اتوبوس پیش از آغاز سفرهای اربعین  انجام می‌شود.
علیرضا احمدی‌فینی درباره چرایی عدم واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس اظهار کرد: در راستای واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس در تاریخ ۱۷ مهرماه سال گذشته آیین‌نامه اجرایی ابلاغ شد؛ بنا بود طبق مصوبه‌ای که هیات وزیران صادر کرده بودند، روند تایید و تشخیص در سازمان راهداری طی شود.
رئیس ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و سوخت کشور در ادامه تاکید کرد: همچنین قرار شد مراحل دیگر مانند شناسایی کالا، تخصیص ارز، تامین ارز و تاییدیه نهایی در وزارت صنعت، معدن و تجارت طی شود. 
وی خاطرنشان کرد: مرحله تاییدیه فنی اتوبوس‌های وارداتی برعهده سازمان راهداری است که این سازمان مراحل تاییدیه فنی ۲ هزار دستگاه را طی کرده و به وزارت صمت اعلام شده است اما سال گذشته در فرآیند واردات اتوبوس‌ها، دستگاه‌های مربوط اقدامی انجام ندادند و به همین دلیل این وعده به ثمر ننشست.
احمدی‌فینی افزود: تمام مراحلی که در راستای واردات اتوبوس برعهده سازمان راهداری بود، انجام شده و برخی شرکت‌های مربوط در مراحل تخصیص ارز برای واردات هستند و تا به امروز ۲۲ دستگاه ناوگان اتوبوس از ۲ هزار دستگاه تصویب شده از گمرکات کشور ترخیص شده و ۱۵۰ دستگاه دیگر در مراحل نهایی ثبت سفارش هستند.
***
سطح کنونی واردات خودرو جوابگوی نیاز بازار نیست
سخنگوی شورای رقابت با انتقاد از وضعیت موجود واردات خودرو گفت: این مقدار واردات، نیاز بازار ما را جوابگو نیست.
سپهر دادجوتوکلی افزود: یکی از نهادهایی که بشدت تاکید داشت صنعت خودروسازی برای رقابت‌پذیر شدن و رشد بهتر باید واردات را به مجموعه سبد خود اضافه کند شورای رقابت بود.
وی به مصوبه ۶۱۷ شورای رقابت در آبان‌ماه سال گذشته به منظور تسهیل و رفع بروکراسی واردات خودرو به کشور اشاره کرد و گفت: شورای رقابت، این موضوع را به سازمان حمایت سپرد که مستقیما توسط این سازمان انجام شود و تأخیری ایجاد نشود.
سخنگوی شورای رقابت با انتقاد از وضعیت موجود واردات خودرو اظهار کرد: اگر چه اقدامات خوبی انجام شده و نمی‌توان انکار کرد اما به هر ترتیب این مقدار واردات، نیاز بازار ما را جوابگو نیست و قطعا واردات باید به سال‌های قبل از ۱۳۹۷ برگردد، چرا که واردات خودرو به میزان کافی بازار را متعادل می‌کند و به صنعت خودروسازی داخلی نیز کمک خواهد کرد.
***
تثبیت و پایداری تولید مرغ تا پایان سال
مدیرعامل اتحادیه جوجه یک‌روزه با اشاره به افزایش بیش از ۲ برابری جمعیت جوجه مادر در کشور گفت: این نوید خوبی است برای تولید که در اصل، تولید تا پایان سال را با یک تثبیت خوبی همراه می‌کند. محمدرضا صدیق‌پور اظهار کرد: پارسال مشکلاتی در تولید جوجه یک‌روزه ایجاد شد بویژه در بخش تولید جوجه مادر؛ سال گذشته در این زمان حدود ۵۰۰ هزار قطعه جوجه مادر داشتیم و با بازسازی‌ای که در تولید داشتیم، خرداد امسال تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه از محل تولید داخل و سایر سویه‌های خارجی تولید داشتیم.
وی افزود: این نوید خوبی است برای تولید که در اصل، تولید تا پایان سال را با یک تثبیت خوبی همراه می‌کند.
صدیق‌پور ادامه داد: اواخر سال گذشته حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون تخم‌مرغ نطفه‌دار از کشورهای مختلف وارد کردیم.
وی با تاکید بر اینکه باید به بخش اقتصاد صنعت طیور توجه ویژه شود، گفت: تولیدکنندگان در شرایط سختی در مناطق مختلف کشور اقدام به تولید می‌کنند و این باید از نظر اقتصادی دارای راندمان اقتصادی کافی باشد.
مدیرعامل اتحادیه جوجه یک‌روزه گفت: سال گذشته برای تامین سویا مشکل داشتیم و به 2 برابر قیمت مصوب سویا را تامین می‌کردیم ولی امروز به وفور این نهاده‌ها را داریم و شاهد شرایط خوب تولید هستیم و امیدواریم در آینده نیز این شرایط را حفظ کنیم.
***
سازمان هواپیمایی: پرواز چارتری اربعین نداریم
سخنگوی سازمان هواپیمایی از اعلام ضوابط و شرایط فروش بلیت پروازهای اربعین خبر داد و گفت: صدور بلیت اربعین توسط چارترکنندگان ممنوع است.
جعفر یازرلو افزود: بازه زمانی پروازهای اربعین از ۲۴ مرداد الی ۹ شهریورماه تعیین شده و عرضه بلیت توسط شرکت‌های هواپیمایی با هدف مدیریت عرضه و در دسترس بودن بلیت در طول بازه زمانی اربعین به ‌صورت پلکانی خواهد بود.  وی تصریح کرد: بهای بلیت یک‌طرفه از استان‌های خراسان، سیستان‌وبلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر ۶ میلیون تومان تعیین شده است.
یازرلو بیان کرد: بهای بلیت یک‌طرفه از تهران و سایر استان‌های کشور (به استثنای استان‌های فوق‌الذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر 5 میلیون تومان تعیین شد. 
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: قراردادهای چارتری بین شرکت‌های هواپیمایی و چارتر‌کنندگان در بازه زمانی اربعین به حالت تعلیق درآمده و فروش و صدور بلیت اربعین توسط چارتر‌کنندگان ممنوع است.

Page Generated in 0/0115 sec